71

Шустакович

преди 10 години

Високопарно написана статия, но за съжаление безкрайно повърхностна и крайно тенденциозна.А с три изречения можеше да се обобщи ситуацията: Съветският съюз се разпусна и руснаците се опитаха да се доверят на Запада, искайки нещо съвсем нормално - да ги приемат като равни и да престанат да ги заплашват най-вече с НАТО. Нищо подобно не се случи, НАТО продължи да се разширява и обкръжава Русия докато не премина червената линия с Украйна. Ако Путин не реагира щяха да им направят Майдан и на тях.

70

ЗАШТО

преди 10 години

YouTube..... гледайте филма "ЗАШТО" - разказва за косото..... На руски, английски и испански.

69

Ъц

преди 10 години

Путин се страхува, както някога и руският цар, от заразяване с революции от съседите. По публикацията работи: *** Василева-------Г-жа Василева, рейтинга на Путин продължава да расте не само в РФ но и в света. Обществото в РФ е консулидирано, като никога досега, благодарение на неадекватното политическо мислене и поведение на западна Европа и САЩ.А, опастноста от революциони настроиния в западноевропейските общества, за разлика от РФ, продължава да нараства с задълбочаването на икн.криза.

68

Анонимен

преди 10 години

Из всех выпущенных F-105D более половины было потеряно в Юго-Восточной Азии. За годы боев в ЮВА минобороны США официально признали потери 395 самолетов ...САЩ са принудени да изтеглят този самолет от Виетнам...

67

Анонимен

преди 10 години

4 апреля 1965 г. действовала четверка МиГ-17Ф против восьми F-105D неподалеку от Тхаиь Хоа. При этом капитан Трап Хань и его ведомый сбили два F-105D (пилоты: капитан Джеймс Мэгнессон, майор Фрэнк Бэннэт). Это были первые из 320 американских самолетов, уничтоженных в воздухе северовьетнамскими ВВС.

66

Филмът

преди 10 години

Всякакви ястреби, гарги и кокошки да гледат отново и ако трябва многократно американския филм от 1983г. "The day after"! На времето този филм охлади изкукалите глави на Рейгън и Тачър, че и на няколко ген.сек. на ЦК на КПСС...

65

турчин

преди 10 години

Колективна защита от кого не се знае, но защита на печалбите от ограбване на страни от източния и арабския свят да. Политиците са с болни мозъци вманиачени за опасности от въображаеми противници. Вместо за оръжия средствата да се ползват за образование социални придобивки, здравеопазване светът ще бъде друг. Много е просто нали. Но за това трябва воля у хората.

64

Анонимен

преди 10 години

Няма безкрайно търпение никъде. Така че, споко.

63

Анонимен

преди 10 години

НАТО си е американски военен пакт и досега никого не е защитил. Кипърци си имат конкретно мнение по въпроса, гърците също. За югославяните, иракчаните, либииците и още много, много други пък да не говорим. Не мисля, че ни защитават от каквото и да било, по скоро ни използват територията за бази и войниците за пушечно месо в мисиите им.

62

Наблюдател

преди 10 години

Колко може да се разчита на НАТО питайте Кипър.

61

Анонимен

преди 10 години

До 106Ми факт - хайде покажи едно, ЕДНО единствено нещо, което да произлезе от тези две нации в последните 50 години. Освен една голяяяяяяяяма кръъъъъъгла нула. Само пияндурници дето все разбират от футбол. Изле, ама от хора, които се махнаха и от двете държави с първия самолет и го създадоха в цивилизования свят.

60

Гай Баньо

преди 10 години

Тая статия - много думи за нищо, че и топ новина ...

59

до 104

преди 10 години

"Ти като говориш и пишеш, вярваш ли си? Каква агресия на Грузия и Украйна срещу Русия?"А къде беше агресията на Ирак към САЩ?

58

Анонимен

преди 10 години

не знам дали Ви прави впечатление,но е очевадно-в пищната градинка с НАТО символа точно зад натовското знаме е това на Албания, а до него и на САЩ!нашия флаг-явно не е толкова важен!лично аз не вярвам,че в една сериозна криза с териториални претенции, САЩ ще си развалят дослука с големия ни ю-н съсед за да ни защитават. Маккейн добре го е казал:от ядрен удар до съжаления изпрат-и с пощ-а картичка.за нас чл. 5 явно ще е втория начин на процедиране.да му мислят тези дето ну набутаха в алианса!

57

Анонимен

преди 10 години

към 93:за какво ще те въоръжава НАТО бе,гоЛем войник!не виждаш ли че сите българиса колкото китайците в еднотяхно село!болни мозъци бре,бре!

56

Анонимен

преди 10 години

Източна Европя няма смисъл да се защитава. Хората от които имаше смисъл се изнесоха или се изнасят в най-близко бъдеще. Остават само търтеи, така че спокойно източна Европа може да се срине до и под основи. На никой няма да му липсва.

55

до 93

преди 10 години

Споко анадолците се съгласиха да сложат ПРО на своя територия и това обезсмисли системата у нас.

54

Анонимен

преди 10 години

В Северна Корея селскостопански самолети от 30-те години По-2 "Кукурузник" бомбардираха летищата и унищожиха над двадесет реактивни изтребителя на САЩ. във Виетнам се биеха Миг-15 и Миг-17 от 50-те години срещу Ф-105 от 70-те години и го правеха дармадан.

53

Смях

преди 10 години

До ВъпросителенСоросойдите като теб, продължават да ме изненадват със оплюването на всичко което не се препокрива със техните интереси, без дори да си направят труда да прочетат нещо преди да ръсят глупости !!! Либия никога не е разполагала със С 300 имаха договор за покупка който не беше реализиран благодарение на ЕВРЕИНА МЕДВЕДЕВ /който изпълни заповедта на господарите си/ също така и Иран имаше подобен договор отново отказан същия!Досега няма нападната държава от НАТО която притежава С 300

52

Анонимен

преди 10 години

След разпада на СССР видяхме истинското лице на НАТО в Югославия. Що за безмозъчен *** ще бомбардира хората с касетъчни бомби и обеднен уран?