40

Темида

преди 10 години

А казват че в България няма правосъдие

39

Анонимен

преди 10 години

Познавам едни хора , които щяха да си изпатят жестоко от тоя, който се опита да ги измами за покупко- продажба на имоти , късмет последният момент се усетили че договора е подвеждащ, да ги избиват такива не ми пука , колкото по малко толкова по добре.

38

наблюдател

преди 10 години

Срещу този има 48 висящи наказателни производства. Там където няма държава друг взима правосъдието в свои ръце. Поне на прокуратурата ще и олекне от тия 48 производства.Както и да е - още един *** по-малко. Дано цифрата ежедневно се увеличава, а ако има вътре бивши премиери, министри, депутати и т.н. ще бъде още по-добре. Може и настоящи.

37

БРАВО, ЙОВЧЕВ !

преди 10 години

Една добра новина една МУТРА по малко БРАВО , БРАВО , БРАВО, министър ЙОВЧЕВ.Продължавайте в същия дух, колкото по-малко МУТРИ, толкова по-добре за НАРОДА.

36

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен29"Докога в БГ ще наричате престъпниците бизнесмени ? "А-а-а и депутати им казват на някои от тях :))

35

Социалист

преди 10 години

До 35Боко я се скрий бе! Нямало убийства и отвличания!? Мирослава от Перник и самоубилия се арестант как ще ги коментираш!? А след това че над трупа на детето говореше че кучето заслужава пържоли за "добре свършена работа" при положение че детето беше мъртво!? А че арестувахте клошар за убийството на Яна докато убиецът пътуваше за Турция!? А че братя Галеви изчезнаха брзследно при положение че бяха под домашен арест!? Най-жалкото управление беше това на ГЕРБ

34

Анонимен

преди 10 години

До капиталист"Станишев би казал: Борисов е виновен....А Местан би възкликнал: И Цветанов и Цветанов."И би имало голяма логика. За този е известно, че е виден спонсор на столетницата във Варна. Едва ли са почнали да си трепят сами спонсорите.

33

Китов

преди 10 години

"Петър Димитров: Боби Манджуков е спонсорирал БСП" - изказване от 2012

32

kreti

преди 10 години

През януари 2013 г. 39-годишният предприемач се изправи пред магистратите заради дело за имотна измама.Повдигнато му бе обвинение за периода 2004-2006 г. За това време Манджуков поддържал заблуждение у варненец, че ще му построи жилище. Апартаментът трябвало да се намира в апетитен имот в Гръцката махала. Потърпевшият платил на три вноски 26 000 долара. Манджуков му издавал подписани записи на заповед, но когато идвало време за връщане на парите, ги късал и издавал нови, с нови срокове.

31

Анонимен

преди 10 години

То по големи КОМУНИСТИ ОТ ГЕРБ няма и НЯМА да ИМА!За сведение на заминаващите на четвърти коловоз...

30

kreti

преди 10 години

Една добра новина една МУТРА по малко БРАВО , БРАВО , БРАВОЗавлякъл е много хора с пари.

29

Баце

преди 10 години

Баща му е един от най-големите оръжеиѝни търговци у нас

28

Анонимен

преди 10 години

При Герб за 4 години бяха позабравени тези неща, но дойдат ли комунисти на влас-убийства, грабежи, отвличания, убити полицаи и пълна анархия и беззаконие. Липсва всякаква сигурност по улиците за нормалните хора.

27

Анонимен

преди 10 години

Мен ми прилича на случая с Мишо Бирата - отново дългата ръка на Банкянската мутра, недосегаем от закона.

26

ха-ха-ха

преди 10 години

За един два два ***. Ако нещата продължат по същия начин след два-три месеца ще бъда по-оптимистично настроен за тази територия.

25

Анонимен

преди 10 години

Айде да е хаирлия - дано повлече крак и в близките дни да има и още.

24

Факти

преди 10 години

Обърнете внимание, какво се случва откакто червено-турското правителство взе властта. Започнаха пак отвличания, поръчкови убийства, бум на битовите кражби, та дори и катастрофите. Пуши се кой където му скимне, пожари и взривове. Така е, щото разбойниците се чувстват като недосегаеми. Как ще е друго след като ни управляват криминални престъпници?

23

Анонимен

преди 10 години

Докога в БГ ще наричате престъпниците бизнесмени ?

22

Анонимен

преди 10 години

Добре че дойде Йовчев на власт за да започне да чисти мършата от стадато. При Цветанов престъпниците си правеха каквото си искат. Само кухи ПР-акции и никакав ефект.Утре очаквам още *** да даде фира.

21

калейчо

преди 10 години

..след всички измами и далавери как може да пишете че този *** разплакал не една и две майки е Бизнесмен??!?!...Господ си знае работата...ама и много работа има да наваксва още...