136

до 249

преди 10 години

Аз съм в 70-годишния руски рай България.

135

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До 248А ти къде си? В сащ?Ако си в България, какво дириш тук, защо не бягаш в сащ?Чакам отговор.

134

до 246

преди 10 години

Понеже много бавно стопляш защо нормалния човек не може да възприеме русофилството ще ти задам следния въпрос и ако ми отговориш смислено и аз ще стана русофил. Защо бе джанъм никой не бяга от Америка като там е толкова непоносим живота в Русията където е рай, ами точно обратното наблюдаваме хората бягат като попарени от руския рай в американския ад.

133

Анонимен

преди 10 години

Що се нервираш. Гледа ли видеото как се гъзи и престъпва и не може да ходи путин според теб от какво е?!? Некой го е клецал лавров потомствен руснак или шойгу все чернички зи ги избира ***. Кажи защо се гъзи така и не може да ходи идола ти, разведе се! Близо е до акъла! youtu.be/BzH_WVKDh0U

132

до 239

преди 10 години

А кога ще има подобен референдум в Дагестан, Чечня, Татарстан и поне още 100-тина области и народи желаещи независимост от руския колонизатор?

131

men do 238

преди 10 години

ти си ненормален. всичките като теб като се изчерпят от смислени аргументи започват да плюят по събеседника си на лична основа а не според делата и идеите му. обратен бил, жена му имала мустак, клатушкал се, не знам си какво. а ти принце на вселената, всепризнат гений, супер богат и могъщ красавец с цял харем от хубавици стоиш тук и пишеш простотии посреднощ. шо така бе миме? потърси си психиатър а след това си изчисти мозъка от юдеостананиските измишльотини.

130

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Карадере - плацдарм за десанта на руските ВДВ!Здаствуйте , братушки!Дръпна ли ви се екскремента, ***?Вовка, що за простотия беше това с Крим?Ами удари ги на 20 км. от Киев,че да има за какво да ***!

129

до 237

преди 10 години

Абе men, на тебе явно много ти се играе казачок. Ами слагай шалварите и везаната рубашка и си подскачай като ужилен, не ни занимавай с *** си русофилство.

128

Анонимен

преди 10 години

А за това че путин е болен не може да ходи youtu.be/BzH_WVKDh0U Но според мен путин е гей и някой го е праскал здраво отзад или както русначето се изразява пърдял е на лангата на някой и за това не може да ходи и се гъзундри, а не че е болен Болен е в главата психопат с вътрешна параноя и най-обикноврна комунистическа шизофрения ще възражда правосл и сем ценности, а сам е прелюбодеец разведен с мл любовница гимнастичка краде убива и т н и т н

127

men

преди 10 години

в америка сто милиона хора си купуват храна с купони от социалните. 100 милиона нямат здравна застраховка. 200 милиона живеят като повечето хора у бугаристан, от заплата до заплата. банките им са от фалирали по фалирали и половината население си купуват запаси и оръжие защото знаят какво иде. бай *** обаче още живэ в холивудските филмчета където от америка по гоуемо нема и от рамбо по сиуен нема и си мечатае да замине за страната на неограничените възможности. че и тръгнал на руснаците да държи сметка.

126

до 229

преди 10 години

Китай и те я карат по Кейнси, инфлацията им в момента е доста по-голяма от тази на САЩ, което говори че те са прекалили с раздаването на кредити. В Китай се очаква спукването на кредитния строителен балон в близките месеци и тогава сбогом на китайския просперитет. Знаеш ли че в Китай в момента само в Пекин има около 4 милиона новопостроени апартаменти които няма кой да ги купи и всички те са построени на кредит. Кой ще обслужва тези трильонни дългове?

125

Sasho

преди 10 години

ZA PROSTITE RUSOFILI---AKO ZNAYAT RUSKI DE rf-agency.ru/acn/stat_ru Prochetete za "velikata sila" Russia

124

до 226

преди 10 години

Недей че икономиката на САЩ+ЕС е 16 пъти по голяма от тази на Русия, сега като резнат квитанцията на руския газ и нефт и Путин съвсем ще изчезне от хоризонта, само русофилите ще си го спомнят.

123

Sasho do 225

преди 10 години

S dumichkata "BE" i "MA" shte govorish samo na selo na bashta ti i maika ti drugariu komsomolski sekretar. I v kolhoza sashto nali??

122

лека нощ

преди 10 години

русначе аз лягам гледай уволнените олигарси на путн по 5 минутки саТимченко youtu.be/ojsdL7VC3W8 братя Ротенберги youtu.be/RWzDhUE1oIM Кооператив Озеро youtu.be/UySDT5AWD74

121

до 221

преди 10 години

Стига с този дълг бе. Вземи малко и се ограмоти, прочети за Кейнси и неговата теория и ще ти светне защо правят дълг западняците. Това е начин да си поддържат икономиката на подходящи обороти, а дълга днес и този преди 20 години измерен в злато си е един и същ.

120

Анонимен

преди 10 години

Чакай бе русначе не се нервирай и путин няма ланга а клиторАаа за *** може да ти пръднем в устата за спомен от българия когато си тръгваш за сибир

119

Sasho

преди 10 години

Dalgat na USA v sravnenie s Brutniya im vatreshen produkt e 101% Dori Germany ima nad 130% zadaljeniya spryamo GDP ama tapoumnite rusofilcheta nyamat dostatachno IQ. Moyat zaem e 3000$ no zaplatata mi e 2950$ a na tapiya rusofil tuka e sas zaplata 300$ i zaem 500 $. E koi e po -dobre ?? maloumni rusofili))))

118

Анонимен

преди 10 години

Израел няма за цел Сирия, защото в момента Сирия е безопасна. Но Израел на никого не прощава ако бъде нападнат. Преди 4 дни някакви пишлемета от Хизбула влезнали на голанските възвишения и заложили бомба на обходен път и когато патрулиращият джип минал край бомбата я взривили дистанционно и ранили един израелски военослужещ. След 15 минути израелски изтребители влезнаха в Сирия и унищожиха тренировъчния лагер на Хизбулах край Голан, който се намирал там повече от година.

117

tuuutt

преди 10 години

фактът че до сега не е отразен протеста в София срещу застрояването на Кара Дере доказва че този сайт обслужва интересите на сегашната власт .... бъдете обективни