127

Анонимен

преди 10 години

Състоянието на путин се намали значително. Той поотслабна тия дни. Напрежението е голямо падне ли от стола долу го чакат военните много краде!

126

с

преди 10 години

руските бандюги отдавана са превзели америка.

125

Анонимен

преди 10 години

До АнонименShte vi interesuva maina, nali samo taia gaz velichaete...To i drugade ima gaz ne samo v Russia

124

hffty

преди 10 години

Шефа на италианската компания ЕNI Паоло Скарони заяви днес,че Италия се отказва от купуване на руски газ.

123

Анонимен

преди 10 години

Маккейн с иронией отозвался о запрете на посещение России: "Видимо, мой отпуск в Сибири закончен, пакет акций Газпрома утрачен, а мой секретный счет в Москве заморожен. Но я вс равно буду выступать за свободу, независимость и территориальную целостность Украины, включая Крым".

122

замислен....

преди 10 години

до 26 ... !@#$ -Извини ме за плагиатството...Не прочетох коментара ти , но ...какво ли ще стане ? А ?

121

ХСНМ

преди 10 години

До 98Напротив спечелиха про руски настроена държава без нищо да правят.На кратко още един проблем на границите на Русия

120

Анонимен

преди 10 години

на обама ушите му прозират.особено дясното

119

98

преди 10 години

КРАЙ НА ЕРАТА НА САЩ.ОТ ТУК НА ТАМ ТРЯБВА САМО ДА СЛУШКАТ

118

ау

преди 10 години

Докога този човек ще печата парични хартийки без покритие и ще се прави на голямата работа. Глупаците свършват. Русия , Китай, Индия му кроят шапка и скоро долара няма да е това което е сега . Първо ще се започне с петрола- няма да се продава само в долари и САЩ хоп в капана. Ще пресъхне реката на хитреца, а следва и още.Светът се промени, този ясно не го разбра, но то е за негова сметка.

117

Замислен....

преди 10 години

Мммм...Даааа...-А какво ли ще стане, ако Русия предупреди страните,ползуващи нейни суровини ,че ще им ги продава, ама ако използуват за разплащане само Китайски юани и Руски рубли ? А ? Що ?Или пък...А? Що ?

116

Кутията на Пандора

преди 10 години

Илхам Алиев заяви,че,, поради засилващата се мощ на азърите,те ще си върнат Нагорни Карабах от Армения.НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО,ЩОМ ПРОТИВОРЕЧИ НА СПРАВЕДЛИВОСТТА.....Путин,че и ***.Добър учител си на Алиев.Отвори кутията на демоните.

115

xyz

преди 10 години

До Леле че народКакво ви пречат гейовете и еднополовите бракове? Защо все с гейовете се захващате? Да не би да ви налитат? Въобще колко гейове лично познавате? Аз знам само един - син на приятелка. Живее си кротко с приятеля си, работи си, помага на майка си, че е безработна... На никого не е навредил. Какъв е проблема? Ще рече човек, че на запад само гейове живеят! Ами руските, украински, че и български *** - те що не ви пречат? Или те са символ на висок морал, защото са наши?

114

Анонимен

преди 10 години

що да не вземат да наложат и санкции на ключови сектори на бг икономиката, че гражданите ни не са съгласни много с обама .на ЕРП-тата ли, на моловете ли?или пък да забранят на някой политик - олигарх сметките и офшорките

113

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 200 Ахахахахаха "Крадеца вика -Дръжте крадеца" ахахахахахахахахаха Жалък си ,жалък.

112

Анонимен

преди 10 години

До kremenaabvЕто какво ще му се случи на путин военен трибунал гледано е 200 000 пъти не е тайна!

111

иванов

преди 10 години

че им накриват капата

110

Леле че народ

преди 10 години

До xyz Знаем ги ценностите на Запада геибракове,трети пол и т.н. Е мои човек ти в средата на 20 век ли живееш? Аз живея в 2014 и виждам

109

xyz

преди 10 години

До хе-хе-хеЩото ако изпрати самолетоносачите, вместо смешните санкции, ухиления ти *** мигом ще се изпари. Руснаците са доказали колко неадекватни могат да бъдат. На територията на РФ човешкият живот не се възприема като висша ценност от поне 100 години. Имат си там хората едни такива утвърдени традиции и винаги са готови да жертват милиони в името на разни идеали. Ценностите на запада са малко по-други...

108

Драги съфорумци

преди 10 години

Разбрахме ,че влизаме в нова Студена война.Въпросът е на коя страна сме ние?На страната на ИДЕИТЕ или на нафтата.