216

за 268,269,270

преди 10 години

Тия глупости си ги споделяй с руските *** в путиноидните им сайтове.

215

Анонимен

преди 10 години

Този крадец путин трябва да бъде вкаран в затвора.

214

хахаха

преди 10 години

Россия священная наша держава,Россия любимая наша страна.Могучая воля, великая слава Тво достоянье на все времена!Славься, Отечество наше свободное,Братских народов союз вековой,Предками данная мудрость народная!Славься, страна! Мы гордимся тобой!

213

Анонимен

преди 10 години

До до 257 ivanТочно така е, но правителството и Б. Манчев са на друго мнение. Народът ни ще стане още по- беден с този последен акт на Русия. Нефтохим, въпреки бълг. регулатор ще си прави каквото си иска. Ако построят пък Белене-е пълен крах за България!

212

до 111

преди 10 години

Абе другарю, вече 60 години слушам тези бъртвежи и чакам *** Америка да деградира окончателно и безвъзвратно и да изчезне. Още колко трябва да чакам? Все пак имай предвид че човешкия живот не е 500 години.

211

e1

преди 10 години

te taka se kumandwa

210

Анонимен

преди 10 години

Хайде г-н Плевнелиев, покажи че си по-велик от Путин и увеличи пенсиите в България 3 пъти.А от срещата с англиийската баба ( кралица) ползата за България ще бъде=ZERO ( за тъпите греберасти zero означава нула ( на английски език)

209

Анонимен

преди 10 години

Дочувам нещо, че нахлуват руснаци от великая русь в Крим и пазаруват като луди, че било по-евтино. То е ясно, че ако не увеличат пенсиите пенсионерите от руския рай в Крим ще избягат в Украйна и Крим съвсем ще се обезлюди.

208

111

преди 10 години

Той Джо Байдън вместо да се грижи за Русия, да вземе да си погледне *** *** *** Америка, която все повече губи облика си на бяла държава и деградира неумолимо и безвъзвратно.

207

възмутен

преди 10 години

По-проста и измислена статия, не бях чел! А, засрамете се некадърници от екипа прости платени безработни и необразовани писачки в сайт!!!

206

Анонимен

преди 10 години

Те пенсиите хубаво да скочат,ама цените вече скочиха двойно :)Хахахха

205

Анонимен

преди 10 години

Яценюк отказался подписывать соглашение об ассоциации с ЕС

204

до 257 ivan

преди 10 години

Ами то трябва да си луд при съвременните изисквания за безопастност да строиш АЕЦ, цената на тока ще ти излезе дявол на магаре. Затова и хитреците от Росатом търсят балъци по целия свят и къде с подкупи къде с кютек си намират клиенти.

203

ivan

преди 10 години

Говорите само за пенсии, вижте още, че Росатом не планира да възобнови строителството на Кримската АЕЦ!В БГ Атомстрой иска да строи Белене, ама в Русия повече не искат. Нашето правителство, китайското, турското -за Анадола, Виетнам са единствените в света които настояват за строеж на атомни централи. Другите страни си замразиха строежите, или започнаха процедурите за спирането на действащите. В БГ е пълно с руснаци-черноморието, Нефтохим. Това е успеха им за сметка на българите!!!

202

Анонимен

преди 10 години

Ваша работа как, но пенсиите в Крим да скочат два пъти!Типичен пример за командно административен подход. Точно това уби съветския комунизъм, ясно е че няма да прости и на руския путлеризъм.

201

Паметлив

преди 10 години

До Анонимен--239 ;Икономиката ни е такава защото "заводите които ни построи братскияСССР" са с технологии от преди ВСВ.Такива каквито САЩ им ги построи през 20--30 год.Комунизмз ни върна в средновековието.Вижте бившето ГДР още не може да се оправи,въпреки налятите милиарди от ГФР.Нашите хора също бяха работни ,когато работиха на собствените си имоти.*** направиха българите руснаци; мързеливи,пияни и крадливи.Комунизма е хубав за такива като тях.Издигат простотията в държ.политика

200

Властелина на Крим

преди 10 години

Ваша работа как, но пенсиите в Крим да скочат два пъти и цените да паднат 4 пъти!

199

Анонимен

преди 10 години

Премиерът Дейвид Камерън обяви при изслушване в британския парламент, че ако Русия изпрати свои сили от Крим в Източна Украйна, отговорът трябва да бъде налагане на най-тежките възможни" икономически и дипломатически санкции на Москва, предаде Франс прес".Той подчерта, че страните от Г7 се събират следващата седмица и трябва да обсъдят перманентно изваждане на Русия от Г8, ако Москва продължава да дестабилизира Украйна.

198

Анонимен

преди 10 години

До турчинДоган се изказа. Ясноооооо! Ша му каа.

197

турчин

преди 10 години

Браво. Излезте и стачкувайте. Да се постави на дневен ред присъединяването ни към Русия и четири пъти ще увеличат пенсиите. И Източна Украйна ще се отдели.