148

Анонимен

преди 10 години

Путин прави американски рабати, а американците правят путински работи !...да му мислят останалите.

147

Драгойчо

преди 10 години

На авторът *** Василева, която пише статията от позицията "не разбирам каква е разликата между Крим и Косово" ще обясня - 1) Косово се отдели, за да бъде независимо. Не за да се присъедини към Албания. 2) Отделянето на Косово стана след убийството на хиляди хора. Етническо прочистване от страна на нашите "братя", сърби. Които избиха хиляди мъже, жени и деца, само защото са албанци. Според официалния доклад на ООН над 2100 убити, като цифрите не са окончателни. В Крим няма нито един убит човек..

146

ф

преди 10 години

След Крим идва източна Румъния и след това Варна. Дотогава ще са изкупили и Поморие, т.е. ще ще продължат надолу до Турция.- - -ЗАКОН ЗА ЗАБРАНА НА РУСКИ ГРАЖДАНИ ДА ПРИДОБИВАТ СОБСТВЕНОСТ В БЪЛГАРИЯ!!!

145

до 233

преди 10 години

Руския език какво има общо с убитите в случая. Много общо, защото никой от снайперистите не говореше на украински, а само на руски. Има стотици записи на разговори между хората с тъмни дрехи и жълти лентички и те до един говорят на руски и то руски който не е характерен за Украйна.

144

до 230

преди 10 години

Обезлюдяването на селата е изцяло заслуга на БКП и Тодор Живков, така че не прехвърляй вината от болната на здравата глава. Защо няма обезлюдяване в Гърция и Турция на селата? Защото там никой не прекъсна естественото развитие на селското стопанство и никой не проведе насилствена колективизация.

143

Анонимен

преди 10 години

До до Порти ПортевХайде бе, нямало. Нали се гласува в Радата. Сваляха знаци и т.н.И какво му е нормалното да има подобни предложения от незаконна власт?! Руския език какво има общо с убитите в случая.Кажи чесно, ти какво ще направиш ако ДПС завземе властта и предложи за гласуване да се забрани българския?

142

до Порти Портев

преди 10 години

Драги ти явно вярваш в пълен обем на руската пропаганда, която мина изцяло във военен режим и ръси всякакви лъжи и гнусотии по адрес на Украйна. Никой нищо на никого не е забранявал. Това са фактите. Имаше такива опити което е съвсем нормално след с нищо непредизвиканите убийства на протестиращи, но те бяха ликвидирани в зародиш.

141

Анонимен

преди 10 години

От вашата свобода, капитализъм и демокрация българи в България не останаха, няма села защото са изцяло циганизирани, а малкото българи всяка вечер вкусват *** терор, градовете се обезлюдяват, българите престанаха да раждат... Още 10-15 години от тази демокрация и на територията на България ще има шепа българи, които ще бъдат малцинство в държавата си! Защо медии мълчат, няма ли кой да напише една статия за това как ни се отразява икономическия геноцид в условия див капитализъм?!?

140

Порти Портев

преди 10 години

До АнонименКакъв мир и покой бре. Незаконната власт в Украйна, вместо след като свали Янукович да се занимае да организира демократични избори, веднага седна да забранява езици, символи, партии и куп други нарушения на западните човешки права.Сам се изненадвам, че го казвам, но руснаците постъпиха правилно в случая, а запада се прави на 6 без 10 и подкрепя недемократично правителство... като по същото време проповядва демокрация на длъж и на шир.

139

до 226

преди 10 години

А ти как смяташ, че западняците няма да се изгаврят с Русия ли? Стой и гледай до есента какво ще се случи с руската икономика. За цялата 2013 година има изнесени 62 милиарда долара от Русия, до 14 март тази година изнесените капитали от Русия са 76 милиарда долара. Това бягство на капитали особено последните седмици обръща външно търговското салдо на Русия в отрицателна посока, което е анормално за държава изнасяща такива огромни количества суровини.

138

Анонимен

преди 10 години

Едно е да се подготвяш 9 год за да обявиш независимост като резултат от етническото прочистване първо но Милошевич и след това на косоварите , както в Косово, и съвсем друго е за 9 дни да направиш "референдум" и да преминеш към друга държава. Явно изключителното бързане е заради пълното несъобразяване с международното право от страна на Русия и Путин. Така че за никакви двойни стандарти не може да става и дума, още повече че никой с нищо не е накърнил правата на рускоезичното население на Крим.

137

Анонимен

преди 10 години

До 218 Е какво да бяха чакали фашизоидните украинци да колят и бесят руснаците в Крим ли?Русия не е Сърбия и това е ясно на всички.Жалкото обаче, че и ние не сме Русия и запданяците могат да се гаврят с нас икономически колкото искат

136

Гражданин на РБ

преди 10 години

До Анонимен 219 :"ЕВРО-РУСКОТО СЪТРУДНИЧЕСКО КАРА ТУРЦИТЕ ДА ПОДРИПВАТ ОТ ШУБЕ И ДА СЕ ОГЛЕЖДАТ ОТКЪДЕ ЩЕ ИМ ДОЙДЕ. КОЕТО ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ Е ПРИЯТНА ГЛЕДКА ОБАЧЕ. ПРИВЕТСТВАМЕ ЕВРОРУСКАТА ИНТЕГРАЦИЯ. "С други думи, ти си просто илитерат.;-)

135

Гражданин на РБ

преди 10 години

До Анонимен"ЕВРО-РУСКОТО СЪТРУДНИЧЕСКО КАРА ТУРЦИТЕ ДА ПОДРИПВАТ ОТ ШУБЕ И ДА СЕ ОГЛЕЖДАТ ОТКЪДЕ ЩЕ ИМ ДОЙДЕ. КОЕТО ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ Е ПРИЯТНА ГЛЕДКА ОБАЧЕ. ПРИВЕТСТВАМЕ ЕВРОРУСКАТА ИНТЕГРАЦИЯ. "Това "сътрудничество" води до строителство на РУСКИ реактори за милиарди долари в Турция, Китай и Унгария.Къде сме ние?М?... ;-)

134

Анонимен

преди 10 години

А референдум в Дагестан кога?

133

обективен

преди 10 години

***, така като ги пишеш тези статийки, да беше споменала нещо за Севернокавказките републики ! Там няма ли двоен стандарт ?!

132

М?

преди 10 години

А референдум в Чечения кога ?

131

Анонимен

преди 10 години

Но в Крим никой никого не е колил и бесил, никой не е гонен и изнасилван както в Косово. Ако това се беше случвало съм сигурен че всички щяха да приветстват отделянето на Крим в самостоятелна държава. Но сега при пълен мир и покой да поискаш не независимост, а напротив - голяма зависимост от Русия и да идеш там... е съвсем друго нещо.

130

Гражданин на РБ

преди 10 години

До Анонимен Анонимен преди 6 минутиСега всички юдео-масонски медии ще наскачат да пишат глупости.Весело е. И смешно.Една държава скочи на целият свят и го направи за смях. ....ПАК ЛИ "Анонимен".. . Много си скучен...;-)

129

Гражданин на РБ

преди 10 години

До Анонимен 205"Сега всички юдео-масонски медии ще наскачат да пишат глупости.Весело е. И смешно.Една държава скочи на целият свят и го направи за смях. "Знаеш ли кой финансирал ВОСР?М? ;-)