20

ДО 16

преди 10 години

До ХМНОГО МЕ КЕФИ,КОГАТО СОЦИАЛИСТЧЕТА,ТРОЛЧЕТА ОСВЕН ДА ОБИЖДАТ ЗА ДРУГО НЕ МОГАТ ДА СЕ СЕТЯТ!ХАХАХА *** ТО САМО ГЕРБ ВИ Е В ГЛАВАТА НА ВАС ЙОТОВЧЕТА,АМА ОТ ДЕ ТОЛКОВА МОЗЪК ДА ЕС СЕТИТЕ,ЧЕ ХОРАТА МОГАТ ДА МИСЛЯТ И ТО РАЗЛИЧНО ОТ ВАС! ОБИДИТЕ ВИ ИЗДАВАТ МАНТАЛИТЕТА ВИ И БЕЗПОМОЩНОТО ВИ МРЪНКАНЕ! НЕ СИ СТРУВА ДАЖЕ ДА ТИ ЧЕТА КОМЕНТАРА!-НИСОИНТЕЛИГЕНТЕН

19

Някой

преди 10 години

А понеже мнението на Атака, за позицията ни към Украйна, че НС трябва да се свика и да се промени дупедавската ни политика спрямо ЕС - това може би е почтенно, Плевенлиев.Това е една дупедавска политика наложена от вас и Орешарски и няма нищо общо с мнението на народа.Искам референдум.ПП: Или пък е най-лесно да си продадеш *** на ЕС.

18

Анонимен

преди 10 години

Съгласен съм, че плевнелиев не е подходящ за президент. Жалкото е, че и 240 от НС и още 20 от МС не са подходящи за депутати и министри. Нивото на заплатите в България доказва некадърността на управляващите и показва че те работя за разрушаване на държавата, а не за нейния просперитет.

17

Анонимен

преди 10 години

П утьо койтъ ибаваза слива бре ***

16

Спеца

преди 10 години

Нов виц , Плевнелиев бил почтен , а отлагане на референдума било непочтено!!!Май беше обратното , а Плевньо?

15

Orda

преди 10 години

Мошенник говори за почтенност, егати наглостта.

14

до плевнята

преди 10 години

Непочтеното е, че никой не ти го е турил досега!

13

ДО ПЛЮВАЩИТЕ

преди 10 години

ЕЙЙЙЙ ОПОРНОТОЧКОВЦИ ПЛАЩА ЛИ ЙОТОВА А? ЗА ПРЕЗЕДЕНТА ВСИЧКИ ВИЖДАТ,ЧЕ ГО КАНЯТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ,А ЗА ПРЕМИЕРА И ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ МАЙ НЕЩАТА СТОЯТ ПО ДРУГ НАЧИН! И СТИГА С ТАЯ РУСИЯ,ЧЕ В ПОСЛЕДНИТЕ ГОД. МАЙ САМО С КОМУНИЗМА И ДИКТОВКИТЕ СЕ Е ПРОЯВИЛА У НАС!

12

don baston

преди 10 години

Дано само и пред кралицата не дръпне едни речи като в народното събрание, където въпреки че четеше от листче на няколко пъти дикцията му бе под всякаква критика. Не вярвам тази бизнес визита иначе да има кой знае какъв успех, пълен провал в Китай с един договор, празни обещания от Катар, които бизнеса прие скептично.

11

Анонимен

преди 10 години

Бой по червения *** , докато се строши !

10

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев къде са референдумите за излизане нА България от ЕС и Нато,изгонване на монополите,забрана за продажба на земята на чужденци,забрана на Дпс??Къде са тия въпроси бе индивид???ИМПИЙЧМЪНТ ВЕДНАГА!!!

9

Браво

преди 10 години

Браво на президента ни, един от малкото политици в България, който се опитва да прави нещо за България. Естетсвено това дразни ужасно много червената мафия, все пак тя служи на Русия и не обича България.! А червените драскачи тук - как така референдум в Крим може, а в България не може???

8

Анонимен

преди 10 години

Против е кримския референдум, ама за неговия си е "за", типичен западно лицемерен лакей. Друг е въпроса защо балъка на снимката не организира този референдум преди последните избори- защото стои на каишка при Боко, който дръпна конците на Роската за референдум, на който малко биха отказали, породен от реваншизъм към сегашното правителство и всички много добре знаете, че това е така.

7

до 5

преди 10 години

До Анонимен С обръщението си май говориш сам за себе си! Истински са подписите в предвид колко хора са възмутени от тройната коалиция и от пречките им да има референдум! Само в София биха надвишили 500 000 подписа,като се знае колко протеста имаше до скоро,а и още има хора,които протестират! Така,че да не ни пробутват това с подписите,щото се разбра,че за реф. "Беляне" май имаше доста фалшиви подписи от соц партията все са на принципа"Крадеца вика дръжте крадеца"!

6

Анонимен

преди 10 години

Срам ме е, че този е президент на България! Даже срам е меко казано! Този шут за нищо не става!

5

Анонимен

преди 10 години

Я напиши на референдума, че се отказваме от ЕС и от НАТО и искаме да се присъединим към Русия, да видиш какви резултати "ЗА" ще видиш от народа!Само такъв референдум признаваме, всичко друго са политически игрички, за това може да направите като вятъра!

4

ДИДИ

преди 10 години

Три години къде спа, та не проведе референдум?!?! Сега ще почакаш още три, за да го проведат други!

3

Анонимен

преди 10 години

Срам ме е, че този изнежен *** ни е президент.

2

Анонимен

преди 10 години

***!

1

Анонимен

преди 10 години

Ти от *** рЕзак и Десар почтенност ли очакваш?