36

гневна

преди 10 години

язък за младото момче! обществото губи - отиде си обучен полицай, жизнен , весел, със семейство, а ненормалника ще го лекуват за наша сметка !!!

35

Анонимен

преди 10 години

Това е луд човек а не терорист ...с лудите се действа по-друга начин а после се лекуват. Абе те много хора психясаха от хубав живот осигурен благодарение на алчните и безкруполни политици! И професианализма е паднал в полицията благодарение пак на тези политици с политически назначения на некадърници в системата на МВР....важното да е наш човек а не професиналист....И професионалист да е ако не е наш човек ще го изгоним

34

Анонимен

преди 10 години

До ГалинГАЛИНЕ ТИ СИ БИЛ ГОЛЯМ *** - ДАЛИ ПЪК НЕ ПРИЛИЧА НА ТЕБ А ДА МАЙ ТИ Е НЕЗАКОНЕН БРАТ

33

Анонимен

преди 10 години

"Можел е", ама не е убил никой на практика. 5 години подава жалби в полицията и никой не му обръща внимание и даже всички му се подиграват. Всеки накрая ще психяса при такъв тормоз.

32

Анонимен

преди 10 години

Районният инспетор, е лицето, което работи по преписка за освидетелстване и изпращане на принудително лечение. Той най-лесно би могъл да достигне, до "болния" Петков, по повод проверки по негови тъжби и да го лиши от достъп до оръжията му. В Лясковец сигурно има и много други служители на полицията, които познават отдавна Петков и на които той има вяра, за да ги допусне до себе си.

31

Галин

преди 10 години

тоя как прилича на близък роднина или любовник на серГЕЙ .... може би имат нещо общо

30

КОГА

преди 10 години

Йовчев кога ще си подаде оставката заради пиар акцията, в която загина един млад човек?!

29

анонимен

преди 10 години

според мен основното е, че системата е направила от един иначе интелигентен човек озлобено зверче. Човека е имал нужда от помощ и най - вече от работа, за да се вливат усилията му в нещо полезно, а системата какво направи - работа няма, но му лепнаха етикета "прихар". МВР сам си заработи жертвите, щом слуша психолозите си, които и медицинско образование нямат, в най - добрия случай са завършили помиярското СУ

28

Анонимен

преди 10 години

Добре, че такива психари не се събират на групи - щеше да има убити цивилни и полицаи!

27

оа

преди 10 години

и държавата е виновна за това че си отиде един млад човек защото има хиляди начини това да не става и да не се погубват човешки животи особено на някой който е дал дълга си към родината!!!Поклон пред полицая,,,

26

художника

преди 10 години

А знаете ли, колко пъти ми е идвало да утрепя, я някой от топлофикация, я някой надменен чиновник, я някой началник. Презрението на този от който зависиш, дори и в малка степен го прави голям в собствените му очи и някои, като този Петко превъртат. Вижте вечерно време светещите прозорци! Зад всеки един от тях има по една съдба, съдба която чака да бъде решена по някакъв начин, в случая Петко избра неговия си!!!

25

оа

преди 10 години

Държавата е виновна за това че не се грижи за болните хора ,за това че се раздава оръжие и не на последно място медите!!! Кой от вас журналистите ще попита кой му даде разрешителните ,и как хем не е бил луд щом са му ги дали изведнъж полудява!!!Дали е могъл да нарани децата според мен ако е искал едва ли някой е можело да го спре както видяхме!!!Когато създавате образ на един луд докажете че е така дайте да му видим жълтата книжка ако не е освидетелстван е обикновен човек като вас!!!

24

Анонимен

преди 10 години

Мдааа, да залавяш опасни и въоръжени престъпници не е като да биеш студенти и баби, нали?

23

Гого

преди 10 години

До 15 . Не говори глупости, Бойко ги убиваше ами сега ние с тебе ще плащаме за Чакъра, а и не знам как ще реагираш сутрин в 5 часа на балкона ти да има маскирани с оръжие , как ще се отбраняваш , с каквото имаш , жалко за полицая , грешки грешки......

22

Анонимен

преди 10 години

Стига вече с този психопат!Стига и с тази полиция!Луди и психопати за съжаление е имало,има и ще има винаги и навсякъде!Това ли е най-важното!А полицаите като си сецанил за тази работа,мище те гърмят,палят,опитват да теунищожат!Това е тазипрофесия!Имаш работа с убийции ***!Жалко за убития,нона война е като на война!А медиитеСТИГА!

21

Гражданин

преди 10 години

Стига сте писали глупости и да всявате страх сред ***. Истерията е ясна- няма новина, но трябва да се създаде. Целта - да се създаде страх, за да може да се увеличи числеността на полицейските органи, за да могат да се контролират свободните граждани.

20

Анонимен

преди 10 години

Да ви имам добре обучените спец части! Ако спец частите не могат да се справят с един и..т с пушка, представяте ли си обикновените полицаи колко са зле. А и не ми се мисли, ако се появят истински терористи как ще се оправят нашите специалисти.

19

Анонимен

преди 10 години

ТОВЯ Е ЧЕНГЕДЖЙСКИ УДАР ПО ЛОВДЖИИТЕ,СЪЗДАДОХА ПРОБЛЕМ,ЗАБЕЛЕЖЕТЕ НАМЕСИХА И ДЕЦА В ЦЕЛИЯ ЦИРК,СЕГА ЩЕ ПРЕДЛОЖАТ РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА,ПОЛИТИЧЕСКАТА *** ИМА НЯКАКВИ ПРЕТИСНЕНИЯ,КАКВО ЛИ СА НИ ПРИГОТВИЛИ ?

18

Ави

преди 10 години

Ха-ха-ха,ако имаше наистина терорист и заложници,цяла България парализирана за три дни,аматери навсякаде от политици и разни Вигенини, до полиция.

17

Рали1

преди 10 години

До 12 Анонимен ,Имало е един човек до себе си,който години наред се грижил за него-майката.Прехвърлят сега вината изцяло върху нея-защо? Години наред не е имало пострадали.И още въпроси има.Как се гледа на психично болните от обществото,как се приемат такива хора от съседи,работодатели ,как се лекуват такива хора и въобще лекуват ли се?Не я оправдавам,но като всяка майка тя все пак е правила опити и се е грижила за него.Доверила се е на знахари,защо не на лекари?Бил весел,сега защо е агресивен?