16

#$%

преди 10 години

Направо не е за вярване ..

15

Азъ

преди 10 години

Слава России! За Путина! УРАААААА! Мачкай американските ку*ви!

14

Анонимен

преди 10 години

до 18Въздържал се означава, че по въпроса запазва неутралитет. Друг е въпроса дали ако нападнат Русия, Китай няма да се включи на страната на братушките.

13

Анонимен

преди 10 години

до 17Въздържал се означава ли ,че подкрепя Русия, ***?

12

Анонимен

преди 10 години

до 14Въздържал се означава ли ,че не подкрепя Русия, ***?

За пореден път се убеждавам, че българинът е една ***, нищо повече. Обича да се кланя на великите, да им прави френска любов и евентуално при заповед да заема положение партер. Това е то - не демокрация искаме ние, а един господар, да ни бие с камшика и да ни нарежда, а ние да изпълняваме и пеем песни в негова възхвала. Браво, братя ***. Кланяйте се - на Путин, на Обама, на Ердоган, на Меркел, на Далай Лама. Забравете българския интерес, важен е само Бащицата, който и да е той.

10

Анонимен

преди 10 години

Какво стана ... нали Китай подкрепяшe Русия ?

9

АТАКИСТ

преди 10 години

Хайде бе, хамерикански Рамбовци....нападайте Русия за да защитите КРИМ, както 99-та нападнахте Сърбия заради Косово!Или нещо шубето като чуете само за Русия е голям страх , А? Да е.а и скапаните ви смешни мишки умрели хамерикански!

8

Анонимен

преди 10 години

Бог да пази всички с Български корени там.

7

Анонимен

преди 10 години

Ха ! Най-трагикомичното в случая е, че страна, за която се отнася резолюцията, има право на вето !

Докато го има това безумие, наречено "Право на вето", ООН ще бъде само една формална организация и ще задълбочава проблемите, вместо да ги решава. Тези 5-те държави да не би да са от бога помазани, че имат право еднолично да провалят резолюциите? Докога ще търпим последствията от Втората световна? Тези 5 държави били победителки преди 75 години и дай вечно да командват всичко. Светът се върти, политическата ситуация също. Интересите се сменят. Стига с това вето, нека всеки в ООН да е равен.

5

АТАКИСТ

преди 10 години

Всъщност хамериканските *** не осъзнаха , че си вкараха мощен автогол с платените си *** -терористи които направиха преврат и смениха властта в Украйна. Сега Путин като си вземе Крим, маймуняка зад океана и всички *** *** в Брюксел ще стоят като препарирани от недоумение, как се е избазикал с тях Владимир яхнал собствената им глупост да бъдат господарите на Украйна.

4

Анонимен

преди 10 години

Тук най-интересна е позицията на Китай.

3

Анонимен

преди 10 години

Банките в Севастопол престанаха да дават пари от текущи банкови сметки, предаде УНИАН. Хората стоят на опашки пред банките и се надяват да изтеглят пари в брой, но получават откази.Добре дошли в комунизма,другари!Нема лабаво,ей!

2

Анонимен

преди 10 години

ht.tp://youtube/watch?v=TvgNdNxTtJ0Махнете точката между ht и tp

1

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Оставеше Путин да подкрепи резолюцията.... Бууухахаххахахахахахахахаха.....