69

дядо

преди 10 години

Това за 50 000 Е ДОЛНА ИНСИНУАЦИЯ на Путин,най-малко 50 милиарда са,че и повече...

68

Бънди

преди 10 години

2014 година сме, още ми се говори за СССР. Само това показва, коко си ограничен. каква валута е долара? Никаква, нито обезпечена, нито нищо. Печатат я като вестници и не им пука. Еврото е пък още по голяма комедия. Рублата драги е обезпечена със злато. Коя валута е по-добра?

67

Така

преди 10 години

Не случайно някои сравняват двама водачи,защото във форума се отъждествява Путин с Русия.Русия е Пушкин и Лермонтов,Сахаров и Сорженицин-Носители на Нобелова премия,бардовете Булат Окуджава и Владимир Висоцки,а не някакъв си окупатор на чужди земи.Защото някога и в Германия се се клели в Германия и лично в Хитлер.

66

?

преди 10 години

До Бънди,България е била и ще пребъде. В това спор няма. Но бяхме вече веднъж със СССР и видяхме резултата. Не и отново. Какви пари и пазари има там? Коя им е валутата? Долар? Евро? Рубла? Ти като влезем в този ЕАС, мислиш, че няма да има Карфур ли? Или Метро и Кауфланд? Да не мислиш, че в Русия ги няма? Или мислиш, че мерцедесите дето ги карат руснаците, не ги плащат на немците? Вашите атакистки чутури нямат връзка с главния мозък. Ама и Сидеров не ходи на почивки в Масква а в Париж, а?

65

дядомраз

преди 10 години

Заради тази платена статия, запада ще ни потупа по рамото,а Русия по джоба.

64

Анонимен

преди 10 години

Задния фон не изглажда ли малко попретрупан?Някой май се е престарал.

63

Анонимен

преди 10 години

Руснаци не искали Крим? Смешно е! Те за разлика от нас,тачат пролятата от дедите им кръв.И те не са проливали кръвта си за Сталин или Путин ,а за Родину!

62

Анонимен

преди 10 години

Драги журналисти,ние четем и чужди новинарски сайтове - и западни, и източни.50 000 не е като 5 000!

61

Бънди

преди 10 години

България я е имала и преди отпадането на визите. В ЕАС също има пари и пазари, ама на вас очите ви все блеят по запада. Парите, които пращат работешите там ти ги даваш в Карфур и чуждите ЕРП-та и бензиностанциите, които до една са чужди. Така че тия парички ЕС (и то най-вече големите държави) пак си ги прибират. Ама трябва реално да се гледат нещата, а не Сидеров като каже нещо, без значение какво, да си готов да го заплюеш. И никой не ти е казал, че няма да работиш.

60

ivo

преди 10 години

До Анонимен 56Сигурен ли си или така си чул ? Щото аз други неща съм чувал особенно за ,,Агенция за управление на индианците "

59

Msc

преди 10 години

До АнонименОмразата унищожава!не е зле да не се забравя това нещо.

58

Анонимен

преди 10 години

Ще не вмерла УКРАИНА !!!! - "Еще не умерла Украина!"-----какъв е този трънски диалект? На това език ли му казвате? Същите сте като македонците - неориентирани!С право ви наричах ***!

57

1

преди 10 години

kва окопаця бре ако не беха руснаците са платените снаиперисти ще ха да са направили мазоло хахах

56

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Като чета такива новини и в мен остава надеждата че има шанс за Русия ! Дано този народ осъзнае, че най-голямото зло за него е фашиста Путин и олигархията около него, дано ги свалят от власт и демократизират тази държава и въведат върховенство на закона, защото сега в Русия е върховенство на корупцията, както и в нашата държава ! Тогава ще започне истинско сътрудничество между ЕС и Русия. Сега мафията останала от тоталитарна СССР пречи, Путин, олигархията и корупцията убиват Русия !

55

Анонимен

преди 10 години

ало, журналисти, нещо объркахте темата, цифрите...айде, стига с тия номера!

54

болшевишка пропаганд

преди 10 години

И нас лятото ни брояха 3-4-5000. Едно към 10! Типично за болшевишката пропаганда!

53

Анонимен

преди 10 години

1917 - 1991 СССР 2.о

52

?

преди 10 години

До Бънди,каква да правим в този съюз? Пак да ни върнат визите за Европа, пак да чакаме на Русия? За какво? Че само българските емигранти в чужбина пращат повече пари годишно отколко някога бихме имали някакви ползи от този ЕАС. Ама трябва реално да се гледат нещата, а не със слънчеви очила. Не Сидеров като каже, че имало злато в България и всички вече си представят как никой няма да работи и ще сме милионери. Ми ако имаше толкова злато, Тодор овчаря щеше ли да пусне власта?

51

Божидар

преди 10 години

Еи тези журналисти срама нямат живея на 2 км от кремъл минах от интерес покраи този голям митинг няма такова нещо имаше 2-3 хилади несъм ги броил но бяха с пъти по малко от теззи които поткрепят Крим много лъжат тези *** едва сега повярвах в това

50

Бънди

преди 10 години

А към Путин защо гледаш с омраза? Какво лошо ние направил Путин?Покани ни в ЕАС ама нашите пак се направиха на глухи.Естествено медиите нито думичка не обелват за ЕАС, за тях той не съществува.