78

голям смях

преди 10 години

При положение че посредствените Руснаци изкупиха половината ни черноморие а Европа боготвори Руските туристи на които дължин капитала си в туризма, някои охлюви мислят че пиандурниците изтърсаци от ес представляват нещо си като цивилизация и парично благоденствие..

77

десен

преди 10 години

до 88...да,жителите на Украйна ще гласуват за Русия понеже и там като тука е пълно с ***....и те като нас ще си останат бедни и изчезващи а после същите ще кажат че зад тая мизерия се крие ЕС,САЩ и Еврейте....познат филм нали?

76

ДВОЕН СТАНДАРТ

преди 10 години

"Кнесет прокарва законопроект изискващ референдум да отстъпи земя от Израел"jta.org/2014/03/13/news-opinion/israel-middle-east/knesset-passes-law-requiring-referendum-to-cede-land#ixzz2vqyvcdj6.Но коя е тази земя и защо тя включва АНЕКСИРАНИТЕ Сирийски Голански възвишения и И.Йерусалим?Къде са санкциите,заплахите,клеветите поради анексирането им на първо място?

75

до Красимир Ангелов

преди 10 години

Крсимирчо дето си писал тъз статия я вземи си багажчето и бегом марш към саш ,имаш ли представа от понятиетео "бегом марш!" ако не си бил в казарма ше мълчиш и ше пишеш долни статии !!!!!!ти тръгваш срещу народа си мнозинството е с РОССИЯ РАЗБЕРЕТЕ ГО ТОВА БЕ МРЪСНИ ЖУРНАЛИСТИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

74

Анонимен

преди 10 години

Много червени ТИКВИ тука бе ,защо се не представите как Турция издига знаме в Кърджали и още 2-3 турски области, прави референдум и казва тук е Турция, ама с Крим е по различно нали червени ТИКВИ????

73

Анонимен

преди 10 години

- Ало Сахалин, къде се губите?- Провеждаме референдум за присъединяване към Япония.- Е, как са резултатите?- Пълно единодушие - присъединяваме се!- Нямаше ли поне един против?- Имаше - японците, но вече се присъединихме!

72

Анонимен

преди 10 години

Когато Путин казва "партньори и приятели" всеки знае че той има предвид ционистките въшки и ***, та вече вицове има по темата за партньорите, а отношенията с тях могат да бъдат само едни, яко мачкане на тъпите фашистки кратуни от ес и сащ!

71

капиталист

преди 10 години

Бедния Руски народец трябва да се освободи от диктатурата на *** и да погледне на запад

70

Анонимен

преди 10 години

да живее капитализма и ЕС

69

Анонимен

преди 10 години

Мача почва. След него пак ще ви наливам акъл в комунистическите глави.

68

Анонимен

преди 10 години

До СЛАВА УКРАН !Не знам за Русия, но европарламента не можеш да чуеш пръдня, няма 1 тясно дупе.

67

Анонимен

преди 10 години

Вината е на западните ,,демократи''които насърчаваха екстремистите по всякакъв начин и сега се правят на света вода ненапита.Всеки безпристрастен човек го вижда ,но наследниците на Гьобелс добре са си научили урока.

66

анонимен

преди 10 години

До Анонимен явно на *** ие харесал *** за това искаш турско робство

65

Анонимен

преди 10 години

Същевременно говорещата глава на САЩ Джон Кери предупреди... виц? на руснаците им през муя кво казват тея ***, вече никой не ги слуша и не им вярва.

64

Анонимен

преди 10 години

Реално и факта, че 50 години златото на българия се изнасяше за Русия не беше по вина на Русия, а по вина на нашите нечленоразделни тиквуняци, които го позволяваха(и още го правят)

63

Фашист

преди 10 години

*** е виновен,смърт на диктатора с беден народ

62

Анонимен

преди 10 години

Слава на братска Германия !

61

Българин

преди 10 години

"Нека помислим как да изграждаме отношенията си с нашите партньори и приятели в Украйна и с другите ни партньори в Европа и САЩ"Това джудженце май се е взело много на сериозно - какви партньори сме ние от Европа и САЩ с Русия - една варварска, изостанала технологочно страна която живее в средновековието. Русия е предвидена да бъде суровинния придатък за нас от цивилизования свят, е не партьор - това трябва да ми стане ясно на нещастното диктаторче Путин.

60

СЛАВА УКРАЇНІ !

преди 10 години

По време на избори, анекдот в Русия :"Другари! Който е за избирането на другаря Путин за поста президент, може да се отдръпне от стената, да свали ръцете си и да се обърне с лице към нас!"

59

Анонимен

преди 10 години

Помнете руско-българската война и никога не забравяйте този черноморски флот на Русия как е обстрелвал Варна. Никога не забравяйте и държавата която ни е спасила тогава и която никога не е воювала срещу България - братска Германия ( Поклон за всичко което са направили за нас и че никога не ни предадоха )