89

Анонимен

преди 10 години

А бе не ми разправвяйте, че толкова лесно ще минат през Украйна. Жертвите ще са си и от двете страни, може би по равно. И в следвоенно време ще има атентати. А ако американците почнат да помагат с оръжие тая война никога няма да свърши.

88

Зорлем калабалък...

преди 10 години

Тя тая работа ми се струва малко "изнасилена", ама, айде- щом сме рекли... "!!!!Хамериканските х$$ве са го измислили, бе МАЙНА!!!" Първо Русия напада Украйна, после Чехия напада Словакия, сетне Хърватия да изпраска Босна и Херцеговина и таааамън да съ кротнеме и пак бонус- България да обяви война на Македония! Важното е да има ЕКШЪН!!! Не знам колко патрони шъ отидат ей така сватбарската, обаче ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ ще има NON-STOP!!! Прасета и мезета и шишета... ДА МУ МИСЛЯТ- кво ги чака!!!

87

666 - СОЛ ИНВИКТУС

преди 10 години

ТО НЯМА ДЪРЖАВА , ТЕ ЗА АРМИЯ ГОВОРЯТПРЕВРАТАЖИИТЕ ОТ КИЕВ НЯМА ДА УСЕТЯТ КАК ЗА МИГ СА СТАНАЛИ ПО НИСКИ С ЕДНА ГЛАВА РУСИЯ ЩЕШЕ ДА ПРЕГЛЪТНЕ ВСИЧКО, НО НЕ И ФАШИЗОИДИ ДА СЕ ПРАВЯТ НА ВЕЛИКИ В СТОЛИЦАТА НА КИЕВСКА РУС ВОЙНАТА АКО МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ РЯЗАНЕТО НА МАЙДАНОВСКИ ЗЕЛКИ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ТИХО И ЩЕ ЗАВЪРШИ БЪРЗО НА 9 МАЙ ЯЦЕНЮК, ТУРЧИНОВ И ЯРОШ ЩЕ УЧАСТВАТ НА ПАРАДА НА ПОБЕДАТА ТАКА КАКТО НА ВРЕМЕТО УЧАСТВАХА ПЛЕНЕНИТЕ ПРЕЗ 40 ГОДИНИ ФАШИСТИ !!НИЩО НЕ Е ЗАПОМНЕНО И НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО

86

Анонимен

преди 10 години

няколко факта : - анексиране на Крим от страна на Русия е равносилно на анексиране на най-богатите части на Мексико или Канада от страна на САЩ - ООН и НАТО проявяват странна , нелогична търпимост към Путин . - елементарна реакция при политическа воля за запазване на териториалната цялост на Украина от страна на международната общност би било изпращане на части на НАТО осигуряващи паритет с руските примерно от страни като Румъния , Полша , Чехия , Турция и България , както и кораби ....

85

до Елка Василева

преди 10 години

ТИ ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ПРАВИШ АНАЛИЗИ ,СЛЕД КАТО НЕ ТИ СЕ ОТДАВА?РОССИЯ ЩЕ ПОБЕДИ САЩ И ЕВРОПА НЕ УКРАЙНА ЯСНО ЛИ ТИ Е?МОЖЕШ ЛИ ДА РАЗБЕРЕШ ЧЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО Е НАРОД А НЕ АМЕРИКАНОФИЛИТЕ-ЖУРНАЛИСТИ ВИЕ НЕ СТЕ ОБЕКТИВНИ ВИЕ СЛУГУВАТЕ НА ХОРА КОИТО СА ХВЪРЛЯЛИ БОМБИ ИГРАЧКИ И СА ИЗРАВНИЛИ СОФИЯ С ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА С БОМБИ!!!!!!!! ПОНЯТНО???????ПОНИМАЕШ ЧТО Я ГОВОРЮ ????

84

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 147 Е па няколко топол м и вече отписваме Северна Америка и Западна Европа.

83

Един съвет

преди 10 години

До АнонименТи си един от поредните неграмотници дето се изказват по темата. Колко украинци познаваш, какво знаеш за историята и културата на Украйна, за икономиката й, от къде се е появил този народ, а? Янукович бил корумпиран, а Тимошенко била светица, според фюрера ви Бат' Бойко. То е ясно защо по команда на ЕНП гербаджийските *** започнаха да се изказвате и за Украйна, ама поне да ви дават някакви базови познания, за да не ставате за смят с изцепките си из форумите.

82

Анонимен

преди 10 години

Северна азия няма никакъв шанс срещу Украйна,Европа,Северна Америка !

81

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 142 Която е до болка позната на руските генерали ,пък и руснаците си имат местна подкрепа от населението. Да не се окаже,че украинската армия ,освен с руснаци ще се разправя и с украински руснаци. Просто говорите някакви глупости.

80

Няма такава държава

преди 10 години

Няма такава държава Украйна! Има Южна Русия!

79

Анонимен

преди 10 години

Армията на Украйна: боен дух без шансове за победа-------------------------------ВИЕ СЕ БОРИТЕ ЗА УКРАЙНА ,а северна азия да се готви за втори афганистан.

78

Глупости!

преди 10 години

Русия щяла да понесе загуби? Глупости! Москва ще преориентира доставките на енергоносители към Китай. Китайците ще запълнят недостатъка от западни инвестиции. Москва и Пекин ще спечелят от ликвидацията на авиационната и на космическата индустрия на Украйна и от унищожаването на останалите технологични производства.

77

с хляб и сол!

преди 10 години

Ако руските войски днес навлязат в България, да ни освобождават от бсп и от герб, ще ги посрещам с хляб и сол!

76

не се плащат заплати

преди 10 години

Интересно как украинската армия ще воюва срещу Русия? От три месеца не се плащат заплати и не се доставя продоволствие. Увеличава се броя на дезертьорите. Липсват пари за гориво, за боеприпаси.

75

Анонимен

преди 10 години

в offnews.bg я има,ходете я вижте да не се стреснете обаче хахаххаха

74

Анонимен

преди 10 години

Хахахаха новия прокурор на Крим Поклонская хахахахахха ПЪЛЕН СМЕХ !!Изтрили са и снимките в Grani.ru !

73

Анонимен

преди 10 години

и 20% по-нова техника, пак е на 90 години и пак руснаците са пияндурниците дето вместо кафе пият бутилка спирт.

72

Анонимен

преди 10 години

До Без име 119отговора е следния тези които ги организират заят 4е и да *** ЕРДОГАН ще им тегли една голяма м.*** и ще излезе от НАТО. преди месец днес.бг ни беше пуснал аванта анализ на кмета на АНКАРА за приликите между Майдана и площад ТЕКСИМ, аз ще добавя и СОФИЯ като най интересните са стоящия неподвижно протестиращ с високо вдигнат напред юмрук както и умното и красиво момиче свиещо на внезапно появилия се РОЯЛ.

71

Що е то

преди 10 години

Уникално непознаване на реалността е да се говори за единна Украйна или единна украинска нация. Няма такова формирование. Има източна и западна Украйна, две територии със съвсем различна историческа съдба - изтокът е бил част от Руската империя, западът от Австро-Унгария. Около 50% от населението в Украйна говори руски, има и много други етнически малцинства. Тази държава изобщо не бива да съществува в нефедеративен вариант, камо ли да се оставят крайните националисти на власт.

70

Суворов

преди 10 години

Т 90 Вьйпред Киев!!!