42

SERGEI STANI6EF

преди 10 години

OOPRNI TO4KI . DA JIVEE KOMUNIZMA DRUGARI! VE4NA DRUJBA SYS SEVERNA KOREQ!.URA DRUGARI!.KU4ETA 6TE PROQDEM KOMUNIZMA NQMA DA PREDADEM URAAAA!

41

Анонимен

преди 10 години

Започна се отново търсенето на врага с партиен билет,както през периода 1946-1954 година. Сталинистките методи се завръщат -"всеки който не е с нас е против нас" е новият-стар девиз на столетницата.С огорчение може да констатираме властта в тази палтия е в ръцете на болни закостенели мозъци готови на всяка цена да отстояват властовите си позиции.И с решението си за референдума затвърдиха мнението ,че искат само да редят избирателните списъци и мнението на хората не ги интересува!

40

Анонимен

преди 10 години

Страхотна снимка - ето това е БСП :)))))

39

Анонимен

преди 10 години

БСП е много обезпокоена от тази омраза заради самата омраза..."Тия най-после си поставиха точната авто-диагноза ! Плюс това в случая не си дават сметка, че говорят срещу бивш президент на България, а не просто срещу някой свой съпартиец ! Това още по-ясно показва колко им е сбъркан начинът на мислене !

38

Анонимен

преди 10 години

Отдавна трябваше да ги изгоните! Съжалявам, че гласувах за този човек да бъде Президент! Евала на г-н Петър Стоянов, когато лидера на АБВ го измести от поста, той като умен човек си намери работа в чужбина и то къде и не разцепи СДС! И до ден днешен е верен седесар, Първанов да трябваше да вземе пример от него, но се изложи!

37

крокодила Гена

преди 10 години

На снимката вляво са снимали Чебурашка! !! Дъртата Брантия Дъръбърева!!! o_O

36

BURZUM

преди 10 години

Отдавна трябваше да бъдат изритани тия гадове.И да си останат само верните на партииния курс, който е единственият прав курс.Както се казваше в едно стихотворение ПАРТИЯТА е винаги права дори и да съгреши.

35

Анонимен

преди 10 години

ДЪРТЕВА пак се появи да драпа за кокала

34

омотан

преди 10 години

Не знам каква е политиката и на едните и на другите, но на мен ми омръзнаха тези крайно десни действия спрямо народа като са на власт.

33

Анонимен

преди 10 години

първанов напусна заради гнусната коалиция на бсп с дпс ,това е причината .

32

Анонимен

преди 10 години

бсп се самоизяждат от алчност

31

БЪЛГАРИН 1

преди 10 години

Ами ако сте за хулене,отрицание и компрометиране защо някой да не го прави - или който не е снас е против нас.Нали уж нещо се променихте,само дето нищо старо не е забравено,но баламите измряха . И тоя Председателя на комисията по външна политика как само се гъзеше на турчина преди дни- просто не ставате вече,не че някога сте ставали .

30

Анонимен

преди 10 години

Марш в мавзолея!

29

Анонимен

преди 10 години

БСП "самоизгони" Първанов и компания"Не можем да търпим членове, които ни хулят, отричат и компрометират-----------------не можели да търпят някой да й казва истината в очите,затова ги изгониха и защото не могат да търпят мнението на българите затова малко ,по .малко ни гонят да заминаваме за чужбина ,колко българи си тръгнаха от родината заради политиката на пилитиците .това е бсп

28

Анонимен

преди 10 години

СМЕШНИЦИ !

27

Анонимен

преди 10 години

Мазен турчин цепи столетницата, хвърчат трески и петолъчки!

26

tribun

преди 10 години

Имам поне 10 причини поради което ,считам че БСП по нищо не се различава от БКП и една от причините е методите с които продължава да работи партията, в търсенето на врага с партийния билет.Много хора с партийни билети са си отишли от белия свят поради единствената причина ,че мислят по различно от вожда на партията.Задава ли си въпроса как една партия наследница на БКП все още успява да е на власт въпреки всичко което направи да съсипе държавата.

25

ХУДОЖНИКА

преди 10 години

БСП е много обезпокоена от тази омраза заради самата омраза, която от месеци наред залива българското общество, коментира от името на социалистите Велислава Дърева.-------------------НЕ ДЪРТА ***, ОМРАЗАТА Е ЗАРАДИ САМИТЕ ОМРАЗНИ. БСП, ДПС, АТАКА И ЗА КАЙМАК ***.

24

Анонимен

преди 10 години

да се прибират в ГЕРБ

23

makedonski

преди 10 години

ДПС като истински *** убиват организма, който ги храни!