163

ТHE Патриот

преди 10 години

ако да си ниска трътлеста,грозна,злобна и пъпчасала с нулева хигиена ,култура и интелект е определение за красота то да най- красиви са българките,нямат конкуренция в цялата вселена!

162

ТHE Патриот

преди 10 години

"Най-красивите жени са българките"АХАХАХАХАХА АМА САМО НЕ ГО КАЗВАЙТЕ НА НИКОЙ ,ЧЕ МОЖЕ ДА УБИТЕ НЯКОЙ ОТ СМЯХ!

161

Анонимен

преди 10 години

Mashalah , jdanaram !

160

ха ха ха

преди 10 години

До ФАКТ 185!Абсолютно вярно!Тези дами могат да се оценяват само с ***.За друго не стават!

159

Анонимен

преди 10 години

Единствено Калканджиева , и то преди 15години...На снимките гледам само стари чанти от изкуствена материя.Ако в момента отидат на конкурс , тези каки и лелки няма да минат подборния кръг , въпреки скъпия тунинг.

158

ФАКТ

преди 10 години

"Най-красивите жени са българките!"Така е. Въпреки че на някой не съм им порастнали достатъчно ***, за да оценят жената до тях.

157

реалист

преди 10 години

Българките са много красиви , но тези от снимките не са сред най-красивите.Просто са малко по-известни.Във всеки наш град има поне по 10-20 по-хубави българки от тези.От сниманите повечето са ниски , мускулести , застаряващи и със силикон и изкуствени коси ,лещи и нокти.Нека сме реалисти и на 8ми март.

156

supernova®

преди 10 години

Ако и тези жени да са се прославили като най-красиви в България, правят угненително впечатление няколко детайла: кофти стойка и (на моменти) кофти пластични интервенции.Иначе българките са чудесни жени, само им трябва малко истинско самочувствие, не да се борят за мъжкото одобрение на всяка цена :)

155

американецо

преди 10 години

И да довърша, да има страшно много естествено красиви момичета и жени в България, но за съжаление в последните години превес в стандартите за красота в България е взела пошлостта, арогантността, поп-фолка, силиконовите джуки и др. атрибути...а за повечето български жени и момичета, да се пушат цигари все още е модерно...

154

Анонимен

преди 10 години

Фактът, че не са най-красивите, не е проблем. Изтърпяват се. Проблемът е че са толкова оглупяли и повярвали на американската пропаганда, че не искат да раждат. Затова и се стопяваме с по 8 души на час.

153

Нюза

преди 10 години

На Ивет Лалова и Цветана Пиронкова респект. Другите стават, но не за цяла вечер, а за един час.

152

Анонимен

преди 10 години

Що, българките за без пари - стават.

151

Анонимен

преди 10 години

Да,ама с изключение на другарката Антоанета Берендиниан,примадоната от Пернишко-Пазарджишка губерния.Та влиза в класацията на Лекето,***,*** и .....

150

american boy

преди 10 години

Лееко разминаване между заглавие и статия. Заглавието крещи, че българките са ''НАЙ-КРАСИВИ'', но статията ни учи, че българките били "ЕДНИ ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ" :)Баче Краси, разликата е доста сериозна. Нека не изпадаме в крайностите, с които ставаме смешни! Какви ли не си ги лепиме - Българите са най-умните на планетата, българските мъже са с най-едър ***...това са твърдения изразяващи "НАЙ" комплекса на малката нация, напомнящи твърденията, заливащи ни от едно съседно нам малко държавче.

149

Анонимен

преди 10 години

Имал съм жени от различни етноси. Българките се различават от другите по това, че почти всички имат целулит (и че не искат да забременяват).

148

Анонимен

преди 10 години

До "Какво прави тук този травестит Мария Игнатова ?"Мария Игнатова е бачкала по време на пубертета в американски gated community.

147

До 4ru.eu

преди 10 години

В царството на слепите, едноокият е цар

146

Анонимен

преди 10 години

След 1998 година финалистките на избора за Мис-България участват и на международни подиуми, но не успяват да се класират на нито един международен конкурс по красота. Успеха на големите надежди на България се ограничава с участия като този на Мис-Славена Вътова, снимана на задна прашка, пардон на coitus a tergo с боксьора Сергей Рожнов.

145

4ru.eu

преди 10 години

В действителност българките държат най-високи цени само в България. И то след като България под диктата на освободителите ѝ от комунизма, въвѐде строги визови ограничения за руски и украински граждани. България е страната с най-нисък стандарт в Евросъюза и за българските красавици единствените конкурентки "чужденки" са ромките. Говори се, че на българките им се носи славата, че след секса за още 5 евро ще ти измият и колата.

144

Анонимен

преди 10 години

спрете с тея определения "най", красиви жени има навсякъде по света не само в България. това издава ниско национално самочуствие и комплексарщина