118

Анонимен

преди 10 години

Рампуйй дава броени дни на Русия да реагира....Мдааа, след броени дни демонтажът на ЕС започва.

117

Анонимен

преди 10 години

БРИКС Е РЕАЛНОСТ, А НЕ ПРАЗНИ ЦИФРИ, КОИТО СЕ ПИШАТ КОЙ ЗНАЕ КЪДЕ -----------------------------------Това 173 са официални данни на междунардната организация за междубанковии преводи SWIFT в която членуват 10000 банки и финансови институции от 212 страни и зони

116

Хотелиерче

преди 10 години

Блъфират западните ***. Накъде без руснаци по черноморието. С хляб и сол ще ходим да им се молим да идват.

115

az-

преди 10 години

160Абе пич ти изобщо имаш ли представа за какво пишеш?Я вземи малко се ограмоти и тогава плещи глупости. Изобщо имаш ли си и най-малка представа защо в момента долара е световна търговска валута, какво е БРИКС и какви са целите им. Случайно да си запознат и с позицията на МВФ за налагане на нова световна валута?А знаеш ли преди ембаргото на Иран колко е бил дела на долара в световната търговия по индексите, които цитираш? 52%, сега е ? Та кой е загубил от ембаргото на Иран?

114

край

преди 10 години

И ние подкрепяме съюзниците от европа - няма да купуваме рески нефт - минаваме на колелета и аеца ще го турим на дърва и *** но нема да си зарезваме европейските ценности и цивилизационния избор. Вече че пишем на латиница и че се кръстим наопаки.

113

Анонимен

преди 10 години

П*дераския съюз със сигурност е към края си, но той вече си свърши мръсната работа и направи от Европа едно голямо блато.

112

Анонимен

преди 10 години

Крайно време беше писна ми от руски шляпки по морето, прогониха всичките нормални туристи, лошото е само че голяма част от руснацит дето идват в България са от балтийските страни и Израел и пак ще идват да шляпат тука

111

До Василев:

преди 10 години

Василев, ми то като гледам на тоя протест ще сте ти и ... ланшният сняг!

110

ей!

преди 10 години

ЕС и САЩ да не мислят, че Русия е Югославия. Отцепиха Косово и не знаят, че бумеранга се връща. То сега почва, следва още изненада за Европа. САЩ- хитреците пак ще излязат сухи в ситуацията, но този път може котка да им мине път.

109

Анонимен

преди 10 години

Като забравих да ви напиша а и нямаемясто , че миналата година руската рубла е била на 15 място сред валутите а рази година е на 17 ,а на 15 е дошла полската злота Китайския Юан е на 6-то като е изместил от него Швейцарския франк Браво Милиарден Китай е изместил миниатурна Швейцария И то основна част от обмена 75% е между Китай и Хонк Конг а иначе от останалите 25% основни ифграчи са ВБ , Синфапур и АвстралияКнадскиа долар и Австралийски са съответно на 5 и 6Японската йена на 4

108

Анонимен

преди 10 години

Мъдуро обаче подкрепя твърдо Русия и им стои изотзадзе.

107

да се чете

преди 10 години

Половин Европа може да угасне

106

Анонимен

преди 10 години

Въвеждането на санкции срещу Русия от страна на България ще бъдат пагубни за бизнеса! В момента от 2 години насам руснаците масово купуват имущество, а това означава нов икономически бум, поне на морето! Не са най-предпочитаните туристи, но са доста по-богати от пияните англичани недоносени! Така, че България трябва да търси свое решение на този проблем, а не да слуша отново, някой друг! Стига сме били пионки, на някой!

105

Анонимен

преди 10 години

Янушеску поръча снайперите да стрелят по хората.

104

САЩ са на принципа, че не е важно кой на кого колко трилиона дължи, а кой държи тефтера със сметките. А тефтера е петро-доларовата система, сейфа в който се държи тефтера е Фед, а бияча, който го пази е армията им и НАТО като цяло. САЩ са акула, която диша само, когато е в движение, демек трябва им перманентна война.

103

До 129-и:

преди 10 години

Неграмотнико нещастен! Първо се научи да пишеш, второ се научи да пишеш правилно на български и трето - вземи да се поразровиш малко по-подробно в историята на конфликта в бивша Югославия и по-спациално този в Косово, но не само от гледната точка на явно лелеяните от мижавата ти персонка американски и дупедавските западноевропейски позиции и тогава пак седни да пишеш глупости, ако имаш "очи" за това!!!

102

Анонимен

преди 10 години

АКО БРИКС ОБЯВИ САНКЦИИ И ЕС ЩЕ УВЕХНЕ, ПЪРВИТЕ ЖЕРТВИ ЩЕ БЪДАТ ПЛАТЕНИТЕ ТРОЛОВ---------------------------------------Първо БРИКС не е нищо второ няма как да обяви санкции и трето потърпевшия ще е той понеже това са развиващи се икономки От три дни давам едни числа и мълите а повтаряте глупостите си Според данни на SWIFTUSD - 38.75%EUR - 33.51%GBP - 9.38%PLN - 0.59%RUB - 0.40%PLN е послката злота Това е ДЕЛЪТ НА СЪОТВЕТНАТА ВАЛУТА В СВЕТНИЯ ТЪРГОВСКИ ОБМЕНПравете си изво

101

Знаещ

преди 10 години

До Анонимен--154 ;Те Кубинците и без санкцииса умряли.Това чака и МЪДУРОВА Венецуела.

100

az-

преди 10 години

Супер. А случайно *** и оня с вагиновото име да поставиха въпроса за някаква компенсациика за нас поради факта, че това ще намали руските туристи в БГ, които са основен приходоизточник?А тоя ръмпел с визията на Йода явно е много информиран - най-голямата криза след Балканските войни явно е проспал Югославия, която хамериканците лекичко я побомбандираха :)

99

Пешо

преди 10 години

Нали фондовата борса в Русия се беше сринала за няколко дни. Е руснаците изкупили част от собствените си монополи /до 30%/ на безценица и държавата им пак на печалба. Кога нашата държава ще си изкупи естествените монополи? Акцията била проведена от Медведев.