46

Анонимен

преди 10 години

Браво на Волен Сидеров и АТАКА !

45

Дон Кольо

преди 10 години

Аз предлагам управляващите да върнат ЗНЧИМП. И след това правим 9ти Септември национален празник, връщаме манифеста и обявяваме Карл Маркс и Фридрих Енгелс за светци и ги канонизираме.

44

ViturStSt

преди 10 години

До АнонименЯсно е ,че Сидеров е рсуката *** на хранилката КТБ-Василев-Пеевски.Просто БСП и ДПС първи се усетиха, че руснаците ще си изтеглят капитала.Само Сидера не му се пуска, щото беше много хубаво.

43

МРАВКА

преди 10 години

ИЗГЛЕЖДА САМО СИДЕРОВ Е БЪЛГАРИН.

42

ViturStSt

преди 10 години

Има ли кой да я купува тая стомана само да питам?Или да си леят там.

41

ИВАН КОСТОВ

преди 10 години

с южно изложение на 2 етаж при бай Спиро

40

Анонимен

преди 10 години

*** от БСП ГЕРБ и ДПС отново заедно !Защо се правите на опозиционери пред хората бе?Сега след като БСП подкрепи Турчинов в Украйна, а *** нарече Руското присъствие там варварско, как ще ви минава номера да ги наричате 'руски агенти'?Долни лицемери и демагози, само коалиция АТАКА и Путин може да спаси България!

39

сдф

преди 10 години

За бежанците има милиони, за *** има милиони, за Кремиковци няма, така ли?Ейййййййййййй, голямо шубе бе!!!!

38

1

преди 10 години

До ПуркоКремиковци е най-уродливото изобретение на комунистите.Винаги е работило на загуба и е построено по стара технология още за онова време.Държавата няколко пъти му погасява дълговете през годините само и само да работи.Пък за замърсяването да не говорим.Построено е точно до местата около София където се отглежда селскостопанска продукция и напоява житото и каквото там се отглежда обилно с всякакви тежки химикали.Тъй че само *** може да искат да се възобнови производството.

37

ЖЕСТОКО.....

преди 10 години

ЕТО ----НА ТОВА МУ ВИКАМ АЗ "комунистически лъжи"...ха,ха,ха,хаааааааааа....КАТО ЗА СВЕТОВНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КОГАТО БЯХ МАЛЪК --ЕДИН ПАРТИЕН АГИТАТОР НИ РАЗПРАВЯШЕ В СЕЛО , КАК ЩЕ НАПРАВЯТ БОБА ДА РАСТЕ ПО ДЪРВЕТАТА И ШЕ ГО БЕРЕМ ПРАВИ! /...а ,не наведени!/ДЕДО ,СЛУША ,СЛУША ....ПА СЕ ЗАСМЕ И РЕЧЕ:--"Браво ....я, не моом да лъжем така убаво...!!!"----ха,ха,хаааааааааааа

36

Анонимен

преди 10 години

Току що самия Болен предложи да се прекретят дебатите по отварянето на Кремиковци и да се пратило в икономическа комисия преди да продължат да обсъждат темата.Ето това ако не е цирк , не знам какво е .Внасяш някакво предложение с ясната идея , че го използваш като предизборна пропаганда .Ако има някой да му се връзва на всичките глупости на Волен , той би трябвало да му прави компания в някой психодиспансер

35

Пурко

преди 10 години

Има хора са за трепане наистина! Да унищожат такова предприятие като Кремиковци, което снябдяваше със стомана целия свят....думи нямам, само си припомнете, как беше приватизирано по срамната практика - за един долар, от някакви индийци(мисля бяха...)

34

роди

преди 10 години

Павел Шопов и Сидеров VS Росен Носа и БарековFIGHT!

33

Анонимен

преди 10 години

Това предложение не може да не е съгласувано с управляващите! Нещо умниците са скроили за наливане на "наши" фирми и съзряли, че има още за доизточване! И като си отидат, както винаги - след тях потоп!

32

Анонимен

преди 10 години

до КитовА при толкова печелевшо предприятие кой плащаше по 50 милиона загуби годишно докато работеше.Това е все едно да си отвориш бизнес и той всеки месец огромни да ти носи загуби , но да си викаш е как да го затворя този хотел , като вътре е вложено 2 милиона в бетон и тухли

31

Анонимен

преди 10 години

А кой продаде Кремиковци на НАДИН? За дребни пари, а там само метал има за 700 милиона. И да припомним, че НАДИН е фирма на БСП и се занимава с изкупуване на железа.

30

Анонимен

преди 10 години

Ehei , dokato se napishe nqkoq statiika za HAMELEONA , ibrikchiite vednaga kacvat s reklamite si , kato muhi na magareshki la*na !

29

а

преди 10 години

Тия същите ,който са сега на власт първо ограбиха де що можаха, сега ще възстановяват.Я.Стойлов ще възстановява "Химко" Сидера ще вдига от пепелта "Кремиковци".Бааси смешниците,опитват се с приказки от 1001 нощ да ни приспиват та може да изкарат някой и друг ден повече!

28

Анонимен

преди 10 години

"Кремиковци доставяше нужните продукти за строителството, със спирането на работата му загубите на БДЖ се увеличиха с над 30 на сто."В такъв случай трябва да се рестартират само необходимите мощности за покриването на вътрешното потребление. За свръхпроизводство и износ едва ли можем да си говорим.

27

Китов

преди 10 години

До БЕЗ ДУМИА кой продаде Кремиковци на НАДИН? За дребни пари, а там само метал има за 700 милиона. И да припомним, че НАДИН е фирма на котараците и се занимава с изкупуване на железа.