32

Кор

преди 10 години

Бойко, набий канчето на твоя слуга - нали се репчите че сте против дпс,ала-бала?!Не ви ли е срам - 500 г чужда власт - това ли децата ни да учат?Не че сме били поробени, а просто сме имали 500 години чужда власт?!?!?

31

Росен Плевнелиев

преди 10 години

Днес ми беше тежък ден.Трябваше да лицемернича за простолюдието че съм много щастлив че дошъл руснака да ни освободи.Ама аз не съм искал...Бойко също...ние чакаме Евросъюза да ни махне това 7 вековно присъствие-те пък ни казват че фесовете ни приличали.Ние с батко Бойко сме лични приятели с Ердоган и дори смятаме до Търново да го обособим мулти-етнически докато ви приспивам с референдум от който нищо независи.Офф изморен съм...измих чиниите и пуснах една пералня и лягам че мойта пак ме хока.

30

Fen

преди 10 години

Срамувам се от този президент..."ние скланяме глави с признателност пред саможертвата на хилядите руснаци, белоруси, украинци, румънци, финландци, арменци, грузинци, поляци, литовци, латвийци, естонци, сърби и черногорци, участвали във войната."-защо пропуска японци, китайци и т.н?От една страна - да се омаловажи значението на Русия, от друга - да не се подразнят турчетата, затова и не се споменават думи като робство, поробители и т.н.Супер президент - политически коректен.

29

Джедай Мастър

преди 10 години

Тоя кухендер Чехлю няма ли да спре да с речите си в стил "аз съм четвъртокласник" - "Той припомни думите на Любен Каравелов от 1869 г. "За човека е потребна най-напред от всичко - свобода". Тя обаче, както е казал един друг знаменит българин - Пенчо Славейков, първо трябва да изгрее в сърцата, продължи държавният глава..."; "Млади сънародници, миналото ни е много повече от фактите, записани в учебниците по история. То е изковано със себеотрицанието и саможертвата на бащите и дедите ни"...

28

Анонимен

преди 10 години

С платени освиркачи на Националния празник, България няма как да се възроди.

27

Анонимен

преди 10 години

Президента толкова е загубил народното доверие, че е по-добре да не прави обръщения, защото може само да предизвика вълна от недоволство и безредици на този светъл ден

26

Нацистки

преди 10 години

Някои се борят и трудят, помагат на хората ,други мързелуват, лъжат ,че имат мозък и с инжекции си изсмукват мазнините от дъто и си го слагат където пожелаят, без труд ,мързел, така отглеждат и децата си с лъжа и измама, така лъжат мъжете си, по същият начин крият и грозна *** душевност , лоша работа Демокрацията е за смелите ,за честните и за трудолюбивите ,които дори да ги тровят години наред се справят, дори да ги тормозят много жени в дома им с шпионаж запазват усмивката си

25

Анонимен

преди 10 години

Бен,то има и ядрени глави не само матки.Демокрацията е била факт само в Древна Гърция,където е имало градове-държави.В такъв мащаб като ЕС е абсурдно да се случи.Освен това в Елада е имало граждани и безправни роби т.е. демокрацията е за хора ,които са еднакво богати.Болшинството от нас сме аут от системата на демокрацията .

24

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев! Писна ми от глупости! Защо днес беше затворен Военноморския музей във Варна? Как да си възпитаваме децата с история през оградата? Срамота! Всички сте такива - празни думи...

23

Анонимен

преди 10 години

Нека не забравяме все пак, дори и в този светъл ден, че Росен Плевнелиев не е Президент на БЪЛГАРИЯ, а само на ГЕРБ.От мутромилиционери - толкова.

22

Анонимен

преди 10 години

Брей... и днес ли ви карат да смърдите по форумите?... Съжалявам ви.

21

Анонимен

преди 10 години

Българино, много ли си горд, че стресираното нещо от снимката ти е Президент ?Кой ти го избра, Българино ?Кой пусна в урната гласчето си за слугата на Бойко Сладкодумний ?

20

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТочно такива като теб ни правят гнусни ,

19

Росен Плевнелиев

преди 10 години

Драги ученици бъдете Патриоти и искайте от Родителите си пари за имаме светли Паметници.Ние политиците с радост бихме ви помогнали но моят ментор Боби каза че няма и трябва да си го направите сами.Аз имам в Кипър офшорки както и на Халкидики голяма къща купена с кинтите окрадени от вас в прехода.Граждани нека бъдем Патриоти като си давате парите за каузи които нас лустросаните политици на Прехода не ни интересуват.Как силно искам референдум като се правя на ваш духовен гуру .Боби обичам те.

18

Авел

преди 10 години

Кажете нещо ново..Демокрация,граждански права,свобода,сигурност..Омръзна ни да слушаме изречения изградене върху вълшебните и ключови 4 думички...В света няма ли друго нещо,освен тях?

17

Анонимен

преди 10 години

не може да бъдат подминати и дори да не се споменат ГЕРОИТЕ ОТ ШИПКА заради моментната конюктура. Плевнелиев още ведънж доказа, че слуга на Олигархията и конците му се дърпат от Банкя.

16

Бен

преди 10 години

Демокрацията е пиоритет на хора с високо съзнание. Тя не е за безсъвестни *** с индийски манталитет,Поциганихте България, Хей! Младите българи се страхуват да създават поколение защото ясно се вижда че то ще бъде роб на ***. Едва ли бихте схванали думите на един полковник, който днес не е сред живите. Има само едно нещо което ще победи света, и то се нарича - ЖЕНСКА МАТКА ! До днес по-голяма истина от тази не бях чул.

15

evgeni1234

преди 10 години

Слонче,патенце и куче-моряк си имам у нас Росене.Гипсови паметничета,дай си адреса за да ти ги изпратя,аз им се нарадвах вече !

14

Анонимен

преди 10 години

Незабавен ИМПИЙЧМЪНТ на клоуна и Избори за президент, заедно с Евроизборите през май.

13

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Плевня,животът е...борба,ама друг да се бори.Ако сам се бореше за...президентството,щеше даподсмърчаш още от...вън,като *** пред...сладкарница.