31

evgeni1234

преди 10 години

В Директивата за услугите на вътрешния пазар (често по-нататък Директивата за Болкещайн) е правото на ЕС с цел създаване на единен пазар за услуги в рамките на Европейския съюз (ЕС). Изготвен под ръководството на бившия европейски комисар по въпросите на вътрешния пазар на Фриц Болкенщайн , тя е по-популярно от името му. Тя се разглежда като важен начален старт на Лисабонската програма , която стартира през 2000 г., е била договорена стратегия за превръщането на ЕС "най-динамичната и конкурентоспособна икономика в света" до 2010

30

Анонимен

преди 10 години

Вместо да каже пари за Терористи Няма.. Барозу подкрепя терористи и фашисти от най-долен тип.

29

Анонимен

преди 10 години

България никога не е имала нещо общо и близко с руснаците. България винаги е била близка с Германия Австрия и Унгария

28

Анонимен

преди 10 години

"Абе комунистически смръдльо ако не е ЕС да ти храни мързеливия безработен ***"Офчар...ако теб ЕС те храни (явно получаваш пари на пост за оплюване на Русия), то мен не ме храни. Аз работя.

27

патриот

преди 10 години

Съвременна Русия съвсем не е идеалът ми за напредничава, социална държава ,но като един от малкото реални опонента на най-жестоката и агресиван политика в момента, тази на САЩ ,готов съм да я подкрепя , а и Западът използва неонацисти , Бандеровци и наемници , за да постигне целта си -да превърне и Украйна в колония ,обширен пазар и източник на евтини суровини.

26

evgeni1234

преди 10 години

Wikipedia:През март 2003 г., Барозу беше домакин на американския президент Джордж У. Буш , британският премиер Тони Блеър и испанският премиер Хосе Мария Аснар в португалския остров Терсейра, в Азорските острови . Четиримата лидери финализирани противоречивия водената от САЩ инвазия в Ирак 2003 . Под ръководството на Барозу, Португалия стана част от " коалицията на желаещите "за нахлуването и окупацията на Ирак , изпращането на невоенни войски.

25

БЪЛГАРИН

преди 10 години

УКРАИНЦИТЕ ЩЕ ПОЛУЧАТ ТАКАВА ПОМОЩ ОТ КОЯТО ДЪЛГО ЩЕ КЪРВЯТ РАЗПРАНИТЕ ИМ *** !

24

Анонимен

преди 10 години

Този от снимката е един от нашите унищожители,но за нашите политици е идол,например господин Борисов каза: ,,Ние трябва да слушаме господин Барозу и Еврокомисията защото те са по умни от нас''-жалки продажници и ***!

23

евроатлантик

преди 10 години

евроГейския съюз ще помогне !

22

Peshonizer

преди 10 години

"Едва ли Укарайна ще получи нещо повече от морална подкрепа, топли думи и много обещания."Целта винаги е била да се срине държавата, за да може да се изкупи на безценица. Също така, ако може и да я фалират, за да изсмучат мозъците й да работят на половин заплата в ЕС. Украйна е донор - за ЕС на роби, за Русия на ресурси и стратегически точки. Украинците така или иначе са прецакани, въпроса е към кой ще си извъртят г*за и колко надълбоко ще им влезе.

21

Анонимен

преди 10 години

Държава технически изостанала като Русия няма бъдеще. Те вече загубиха войната със САЩ и белия свят. Могат само да правят съветски кочини като Москвич и Лада за друго немат акъл.

20

Анонимен

преди 10 години

Референдум за излизането ни от ЕС,незабавно!!!!!!Тези ни разкатаха родината!!!!

19

D.

преди 10 години

Бах мааму на какво приличат коментарите по-долу - банда луди, избягали от психиатрията, ХА-ХА-ХА-ХА! Или сте много слепи или сте на заплата. Смешковци.А най-странното е - защо не се изтриват явно "непремерените" коментари. Явно dnes.bg и те пожълтяха яко...

18

Анонимен

преди 10 години

На никой не му дреме за държави от третия свят изостанали повече и от африканските като Русия. Комунизма се оказа импотентен и за това умре. Това са му последните напъни.

17

А

преди 10 години

Едва ли Укарайна ще получи нещо повече от морална подкрепа, топли думи и много обещания.В краен случай могат да им помогнат с някоя "реформа".Но пари от ЕС няма да видят :)

16

Анонимен

преди 10 години

От 100 млрд бюджет, 5 млрд отиват за заплати на 40 000 еврочиновници.Ако си отрежете заплатите наполовина, може и да има за Украйна.Данните са публикувани на сайта на ЕС.

15

ЕВРОФАШИЗЪМ

преди 10 години

в действие

14

ГА НОСИХТЕ КУРАБИИ

преди 10 години

на бандитите на Мегдана - НИ РИВАХТЕ

13

БГ - не гледай тъпо!

преди 10 години

Днес имаме национален празник благодарение на Русия. Ако не беше тя, сега щяхме да празнуваме турски празник, да говорим на турски и да слушаме ходжата.

12

МРАВКА

преди 10 години

УКРАИНЦИ,НЕ МУ ВЯРВАИТЕ НА ТОЯ БАРОЗУ. ЩЕ ВИ НАТРЕСЕ ЕДНИ ЕВРОПЕИСКИ ЦЕННОСТИ ТА ЩЕ ВИ ХАРЕСА.ЩЕ ВИ ПРИНУДЯТ ДА СИ РАЗРУШИТЕ ИНДУСТРИЯТА,ДА РАЗПРОДАДЕТЕ ЗАВОДИ И ФАБРИКИ,ДА ЗАТВОРИТЕ АТОМНИТЕ СИ ЦЕНТРАЛИ ,ДА ОНИЩОЖИТЕ АРМИЯТА СИ И ДА СТАНЕТЕ КОЛОНИАЛНА СТРАНА КАКТО СЕ ПОЛУЧИ С БЪЛГАРИЯ.НИКАКВИ ЕВРОПЕИСКИ СЕМЕИСТВА НЕ ВИ ТРЯБВАТ.ЗАПАЗЕТЕ СИ СОВЕРЕНИТЕТА ИНАЧЕ ЩЕ РОБУВАТЕ НА Е.С. И С.А.Щ.