29

пхфэ

преди 10 години

20:23 Глава ВМС Украины присягнул народу КрымаКомандующий военно-морскими силами Украины Денис Березовский присягнул на верность Крымскому народу. Соответствующее заявление контр-адмирал, назначенный на должность главнокомандующего ВМС указом исполняющего обязанности президента Александра Турчинова от 1 марта, сделал на пресс-конференции в Севастополе

28

АНТИМУТРА

преди 10 години

Браво!

27

Анонимен

преди 10 години

Започва медийното надлъгване сега...

26

ВДВ

преди 10 години

На Путин вече не му трябва да изпраща войска той победи в тази игра и без един изстрел,виждате какво става Украинската армия не иска да защитава хунтата в Киев и минава на страната на народа в Крим,чуват се вече гласове от запад че новите управляващи в Киев са направили грешка и сами да се оправят,колелото вече се върти.........

25

Спешно

преди 10 години

Вземам пистолета и тръгва за Москва.За да мога на всички фашизирани *** мамата да им ***.

24

Анонимен

преди 10 години

Около 2000 души, носещи знамена на Русия и СССР са се събрали на безсрочен митинг пред сградата на областната администрация в украинския град Донецк, предаде ИТАР-ТАСС

23

до Румен 221

преди 10 години

За Крим си прав- Крим е автономен и може сам да избира дали в Русия или Украйна.Проблемът е, че не е само Крим !"Депутати от областния съвет на украинския град Луганск са обявили за нелегитимни централните органи на изпълнителната власт, сформирани от Върховната рада, и са поискали възстановяване на законността, предаде УНИАН" Половината Украйна е пълна с руснаци ....

22

Русский

преди 10 години

Хаха:"Киев. Неотдавна назначеният от властите в Крим командващ военноморските сили на Украйна контраадмирал Денис Березовски е положил клетва за вярност към народа на Крим, предаде ИТАР-ТАСС. Указът за назначението му е бил издаден от Александър Турчинов, а клетвата на адмирала е била положена на тристранна среща между Березовски, командващия ЧФ на Русия Александър Витко и Сергей Аксьонов."

21

Анонимен

преди 10 години

Ако България беше на мястото на Украйна, до сега да сме се предали.

20

Анонимен

преди 10 години

Браво на Баклава

19

Луд кашик

преди 10 години

Абе, ей, смешници, на кого ще ги разправяте тия вее ?!Украинската армия цифром и словом наброявала 180 000 човека.Българската армия заедно със запасняците наброяваше 120 000 ...Това все едно България да воюва с Русия ...Ха-ха-ха-ха-ха ! ...

18

Анонимен

преди 10 години

Браво разбихте на пух и прах западняшкия план да се представят за руски военни. Просто терористичото наложено в момента правителство пробва тук и там *** номера за да видят откъде ще се пропука Украйна.

17

Вирджиния до 18

преди 10 години

Да и аз това прочетох току-що и написах тук, но не зная какво се печели от информационното затъмнение? Съпротива няма, няма и да има..

16

Вирджиния

преди 10 години

Е, то е ясно, че тази статия не е реална. Истината е, че "Командующий военно-морскими силами Украины Денис Березовский присягнул на верность Крымскому народу"Но от такова информационно замъгление не зная какво се печели? Важното е какво се случва реално в Украйна!

15

neni4a

преди 10 години

НАучих,че командващия на Украинския флот се е заклел във вярност на Крим. Същия е бил назначен на тая длъжност от Турчинов. Ясно ли ви е,че Украйна ,остава практически без флот?

14

Анонимен

преди 10 години

Де да бяха така безкомпромисни и срещу терористите в Киев.

13

до БГ

преди 10 години

И на Сашко Великиот ли ?

12

Румен221

преди 10 години

Приятели,Не се лъжете, не спорете...- Крим е автономна република със собствен Парламент и Правителство..., а не окупирана от Украйна област...!!!- Кримските жители, АКО ИСКАТ ЩЕ СА В СЪСТАВА НА УКРАЙНА, АКО ИСКАТ В СЪСТАВА НА РУСИЯ..., макар че могат да поискат и да са в състава на България..., където са били по време на кубратовата Стара Велика България (заедно с Русия и Украйна)...!!!- Да правят референдуми и да се връщат в България... - Ще ги приемем... и хем ще влязат в Е.С., хем в НАТО...!!!.

11

АТАКИСТ

преди 10 години

Бригадата "ще се съпротивлява до смърт", заявило командването!Не думай ***, Анисийке!Т'ва звучи толкова нелепо, че си нямаш и на идея, пикло!

10

Румен221

преди 10 години

Съжалявам украинския народ. 1. Бандеровските ФАШИСТИ тренирани от ЦРУ в Полша и Литва реват и се оплакват Бият ни!2. Лидерът на Десния сектор Диитрий Ярош е поискал терористите от Ал,Кайда в Чечения на Доку Умаров да започнат атентати в Русия!! И какво изплува След Африка и Сирия ЦРУ и Ал,Кайда пак са в един отбор!!!3. Така става, когато оставяш няколко хиляди дрогирани *** да ти решават съдбата. Дано по-бързо САМИ натирят метежниците и самозваното им правителство, за да проведат избори за нормално управление..