558

е не

преди 10 години

няма как да не отбележа , че това на снимката е много зъл оли,офрен представител на олиг,офренската страна на медала

557

говедо!

преди 10 години

До Анонимен 673И източна Румелия има своята история. А в нея живее в Родопите голямо мюсюлманско население за което има претенции тогава Турция. И тя си го взема като територия след Съединението, по същия начин както и сега в Украйна има рускоезични. Ние агресори ли сме в Източна Румелия. Разликата между руски и украински език е като разликата между БЪЛГАРСКИ И ШОПСКИ!

556

Анонимен

преди 10 години

Украинците,руснаците и беларусите са наследници на рус. А не само руснаците! Чети и друго освен партийните книжки ***.

555

Анонимен

преди 10 години

Украйна не е изкуствено създадена от болшевиките. Украйнската държавност е съществувала преди да попаднат под руско влияние.

554

Анонимен

преди 10 години

ЕС ще земе да почне да се разпада, докато в Украйна се пробват с глави стени да трошат. Следвнащите седмици ще изплуват ред проблеми в Европа и ще се наложи остър завой към промени. Финита ла комедия.

553

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 663Говедо! Македония също има своята самостоятелна история в миналото. Александър,Филип и Самуил не са управлявали от Плиска,Преслав или Търново! А преди 50 години изкуствено е възстановена като държава от Сталин, както и Украйна изкуствено е създадена от БОЛШЕВИКИТЕ. Защо щом и двете държави са създадени изкуствено от коминтерна и Сталин не бъдат върнати на България и Русия съответно?

552

Анонимен

преди 10 години

Леле, неграмотнико Киевска Рус не е Русия!!!Името руси се използва за наименование на днешните украинци дълго време след разпада на Киевска Рус и Галичко-Волинското княжество - средновековна украинска държава, част от Рус, което създава объркване с днешните руснаци.

551

Анонимен

преди 10 години

Абе ти си много упорит ***. Източна Румелия е част от Българската държавност. Докато Украйна си е имала своя история отделна от Руските окупатори. Ясно е ,че не знаеш нищо за Украйна, тогава защо спориш,кутевецо?

550

езичник

преди 10 години

днешна украйна е средновековната Киевска Русия. съюзник на византия срещу печенегиге и хазарите. тоест това си е русия. малко по-късно се разцепва на няколко автономни княжества заради монголите от златната орда.и именно заради това се издига и засилва разположения на север москва понеже киев е твърде близо до сарай- седалището на монголите.

549

Анонимен

преди 10 години

няма как Русия да бъде изключена от Г-8! Най-малко Германия не е съгласна. Приятели, четете и малко чужда преса - bbc, и др. Там информацията не е така едностранно представена, както в Бг.

548

Federal reserv USA

преди 10 години

Samo s voina mojem da izpluvame,Pak lapnahte kukickata sharani

547

украински император

преди 10 години

То някога имаше и Източна Румелия. Значи ли това, че ние сме агресори, завладели Източна Румелия?

546

Анонимен

преди 10 години

Абе глупав комунист,защо пускаш цензурираните медии на диктатора Путин при наличие на европейски медии? След малко може да пуснеш и севернокорейско прессъобщение.

545

антирептил

преди 10 години

До Reptil-влечуго отивай си на Набуру

544

украински император

преди 10 години

До До 654Кой ти каза,че е нямало македонска държава? А Александър и Филип какви са? А Самуил от кой град е управлявал. Казах ти ***, напиши името на един украински крал или император. Да се ограмотя малко, че не знам украинската история. Та кога е имало украинска държава? То някога имаше и Източна Румелия. Значи ли това, че ние сме агресори, завладели Източна Румелия, ***?

543

хайрула

преди 10 години

Москва. Радио Гласът на Русия излезе със сензационна новина в късните вечерни часове, че Китай е успял да убеди Турция да не даде разрешение за преминаване през Босфора на бойни кораби на НАТО, съобщи електронното издание на турския вестник Милиет. Най-старата държавна радиокомпания на Русия, излъчваща предавания за чужбина, твърди, че високопоставени представители на Китай са установили диалог с турското ръководство и са го убедили да не позволява преминаването през Проливната зона и навлизането в Черно море на кораби на НАТО. Според информацията на радио Гласът на Русия китайските дипл

542

Reptil

преди 10 години

Niama li da pocva 3WW ce se iznervih vece

541

Анонимен

преди 10 години

Държавата Македония е изкуствено създадена от твоите другари начело със Сталин и неговия агент вашият вожд Димитров. Докато Украйна има своята самостоятелна история,след това окупирана от Русия. Нищо общо нямат изкуствено създадената македония с реално съществуващата Украйна, окупирана впоследствие от Русия.

540

езичник

преди 10 години

айде давайте. да почва третата световна и да се свършва веднъж за винаги. има ли значение кой е добрия и кой лошия? резултата ще е само един- мъртва планета!!! алчността ще погуби хората. всички до един. който ламти за чуждото накрая губи и своето. глас в пустиня:)

539

Защо?

преди 10 години

Щом държавата Македония също като Украйна е създадена от Сталин и комунистите, защо тогава другарите американци не ни върнат Македония? Както някога германците ни върнаха Южна Добруджа? А на руснаците могат да върнат Украйна=Македония! Нали уж не харесват и одобряват Сталин я? Как така едни действия на Сталин не харесват и се опитват да коригират,а други неща които Сталин е извършил янките използват?