8

Анонимен

преди 10 години

Руснаците разиграват Босненския сценарии на Милошевич, в случая обаче не съзнават че това което правят в Крим ще се върне при тях в десетократно по-голям мащаб

7

СЛАВА УКРАЇНІ !

преди 10 години

Бог да помага на Украйна в битката с болшевишкото Зло от Мордор!

6

Анонимен

преди 10 години

Започва третата световна война...

5

Анонимен

преди 10 години

Целта на Германия е да раздели Украйна. Западната част отива при капиталистите в Берлин а източната при комунистите в Москва. Страхотен план, само да видим дали чичо Сам ще бъде от възторг от тоя аншлус. Немците и руснаците ги бива в тия неща, не им е за първи път.

4

Анонимен

преди 10 години

Как да искаш да си част от тази страна ))) Това видео е от познат от Киев, на когото му е писнало от докараните автобуси със западни селяни. Истината е, че самите Киевляне спряха да ходят на Майдана още пред Декември месец и протеста им далеч не беше про-ЕС, а просто про по-добър живот... При нас нямаше ли аналогичен протест миналото лято? А също новите власти имат много демократични методи да те изселят от собствения ти апартамент и да те оставят на улицата, а саморазправата е новата милиция халал и страната. Негов цитат : " "Бандэра придэ - порядок навидэ..." "Бандэра пр

3

Анонимен

преди 10 години

Бог да закриля Русия!

2

Анонимен

преди 10 години

По данни от прогресивната преса МВФ е поискал от Украйна 35 млрд долара за укрепване на икономиката в световен мащаб. Крим решил да не участва в това. щото няма пари. Прогресивната преса е в траур.

1

Анонимен

преди 10 години

Ако опитният модел сработи с Крим същото ще се случи и с други части на Украйна. Накрая за ЕС ще останат западните райони с милиони потенциални емигранти.