132

Ама верно много станаха случайностите както имаше някакви коментари по-долу.. Първо от много време се говори,че на ББ му викат Белия генерал .. но това са писанията на жълтата преса.. те нищо не струват.. обаче заловиха галъбин.. бивш Гербер, сега този Орлинчо който отговаря за финансите на София и снабдява мутрите с автомобили от къщата си А2.. и като прибавим съмнително малките направо смешни количества заловени по времето на ГЕРБ.. случйностите стават прекалено много

131

Анонимният

преди 10 години

Боко се биеше в гърдите че той е построил метрото,той бил биг-боса и едва ли не с личните си пари го е направил.Метрото е под земята и ако предното е вярно,то значи е доказано че Боко е подземен бос.

130

Pimp C

преди 10 години

Не знам ама Бойко хвърли тежка дума с това че ще бягат,да не забравяме че всеки който е тръгнал срещу него е пил вода- Яне,Сидеров,Бисеров,Доган,Костов и т.н

129

Анонимният

преди 10 години

Кое е правилно? Трябва да си от ГЕРБ за да си наркотрафикант..или трябва да си наркотрафикант, за да си от ГЕРБ?Шефа на спортната комисия в СОС, Боевскинаркотрафикант (осъден).Шефа на бюджетната комисия в СОС, Орлин Алексиев.наркотрафикант (заподозрян).Май шеф на ОПГ за наркоразпространение е Леля Данче?

128

Анонимният

преди 10 години

Пикльото от с.Банкя пак ще вдигне кръвно.Ох, голям кеф скоро пак ще има работа и за нас гробарите.Хайде хайерлия да е все така да им върви на тези граждани ,които имат основна роля в рали състезанията.

127

Анонимен

преди 10 години

До Сталин А българския демократ( бивш комунист) двапъти по- крадлив !!!

126

Сталин

преди 10 години

Здравейте тавариши !! Използвах ви докъто бях живи да се избивате един друг ама по голям предател от българския комунист не съм виждал!! Дори и украинците се бореха докъто бях жив а в България брат брат убиваше !! Горд съм българските комунисти , такива роби и кучета съм немал !! С голяма гордост мога да заявя , че българския комунист е един невероятен убиец и крадец!!

125

!

преди 10 години

Яд го е, че вече не може да разкара ченгетата с едно обаждане, както правеше докато го играеше Capo di tutti capi :)

124

Анонимен

преди 10 години

Сери гей. Стани шеф.

123

Анонимен

преди 10 години

Голям рев, тоз ще го запомня само как реве !!!По твое време една бутилка ОЛИО беше 3,75, сега е 2,40, всички стоки от първа необходимост са с лев на долу .....................

122

123

преди 10 години

този лъжец Боко БУДА-та да не приказва много много, защото всички помним личните подаръци (спомняте ли си кучето), които правеше на Путин!

121

до 206

преди 10 години

Къде го чу това име ?Цецо Дългоухи ли ви се обади да ви активизира ?Гнусна герберастка пасмина - осрахте форума с тъпотиите си.

120

Мирослав

преди 10 години

До 198 : Това съм го казал метафорично. На същото мнение съм, ако си прочел цялото ми мнение ще разбереш какво имах впредвид. Просто ми писна да ни отвличат вниманието уж че се работи в тази държава, а ние стоим тук и си пишем, защото сме безработни може би.. Крадат пари с тези уж спец акции, а в съшото време вдигат пенсиите с 2лв, майчинските с 3...

119

Анонимен

преди 10 години

Нещо не мога да се сетя кой избяга и се скри в миша дупка преди година. Сигурно ми е къса паметта.

118

Георги Димитров

преди 10 години

върнах се от Ада за да призня , че съм най - големия Български предател в исторяата на България! Да призная , че аз лично подарих Македония на Тито и аз лично заповядах геноцида в Македония над Български братя и сестри! Дяволо ме пусна от Ада за да си призная , ще ме мъчат по малко !! Аз съм предател и долен мидил! До всички червени *** - скоро ще идвате при мен щото и вие като мен сте долни предатели мръсни !!

117

иван

преди 10 години

Щом се чуе името "Борисов",алармата се включва и тролчетата излизат от дупките си.

116

акуд

преди 10 години

украйна се освободи а българчетата още си дават данъците на дпс и 6% роми

115

Анонимен

преди 10 години

КОЙ, КОЙ, КОЙ уби Мишо БиратаКОЙ, КОЙ, КОЙ се обади на пияндето Ваньо ТановКОЙ, КОЙ, КОЙ направи общински съветник Гълъбин БоевскиКОЙ, КОЙ, КОЙ направи общински съветник Орлин Алексиев

114

АНОНИМЕН

преди 10 години

Съсела ще целува ли Местан и Доган на трети март? Комунисти крадливи като селски пъдар ,турци като башибузук и луд националист затриват и малкото останало достойнство на българският политик.Разпасаната шайка от предатели е готова да изкара и майка си ку-ва само и само да е на власт и продължи да руши.

113

Анонимен

преди 10 години

Мерзавец