65

Анонимен

преди 10 години

*** Доган заслужава да умре.Той е един от най-големите виновници за това което представлява България днес.И не защото е турчин, а защото е мръсен ***.

64

AM

преди 10 години

До 66. Да местото на този младеж е в народното събрание а не в затвора!

63

Ани

преди 10 години

Предлагам да му помогнем ако няма да съберем парите.ТОЙ ЗАСЛУЖАВА!!!!!

62

Роки

преди 10 години

И без това ще лежи в затвора, поне да му беше пръснал тиквата на доганя с истински куршум, щеше да стане национален герой. А сега в затвора за нищо. Едно насочване на газов пистолет....

61

Анчо Шукри

преди 10 години

Много права се дадоха на българите и станаха агресивни.

60

*

преди 10 години

За какво да плаща 7487,77 лева ? На кого да ги плаща ? На онези мазните ,че си изтриха обувките да го ритат ли ?Защо ще викат тоя и оня предубедени свидетели като на запис имат всичко ? И Октай какво извърши и те как го смляха Този младеж трябва да бъде освободен и да влезе в парламента , защото многото които ги избрахме забравиха защо са там

59

Проф. Колимечков

преди 10 години

А кога ще осъдят башибозука, който риташе Октай? Та сцените с насилието сринаха глобално ДПС, няма как да се оправдаят. Зверски линч пред целия свят, през 21-ви век, извършен от депутати и елитни функционери на една партия, с необуздана животинска злоба, изливана без всякакви задръжки - и след това поздравления от ръководството на партията - това никакви етикети на либерали, европейци и прочее *** не могат да замажат. Народът иска съд над инквизиторите, което ще бъде и съд над ДПС. Така че големият губещ от цялата тази история е ДПС, а защо главния прокурор мълчи по въпроса сигурно сам

58

Анонимен

преди 10 години

Има ли тронове:)

57

До Varg

преди 10 години

Varg, ти си платената *** дето защитава хем местан, хем доган, хем белокосото психо, хем ореха, хем станишко.Ти си много мръсно ***, от тия дето народа най ги мрази.

56

Обективен

преди 10 години

Жалко, че не му пръсна милиционерския фейс.Голямо облекчение щеше да е за повечето българи.Капка надежда в морето от несправедливост.Но...дявола си пази отрочетата.

55

Анонимен

преди 10 години

Театро за баламурници....то ей така се влиза на конференция на ДПС...

54

Анонимен

преди 10 години

До kokalalaDa fesove ima umni no balgari nqma umni,zashto nikoy ne otide pred sada da go podkrepi no da napadate djamii otivate

53

Естет

преди 10 години

Един турчин показа на българите, че са *** и нямат топки! Респект, Октай!

52

Анонимен

преди 10 години

хора защо сте заблудени пак и величаете октай

51

Анонимен

преди 10 години

А ОНЕЗИ ДЕТО ГО РИТАХА ПО КОЛКО ГОДИНИ ЩЕ ИМ ГО ВКАРАТ. ИЛИ ЗА ТЯХ ЗАКОНИТЕ НЕ ВАЖЪТ? ЗНАЧИ ЩОМ ЗА ТЯХ НЕ ВАЖАТ ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ И ЗА НАС НЯМА ДА ВАЖАТ. ЗАПОЧВАМЕ ДА ГИ РИТАМЕ КОЙ КАК МОЖЕ И СЪД НЯМА ДА НИ ХВАНЕ. АКО ПЪК КАЖАТ ЧЕ ЗА НАС ИМА ДРУГИ ЗАКОНИ КОИТО ВАЖЪТ ОТИВАМЕ ВЪВ СТРАСБУРГ ДА ГИ ПИТАМЕ ПО КАКВИ ЗАКОНИ НИ СЪДЯТ НАС А ПО КАКВИ ТЯХ.

50

Анонимен

преди 10 години

това е цирк ,това което стана беше пълна постановка

49

буч

преди 10 години

Всичко беше супер нагласено!Преди да се случи Яни Янев го предрече в един от сутрешните блокове.Може да се изрови от архива. И се чудя защо никой не привика Яни да го разпита от къде знае за тази пиеса!

48

Анонимен

преди 10 години

Бог е българин!Местан и Доган се пукат от яд в момента :).

47

Анонимен

преди 10 години

99% нас българите няма да направят това което направи Октай!!! Да е жив и здрав и по-рано да излиза от затвора.

46

гост

преди 10 години

защо никой от подкрепящите го не отиде пред съдебната палата, за да покаже, че застава зад него??!! та този човек щеше да направи най-голямата услуга на българия от години насам! трябваше да се покаже на доган, че всички ние ПОДКРЕПЯМЕ делото на Октай. ама пак мижутирки излязохме, всеки в черупката си. иначе на форума сме силни! с думи не става, там трябваше да сме, пред съда, зад гърба на този човек, срещу турчора, окопирал страната ни.