311

стоян петров

преди 10 години

Империята се разпада. Путин не може да направи нищо. Ако съществуването на империя зависи от една личност, Римската такава да си е още жива и здрава. Така, че колкото ида се кланяте на московското джудже, просто няма как да помогнете. Просто срокът на годност на Руската империя изтече. Sorry!

310

Анонимен

преди 10 години

След като в Украйна навлезе Международния валутен фонд и започне унищожението на икономиката и безработицата и разрухата плъзне ще има много повече протестиращи от сега.Тогава обаче те ще бъдат ,,демократично'' смазани и ще бъдат наричани ,,руски агенти''

309

Веселина Йорданова

преди 10 години

Г-жо или Г-це,кой Ви е казал да пишете тия глупости , кой Ви е дал право да назовава те един легитимно избран президент "бандитски президент" .Тая статия написана толкова безграмотно ,без никаква полит воля ,все едно я писал гимназист от преразказ на баба си.Направо ми паднах ти в очите.една медия ,ако не е платена ,трябва да е обективна,но съдейки по статията,хем сте платена ,хем сте просто и медия и журналистката,пишеща свободни съчинения,сънувани от нея или от поръчката.

308

Koko

преди 10 години

Веселка е забравила да напише кой и платил да напише статията и колко е получила :)

307

Анонимен

преди 10 години

Половин година след събитията в Грузия бях по работа в Батуми. Показаха ми някакъв асфалтиран път и казаха, е това са ни американските инвестиции. Даже и не го довършиха. Защо техният бивш президен Сакаашвилито не остана там да работи за държавата дори и в опозиция , а отиде да си харчи парите в Америка ?! Защото ако се мерне там, ще го разкъсат на парченца. Та толкова за Грузия.

306

Анонимен

преди 10 години

" слaвянеЦ", тукa влизaм дa се смея нa ненормaлщинaтa ви, нямa друг европейски нет, с руски шпиони! Но въпросa е друг кaкво рaботиш нощем, мутрa/ Ухрaнa, проститушън, ор дилър..., зa други " нощни" професии не се сещaм сегa!

305

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

До до 426 от славянинЩом работиш само през нощта - лягай си вече - смяната ти свърши... - а понеделник при Кутев за заплата...

304

ГЛУПКО

преди 10 години

Автора на тази статия е някакъв болен мозък! Как си мисли че Русия ще излезе от Г8 не знам.

303

Анонимен

преди 10 години

Не скверни името на Странджата бе , ти не си достоен и вода да му носиш.

302

Анонимен

преди 10 години

Много сте смешни с Грузия. Въпреки конфликтите между двете държави, там има повече русофили от американофили. Грузинците държаха и държат бизнеса с цветя, плодове и алкохол в Русия, за какво са им лъжливите обещания на янките ?!

301

Анонимен

преди 10 години

Това е адът на Украйна и всички украинци.След време ще стане ад и за западните ,,демократи'' които сега доволно потриват ръце, защото украинците не са като нас да търпят.

300

#$%

преди 10 години

"Западът" няма никаква работа във вътрешните дела на която и да е държава. Преди има-няма сто години същия тоя запад смучеше кръвчицата на половината планета (вренето на колониите), преди това беше робството.. сега просто методите да по-различни..

299

Анонимен

преди 10 години

Процесите в света и в частност в Европа са били винаги много динамични. Дъжави се разтурят, създават се нови. Както каза Маргарет Татчър през 1985г. в Москва благодарение на равновесието в силите в Европа 40 години (тогава) нямаше война. Затова янките смениха тактиката и това е резултата. Само че сега цената на ядреното оръжие падна и могат да го притежават десетки държави и отделни лица и никой не е недосегаем.

298

EU

преди 10 години

Русофилите сa шизофреници, вижте им пaтолигичнaтa идтерия, бликaщa щедро от тролските им " мнения"! Не им обръщaйте внимaние хорa, те сa постaвени от господaрите им тук, зa дa мaнипулирaт бългaрския нет, че те видите ли били мнозинство! Тъкмо обрaтното е, обикновения човек нямa време зa висене по форумите, зaщото хрaни семейството си, a руските креaтури говорят от името нaродно!?! Кой ви е упълномощил зa товa бе мекеретa? Предaтелството рaно, или късно ще си го плaтите с лихвите!

297

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

До до 409 от славянинМоже би не си чувал, че изборът за най-влиятелните хора на планетата не се прави само за положителни заслуги... - *** е въоръжен до зъби с пари изтръгнати от залъка на *** и несъмнено представлява заплаха за цивилизования свят, но реално си остава един суровинен придатък...

296

Анонимен

преди 10 години

Преди да се запали Украйна имаше един митинг в Киев,през целия град,но не беше излъчен по медиите.Тих православен митинг от обикновени хора с плакати - Украйна,Русия Беларусь=Святая Русь !!!

295

Анонимен

преди 10 години

Случайна арабска пролет, случайна Сирия, Украйна, Венецуела....

294

Анонимен

преди 10 години

От конфликтите и проблемите в Европа печелят само ония с 12-те трилиона борчове ,те ги и създават. Умрелият им долар рано или късно ще се срине на дъното на Марианската падина, но ще повлекат и колкото могат повече държави по света. Гадини тлъсти, ненаяли се !

293

ама че народ

преди 10 години

До СТРАНДЖАТАКое да се готви ?Тойта семка аз ...

292

Анонимен

преди 10 години

Рaзбирa се, че русия от няколко десетилетия сaмо губи! Дaли е зaгубил путин от отделянето нa Грузия, хa, хa, що зa *** русофилски " въпрос? Е кaк дa не е зaгубил, кaто цялa Грузия се отдели зaвинaги от рушaтa, но пък според " слaвянецО" путятa "спечелил" Aбхaзия.., с други думи ПОЧЕТНA ЗAГУБA хa, хa, хa! И сегa зaгубихa руснaците цялa Укрaйнa, щото aко решaт дa я делят, цял свят ще ги осъди, и ООН то нямa дa ги спaси от нaмесa нa НAТО, ПРИ ТОВA ПОДКРЕПЕНA ОТ СВЕТA, ЗAЩОТО СA aгресори..!!!