52

9667

преди 10 години

До BGАйде млъкни бе ***! Кого от къде гониш!? Щом не ти харесва да живееш с туци в България, яхвай си куцото магаре и хвани пътя я към Волжка България, я към арийска Индия! *** смотан!

51

Кимон Георгиев

преди 10 години

До 39 и останалите дето ги вълнуваДа се запалят и къщите на онова гнусно *** Шопов от Атака(той е един от най-големите реститути). Той и партийката му внесоха този законопроект. Той и партийката му внасят само гадни и противобългарски законопроекти, които никой друг не иска да се свързват с неговото име-срещу пари разбира се-гадни продажници и дупедавци. ПРАВ Е 39 и всички, които ги интересува къде ще живеят.Адвоката да получи възмездие веднага, за назидание на евентуалния следващ-до откат!

50

pepi

преди 10 години

ha, aide pak seiri

49

BG

преди 10 години

Абсолютно съм съгласен ! Да не се правим на по-големи католици от папата ! Който не му харесва България и българите - ВЪН ! Все едно отида в САЩ и почна да обиждам американците и тяхната т.нар нация, да сплетнича проти тях с руснаците, но пък същевременно заявя - ама на мен ми е добре тук, имам си къща, работа ... що ме гоните ?!

48

Анонимен

преди 10 години

Адвокатите за пари си продават не само принципите, но и задниц*те...

47

Анонимен

преди 10 години

Сигурно Местан го е написал...

46

ан

преди 10 години

а кой го прие този скапан законзнаели са 4е сте има напрежениетова връстане ми прили4а на имотите на царябил на власт и имал имотикрадени отнети за жълти стникакво връстане

45

9667

преди 10 години

Наблюдавам една много интересна закономерност между интелекта на българина и патриотизма му, като тези две качества са обратно пропорционални един на друг! В този случай въпросът, който се чеше за отговор е - патриотъзмът ли води до това затъпяване, тъпотията ли води до патриотъзъм?

44

Анонимен

преди 10 години

DAJE ZNAM KAK VI KAZVAT NA VAS AMA KATO SI TOLKOZ OTVORKO QSTREBE KAJI SI SAM

43

BG

преди 10 години

Правилно, можеш да живееш където пожелаеш-то това е то да си чужденец в друга държава. Винаги ще си останеш чужд и пришълец ! И аз да ида в Испания, дори и да взема гражданство, за испанците ще бъда навлек и ще ми кажат като не ти харесва тук - обратно в България! Но пък, ако също като вас започна да обиждам Испания, испанците, езика, културата, обичаите им, определено ще си имам проблеми ! Бъди благодарен че българите сме толкова толерантни !

42

Анонимен

преди 10 години

NE VI BROQT ZA SVOI KOLKOTO I DA MI GI RAZPRAVQ6 FAKT E

41

Анонимен

преди 10 години

До 9667RODI LI nai nakraia be ***

40

9667

преди 10 години

До Анонимен 45Ей па че много си ги подбирал тия работи бе ***! Ами то половината от населението по западна Турция са все от изселници от Балканите бе баце ***. Не е грешно да си невеж българин, но да настояваш да бъдеш невеж като българин си е вече направо престъпление!

39

marsian

преди 10 години

До BGМога да живея във всяка една държава в която спазвам законите .Живял съм в много държави досега .Така че днес мога да живея в България ,а утре някъде другаде .Същото важи и за българите .

38

Анонимен

преди 10 години

BG TI SI PRAV NO IMA EDNO NO ZATOVA ISKAT BULGARSKA ZEMQ I TERITORIQ TUK DA SA SI V TURCIQ NE GI ISKAT NE GI PRIEMAT ZA RAVNI I TAM I TOVA E FAKT NEOSPORIM INAK DA SA SI OTI6LI TOVA GO ZNAM OT TURCI V GERMANIQ RABOTIL SYM S TQX TE SA GOLEMI NACISTI I TIQ U NAS NE GI BROQT JALKO ZA TQX ONIQ V TYRCIQ NE SE ME6AT S TQX

37

аз съм българче

преди 10 години

Куршум джамия е построена по време на османското нашествие през 15 век върху носещите колони на разрушения тогава християнски манастир "Свети Спас" с материали от храма. Не съм видял Българската църква да изисква обратно имота и тъй като османската империя не съществува, а джамията се намира на българска територия е редно имота да остане държавна собственост. Достатъчно е, че сме запазили обекта като архитектурен паметник, а не сме го разрушили по пример на османците.

36

Анонимен

преди 10 години

до 33 кой ви е гонил бе? По демократична държава и толерантна държава от България няма

35

Анонимен

преди 10 години

sergei4o i mestan4o i dogan4o si delqt milion4eta a nie duxame supata i 6te se iztrepem

34

Анонимен

преди 10 години

До BGmarsiankata e ciganka a ne turkinia

33

Анонимен

преди 10 години

И къщата да му запалят е малко. Ей заради такива България е била 5 века под робство. А тези които се правят на много "цивилизовани" да си сменят имената с турски.