33

Анонимен

преди 10 години

***-революционера може да се познае по добре познатата тактика- смесване на понятия като комунизъм, СССР със сегашната действителност, съвременни лидери и събития. Като толкова сте жадни за ***-революция, хващайте знаменцата и отивайте Беркут да ви напука кошниците.

32

Анонимен

преди 10 години

Ясно е, че в Сирия искам да кажа Украйна този президент не може да го бъде вече!!!!Турция е хаганат само там може да се изтреби 10 човека разстрел протестиращи и да няма проблем да остане президента!!!Но Украйна не е Турски хаганат!

31

Анонимен

преди 10 години

НАПРЕД УКРАЙНЦИ СМАЧКАЙТЕ *** ,ВРЕМЕ Е И ТУКА ДА ГИ ПОЧВАМЕ БАРЕКОВЦИ ДОГАНОВЦИ ВСИЧКАТА РУСКА *** ДА ИЗМЕТЕМ

30

Анонимен

преди 10 години

Коктейл *** е нещо не по-малко опасно от пистолет с няколко куршма!!!!Един коктейл нацели ли те ще те запали и може да изгориш жив без проблем което е ужасяващо-болезнена смърс спрямо един куршум!

29

neni4a

преди 10 години

До Обикновен Е в Украйна има голяма бройка руснаци ако не ти е ясно. Нищо странно че са притеснени.Какъвто и да е Путин,то поне не е някакъв супер-убиец или подобни. А САЩ и ЕС къв го дирят там а? Няма никакво малцинство от тях,че да се тревожат. В момента гледат сеир и доволно потриват ръце,че евентуално ще пипнат Севастопол,което няма как да стане. То затова САЩ се месят де.А по-долу писах какво искат пенсионерите от ЕС

28

Анонимен

преди 10 години

Путникович вече е путник!Държава която е във гражданска война няма как да се управлява това си е чиста Сирия в ранен стадий!

27

Анонимен

преди 10 години

Украйна не е вече в СССР но Путин продължава да не я пуска!

26

Анонимен

преди 10 години

До ясна цел1 000 000 000 ПЪТИ ПРЕДПОЧИТАМ ИЗРАЕЛ ПОВЕЧЕ ПРЕД КАСАПИНА ПУТИН И ПОДЛОГАТА МУ БАШАР АСАД КОЙТО ПОДХРАНВА САМО И САМО ИНТЕРЕСИТЕ НА РУСИЯ ДА СЕ ЗАПАЗЯТ А НАРОДА НА СИРИЯ ДА МРЕ И ДА МРЕ!

25

Анонимен

преди 10 години

ТОЯ НАРОД ЯВНО Е ПО-УМЕН ОТ НАШИЯ ЩОТО ВМЕСТО ДА СЕ ПАЛЯТ ТЯХ СИ ПАЛЯТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!!!ПОЛОЖЕНИЕТО Е ИЗВЪН КОНТРОЛ ВЕЧЕ!!!!

24

ясна цел

преди 10 години

Борбата е против свободата и независимостта на Украйна за да се стигне до сърцето на Русия.Двете страни продължават с 25г.договора си за ползване на базите в Севастопол от руската флота,като Украйна получава и 30%отстъпка от цената на газта.Падане на Украйна е равно на слагане ръка на базите и заменяне с войски на НАТО,чиято роля е да води войни за израел срещу тези,които не им се поклонят.

23

необикновен

преди 10 години

до обикновенА САЩ член на ЕС ли са, че се намесват и дават наклон на украинската политика? Европейска държава ли е и има ли въобще нещо общо с Украйна- не. В последните месеци се наслушахме как ЕС и САЩ искат украинците сами да изберат бъдещето си, а междувременно изтекоха записи как се разпределят по постове проевропейски лидери.

22

Анонимен

преди 10 години

Само,че защо не уточнявате ,че срещу силите на реда е стреляно с огнестрелно оръжие и жертвите са от тяхна страна ,колко удобно се премълчава този факт.

21

Анонимен

преди 10 години

Поредната жертва на диктатора Путинището!

20

Обикновен

преди 10 години

Че то Русия какво обшо има с Украйна та да коментира по този начин? Че и обвинява. Не е ли Русия страничен наблюдател, не е ли 3-та страна в конфликта? Или може би смята Украйна за Руска губерния? Че то скоро и ми се струваше, че и нас за това ще вземат да ни смятат. Ми то с тези *** станишевци- сидероглувци нали май това целят. Сигурно съвсем ще я подкарат руснаците през просото след олимпиадата. Я се опомнете, бе товарищи! Оправяйте си собствената мизерия и престъпност. Стойте си далеч

19

CS

преди 10 години

youtube/watch?v=Y_LFrMcoEm4#t=1324716koito iskada gleda prqko ot Kiev .

18

Анонимен

преди 10 години

Каква свободна Украйна бе, влизайки в ЕС минава директно под командването на Брюксел.

17

Николов

преди 10 години

Горките украинци.Не им е ясно,че като от европата им сменят номерата на колите,личните карти,касовите апарати и прочие.... такава криза ги чака.А и другарите като им спрът газа.... Горките украйнци.Но пък политиците им ще ходят по екзотични курорти с народните пари.До болка познато филмче.

16

ондрий

преди 10 години

вината е на мръсната про руска червена ***, която игнорира мирните протести и си докара на главата бендеровци, махновци и други ултраси. да живее свободна украйна!!!

15

bbb

преди 10 години

До АнонименКакав диалог с комунисти - фашисти колкото евреите с хитлер ?

14

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 17 Не съм особено съгласен,че само САЩ са виновни.Даже си мисля,че специално за Украйна не са намесени.По-скоро пенсионерите от ЕС са отчаяни в търсенето си на нова работна ръка,че застаряват с бързи темпове. Те затова така бързо приеха всякакви,включително и нас. Представяте ли си,ако я нямаше евтината работна ръка,в какви ла*на щяха да са а? Ама това е нож с две устриета,щото така както мислеха да са феодали,така ще станат асимилирани от "по-низшите",вклчително и нас