101

ггфсдф

преди 10 години

До 678особено след забраната на Луков марш казва ти го бивш симпатизант на герб (бивш от преди 10 минути)

100

678

преди 10 години

Метежници са тези, които излизат и протестират по всякакъв повод и им плащат за това. Трябва да си толкова ***, че да счупиш *** за да гласуваш за групировката Герб. Да не знаеш или се правиш на луд, че ти си сключил договор за сътрудничество с КНДР, подслушвал на воля свои и опоненти, разделял и обиждал народа си, правел съвместни заседания на правителствота с турското, властен и самовлюбен индивид, който трябва да бъде елиминиран от политическия живот за да се успокои държавата.

99

Анонимен

преди 10 години

Аз моята теза съм си я защитил отвсякъде, ти се опитваш да наложиш твоята. Още веднъж ти казвам - става дума да се проведе референдум, на който ХОРАТА ДА РЕШАТ ДАЛИ ДА ИМА ИЛИ ДА НЯМА задължително гласуване, електронен вот и мажоритарност. Каквото реши мнозинството-това. Ти искаш да лишиш суверена от правото му да определя правилата на играта с измислените ти тролски аргументи.

98

жж

преди 10 години

До воткво ще кажеш за забраната на фандъкова за Луков Марш остави го политиканстването

97

az-

преди 10 години

Мажоритарни избори :)Какво мажоритарно има в избор между партийни кандидатури, посочени от съответната партия, правещи кампания с държавната субсидия на същата партия и ползват потенциала и за организация по места?Това е всичко друго, но не и мажоритарен избор.

96

вот

преди 10 години

Осигуровките не са задължителни ако не работиш. Здравните осигуровки са.Дадено ти е право да ИЗБИРАШ свободно за КОГО да гласуваш, а не ДАЛИ. Виждам, че не ти се отдава дисциплината четене с разбиране. И второ - Конституцията може да се променя в синхрон с волята на суверена. Тя да не е някакъв природен закон. Червен ***

95

Анонимен

преди 10 години

Хората за гласували през май 2013 г. какво гласуване искат като са избрали БСП и ДПС да ги управляват до 2014 г. Когато ГЕРБ спечелят изборите може да приемат друг изборен закон и няма нужда от референдум. Освен това даже референдум да спечели, след 1 месец народното събрание може пак да си върне стария изборен закон и да забрани задължителното и електронното гласуване. Референдумът ще се окаже безсмислен.

94

СВЕТ

преди 10 години

До ВотНаистина сте прости хора. Направо тръпки ме побиват от идиотщината ви. Опитайте се да накарате хората да направят нещо насила и ще видите тогава яростта на народа. ОПИТАЙТЕ!

93

параграф 22

преди 10 години

По-здрав(гръб) на аборигените от Територията(бивша държава България)!Аборигени!Имаше на времето един виц за Радио Ереван: Запитали радиото:"Как е по-добре:да се намаляват цените,или,да се увеличават заплатите?..радиото мълчи.Следва втори въпрос: как е по-добре да бъде булката в първата брачна нощ - по нощница,или без нея?Радиото отговаря: както и да бъде,все ще я таковат...с това отговаряме и на първия въпрос.С този виц се отговаря и на референдума,за задължително гласуване.Пригответе вазелин

92

111111111

преди 10 години

Къв референдум бе боклу*и днес кметицата ви забрани Луков Марш. Нещастници. Това преля вече чашата на следващите избори герб няма да има и 10%.

91

вот

преди 10 години

И най-важното бяга се от истинския въпрос - Защо хората не гласуват? Хората не гласуват,защото разни *** като теб се опитват да попречат на правото им да има референдум на който свободно да изберат дали и как да гласуват.И такива *** се опитват да пречат на всичко ново и прогресивно в тази държава като непрекъснато измислят страшки и пречки.Разбра ли?

90

СВЕТ

преди 10 години

До вотАко имаш малко ъкъл в кратуната ще ме разбереш. Като гледам обаче какви глупости пишеш си ми ясен.

89

Kuncho

преди 10 години

Много ***, много нещо:)То тука се виждат опорните точки на деня:)

88

Мене

преди 10 години

До АнонименАре,много да не даваш акъл,кое е избор и кое право и кое задължение.Едно позитивно право(каквото е правото на гласуване) винаги може да бъде обвързано и със задължение.Докато при "негативните права" не може. Например правото на живот не съдържа обратното си право на евтаназия. Така,че стига се правихте на големи специалисти по конституционно право.

87

Анонимен

преди 10 години

Никой не може да те задължи да гласуваш, защото хората ще пускат масово с празен плик или ще задраскат всички политици като няма за кой да гласуват.

86

Иво

преди 10 години

И още. Как може да се слага конституцията над гласа на народа. Ако има противоречие то повече от ясно е, че конституцията трябва да се промени, а не народа да се води по една книжка.

85

Анонимен

преди 10 години

Ако е въпрос на задължение какво толкова?По принцип, човек е задължен и да си чисти пред блока

84

СВЕТ

преди 10 години

До вотПречи ми на избора "дали да гласувам", а не "за кого да гласувам". Осигуровките не са задължителни ако не работиш. Щом си избрал да работиш, ще си плащаш осигуровките.

83

Иво

преди 10 години

Супер. Отново се видя умните и интелигентните какво и кого подкрепят. БСП-то и ДПС-то са в панически ужас, защото със задължително гласуване едните ще са с малко депутати в парламента а другите я вкарат 4-5 я не. Дано да стане навреме за европейските избори и да ги отвеем тези метежници та дано се сетят да подадат и оставка най-накрая за да се оттървем от тези навлеци, които незаконно взеха властта. Вижте и другата тема за констинбродските бюлетини с които тия мизерници дойдоха на власт.

82

Съвет

преди 10 години

Съвет към активистите на АБВ. За да откъснете по-голямо парче жива плът от БСП, трябва да биете само в една точка - ДПС. При всички срещи с хората ще удряте само там. Целете се минимум в 50% от електората на БСП. Успех!