20

АНОНИМЕН

преди 10 години

Борисов не знае ли ,че той не е премиер ,а камериер,обслужва и слуша като китаец на пост.

19

Анонимен

преди 10 години

Мутрата забрави как не даде на Варна нито лев а само на Бургас даваше ? Забрави ли мутрата Борисов , как пренасочи парите от дунавската стратегия за метрото на софиенци ? Нагла и безочлива, лъжлива мутра -Бойко Борисов

18

WC

преди 10 години

А Тиквата е премиер на тиквите! Защо не управляваш сега? Какво стана? Да не те биха на изборите?

17

Лъже

преди 10 години

Кметовете от дпс са началници на орешарски. По смешен човек в държавата от орешарски в момента няма. Една марионетка и нищо друго. Ако имаше поне малко чест и достойнстео щеше да е подал оставка още юни месец.

16

Нормален

преди 10 години

Прочета ли "Тикво" или "Боко" и си личи как тролчетата предварирително са си написали помията ,която трябва да излеят.Що не се опитате и да помислите и без опорни точки.

15

морски

преди 10 години

Борисов,мутро,ти като раздаваше три години и половина пари само на София и общините с кметове от ГЕРБ ти беше добре,но сега всичко се връща.

14

Анонимен

преди 10 години

Всичко разбрах, само не разбирам от къде вадят сурат ГЕРБ да хленчат? Като беше Борисв премиер всички знаем че пари се наливаха в 3 града в България с кметове на ГЕРБ. Вчера искат вот на недоверие, заради подслушвания при положение, че вицето на ГЕРБ Ц.Ц. в момента го съдят за незаконно подслушване? Не знам дали Орешарски е премиер на всички Българи, но от тефтерчето на Златанов се видя че ГЕРБ за едни са майка, за други мащеха. Този да се удари, оня да не се закача... А сега ревът!?!

13

перник

преди 10 години

Тука основно са се разписали перничани от БСП или от ДПС......

12

фен

преди 10 години

Тикве, разбра ли какво е да не си актуален.Силно се надявам след 4 години да си в пандиза или на тротоара

11

Анонимен

преди 10 години

А ти ТИКВО беше премиер само на София и Бургас ! Айде в затвора да те видя най-скоро ..

10

ЛТ

преди 10 години

Ново доказателство за простака, че мозъчните му гънки са много плитки и никога не ще може да ги развие поне до средното шопско ниво.

9

ХА-ХА-ХА !!!

преди 10 години

Тикве !

8

и премиеро мафиозо

преди 10 години

... и на Мафията е примиер Орешко, и на Мафията!

7

Червени Боклуци

преди 10 години

Според Борисов при посещенията на премиера в страната прави впечатление, че той с охота се срещал с кметове от БСП и ДПС. "В този ред на мисли не разбирам защо както вие, така и финансовият министър, отказвате да се срещнете и да разясните на кметовете от ГЕРБ критериите, по които правителството разпредели средствата от инвестиционната програм "Растеж и устойчиво развитие на регионите". По този начин за пореден път доказвате, че бягате от неудобни въпроси, на които нямате логичен отговор", пише днес лидерът на ГЕРБ

6

Анонимен

преди 10 години

То поне сега нали БСП са на власт и цяла пернишка област разцъфна.Докато се насажда такова партийно разделение България никога няма да отлепи.Какво значи БСП,ГЕРБ,ДПЦ?? Нали зад тези букви стоят хора. Трябва да се търси отговорност от тях самите, а не от името на името на партията !!! Гнусните политици, замазват всичко с името на партията, а от първо лице крадат директно от джоба ни.

5

МАФИЯ

преди 10 години

Неизвестната фирма "Д-р Бранд" е класирана на първо място в конкурс за национална реклама на туризма ни. Новината шокира бранша, който не скри опасенията си, че това е поредната нагласена обществена поръчка.Фирмата разполага с един служител, съобщи сайтът ***. Изглежда, че правителството облагодетелства "Д-р Бранд", който ще прибира и разпределя държавните милиони за реклама на курортите ниRead more: news.plovdiv24.bg/478703.html#ixzz2tC8dGB7g

4

льольо

преди 10 години

А той е плашило на тиквите в бостана!

3

rustam

преди 10 години

Умното бойче нещо днес закъсня да изцупурка някоя простотия но ето вече е на линия. За радост на *** гербаджии

2

Анонимен

преди 10 години

Toва е една от разликите между теб и него - ти беше премиер само на твоите кметове, тиквяк!

1

НИКОГА ВЕЧЕ ГРОБ !

преди 10 години

Тикво, а при вас как беше ? След земетресението цяла Пернишка околия патеше от това, че кметицата е от БСП.