139

Анонимен

преди 10 години

do Iwa ! Ehei kolko si naperena snejinke ! Vmesto dasi gubish vremeto s Ciganute pochvai da rajdash , a ne da pravish aborti prez dva meseca !

138

Анонимен

преди 10 години

Предлагам Петко Еленков да се награди с най-достойната награда в БГ, орден стара планина! Дано да има доста като него за в бъдеще!

137

akud

преди 10 години

къде си ве йовчев, къде си цаца ???? коментирай тВА

136

йованчо

преди 10 години

И аз искам ефективни присъди за всички ***, не да ми обикалят с по 20 висящи дела. Тогава няма да има кой от тия да протестира. Защо за *** има само права, а няма задължения. *** отишъл да краде охраната го застреляла - това му е работата да пази. *** протестират за да могат свободно и необезпокоявано да крадат ли?

135

анонимен

преди 10 години

Реално погледнато не е трябвало да убива детето. Първо защото убиеца е по силен от него, може и с голи ръце да го набие, например. Така, че тук не може да става въпрос за самозащита. Убиеца си остава в този случай убиец, като се опитва да се скрие зад службата си, тя му е единственното оправдание, друго няма и да намери. Тук виждам на доста индивиди, които злобеят, но що за човек ще си, да се радваш, че са убили дете?!...Това достатчно говори колко сте червиви и проклети хора, Бог да ви докосне

134

Анонимен

преди 10 години

Като гледам тая репортерка на тв 7 май това ще да е и електората на *** и на Делян.

133

Анонимен

преди 10 години

PROBLEMA E CHE *** STAVAT VSE POVECHE!!

132

до 142

преди 10 години

Аз имам предвид,че това вече е закъсняла мярка и трябва нещо още по -по-най.............................Тук съм съгласен, много е късно вече, положението е трагично..Но по-добре късно отколкото никога. Аз я защитих, но разбира се далеч съм от мисълта, че това ще реши въпроса. Тук е нужно комплекс от мерки, цялостна политика по въпроса. Подобна мярка е също, за 3-то дете и нагоре нито една ст. от държавата, ако риздителите не отговарят на редица условия като: образование, чисто съдебно минало,

131

Мама ви циганска

преди 10 години

горкото дете то си беряло метал! А оная гад в изпълнение на служебните си задължения ще го стреля. Ми кво да го смъмри ли, *** станаха твърде нагли крадци, имаше случаи на бити охранители и полицаи - опитали се да спрат крадците. Време е да заиграе сопата. Дали да не ги пратим всички в резерват с висока ограда и картечари на вишките :) или на един ръждив кораб и аре към индия

130

tuuuutt

преди 10 години

а аз искам ефективни присъди за всеки крадец ...без значение дали е откраднал един лев или милион

129

Анонимен

преди 10 години

BRAVO na Elenkov!!! Zahtitnik na rodinata i narodnoto imushtestvo!! Van *** ot Balgaria

128

vinkela

преди 10 години

Bravo na choveka,zaslyjava medal.Sledvashtiq put da my otreje glavata na taq hlebarka i da q zabie na rujdqsal vunkel i da q prati na maika my...

127

Анонимен

преди 10 години

do 139аз ако вляза в *** къща , наказуемо ли е ако ги пребия. *** къща koiato ne plashta danaci ne moje da bade na ***. Taka che mojesh spokoino da vlizash tova sa imushtestva na koito ti plashtash danacite,/ V tiah sa se nastanili razboinici i kradci koito ot godini se razmnojavat a dnes sa veche i na bunt.PROST NAROD SLABA DARJAVA !

126

Николов

преди 10 години

До #140 Аз имам предвид,че това вече е закъсняла мярка и трябва нещо още по -по-най.

125

опорна точка

преди 10 години

това е едната половина от електората на БСП - бъдещето на България, другата половина са пенсионерите.Въппрос: Кога един *** навършва пълнолетие ? те на 15 са вече бащи и имат семейство, в случая обаче на 16 е удобно да е дете.

124

до Николов

преди 10 години

Горе-долу си прав, те са като зайците, плодят се неуморно, много често от простотия. Но има и доста, които го правят заради парите, не ги мисли чак за толкова ***..Освен това, със спестените милиони могад да се увеличи щата на жандармерията или да се увеличи фонда ин-витро, тоест хем намалямае цигансата раждаемост, хем увеличаваме българската. С един удар два заека, а така ще се научат, че аванта никому...винаги някой плаща сметката, в случая всички ние..Аз чаавета не ща да гледамммммммм!

123

Анонимен

преди 10 години

аз ако вляза в *** къща , наказуемо ли е ако ги пребия , защо да е наказуемо за човека , за това че са му влчзли в обекта да го пребиея и грабят , макар че ако вляза в *** къща , то е да нае.а *** , ще платя на *** 20 лева , а мове да наеб. и дъщерята им пред пред очите им , за тях е нормални взаимоотношения , важно е някой да им плати

122

леко офф топик

преди 10 години

Когато ходих в сев. добруджа, си говорих с останалите там българи (не всички са били изселени през 42 г.). те обясниха, че Румъния заселила там много македонци и че македонците са 'черни ***'. Оказа се, че Румъния е поискала да си прибере на мястото на изселените българи т.нар. куцовласи от Вардарска Македония и нашите са им изпратили *** 'македонци'. Затова за местните, македонците са си чисти ***. Та, такова изселване е имало, но пък бай Тошо приема 200.000 от Сърбия в Ихтиманско.

121

Анонимен

преди 10 години

Роми на среднощен бунт в столичния "Христо Ботев"Роми ? Чe тe тук всички *** бe !!!!!

120

Георги

преди 10 години

ПРИ НАДПИС НА ОБЕКТА "ВЪОРЪЖЕНА ОХРАНА" НЕ ОЗНАЧАВА ЗАПОВЯДАЙТЕ КРАДЕТЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ !!! ВЛИЗАТ *** ДА КРАДАТ ОХРАНАТА ГИ ЗАСИЧА ПРИ НАВЛИЗАНЕТО В ОХРАНЯВАНИЯ ОБЕКТ .ПРЕДУПРЕЖДАВА ГИ ДА НАПУСНАТ ОБЕКТА . СЛЕДВА ПРЕДУПРЕДИТЕЛЕН ИЗСТРЕЛ ВЪВ ВЪЗДУХА И СЛЕДВАЩИЯ ИЗСТРЕЛ Е ПО НАРУШИТЕЛИТЕ . КАТО СЕ ИМАТ ЗА НЕДОСЕГАЕМИ И СИ МИСЛЯТ , ЧЕ МОГАТ ДА КРАДАТ БЕЗНАКАЗАНО НЕЩО СА СБЪРКАЛИ !!! КУШУМЧЕТО И КРАЙ !!!