34

преди 10 години

Акция "Гнила тиква" в действие :) "Куха" също е добре

33

Лек против яд

преди 10 години

Откакто си рекох: Няма страшно, партията си тачи хората ми олекна.Комунист комунисто око / даже две очи / не вади. Па камо ли апартамент да вземе.Де че си държи капата чиляка, аааа?

32

Анонимният

преди 10 години

Всички ГРОБаджийски *** пищят днес от страх секретарката им поема пътя към затвора, а познавайки го, ако го осъдят ще започне да пее, а оттам и *** от Банкя и още доста от депутатите на псевдо партията ще си правят Правителство в Софийския централен затвор.

31

ха ха ха

преди 10 години

Този грозньо сигурно не знае , че вече няма да кръщава операциите на МВР , което се опита да превърне в Гестапо.Тъпака-физкултурник , син на шофьора от ДС и инициатор на химна на Полицията , отново ни натрапва противната си мутра.Крайно време е да го приберат на сигурно място в ареста/нали така казваше преди/.И Веско да му ходи на свиждане...

30

Анонимен

преди 10 години

Този е радетеля в България да се приемат стотици нелегални престъпници ислямисти и лаворези - този заедно с Николяй Младенов Бившия министър са нй-големите национални предатели на България след Освобождението - ПРодадоха БЪлгария - Най-големия абсурд е, че тези слузести мекотели приодължават да бъдат на свобода и да им се дава трибуна и гласност! ДО кога ще позволяваме да бъдем манипулирани и пързаляни от шайка продажници и съглашатели е неолибеарстки организации работещи за пари срещу България?

29

Анонимен

преди 10 години

Депутатът от герб да не пита, а да отговаря за 6-те си апартамента.

28

Анонимен

преди 10 години

Давайте кутевисти :) След 15:00 заповадайте да си получите парите :)

27

Анонимен

преди 10 години

Мачкай, Цветане! Всичкото що е руско-турски *** треперят когато им казваш истината в очите! А за прокуратурата и без да я коментираш, нормалните хора виждат на кого служи.....Рано или късно продажният и ръководител ще си плаща за действията.

26

демократ

преди 10 години

Простащина и първинющина излочва тази мутра.Не може бивш вътрешен министър да разпространява слухове.Това показва какъв е бил като министър.Можеш да оборваш опонеттите си само с факти,а не с лъжи и слухове.Йовчев е класи над този мутраген и ако има наистина правосъдие в България трябва да лежи в затвора.Не съм сигурен,че ще го доживея.Защо ли журналистите прекланят глава и не го атакуват с факти от неговото управление?Да не би *** да не убиваха и опустошаваха селата по негово време?Смрад.

25

Анонимен

преди 10 години

не е проблем че има *** и *** като Цветано , проблем е че има хора които ги харесват - и за тях трябва да се приеме закон за изтребление на будалите , след това Цветановци по естествен начин ще ще изчезнат

24

Знае ли някой ??

преди 10 години

Кога ще го бесят тоя айдук, че да мирясат хората?

23

Анонимният

преди 10 години

До Анонимен 18По същата схема Бойко Борисов, като главeн секретар на МВР, а по-късно като МВР- министър Цветан Цветанов от слугинския им тв ефир обявяваше още предната вечер какви арести, или какви акции предстоят на следващата сутрин.

22

Джедай Мастър

преди 10 години

Шебецо, не Шопарчето, ти беше този който си назначи ВСС и главен прокурор, така че се сърди на себе си. Или както сам би се изразил: Цветан Цветанов е виновем, че съм на тоя хал... ***.

21

Анонимният

преди 10 години

Всеки ден лъсват поредните безобразия на Цвък. Трябва да се му се осигури място за размисъл поне за няколко години. като знаем, че ще спести от храна, облекло и сметки, може да си купи още някой апартаент този път и без заеми от тъщата.

20

Анонимният

преди 10 години

Формата на главата на Цветанов може и да не я коментираме, тя едва ли издава празнотата в нея. Познаваме други вождове от същата клика с много по-естетски глави,но вътре само Карл Май и няколко ***.

19

258

преди 10 години

До АнонимниятПитай в СДВР кой спря разледване за ДДС и срещу кого бе отворко и тогава пиши.

18

Анонимен

преди 10 години

Йовчев задмина Цецо сега ни правят паказни акции на жандармерията по селата Йовчев бил по -лош от Цветанов и повече пари се опитва да харчи за показните си акции

17

Анонимният

преди 10 години

Не се споменава обвиняемият Цветан Цветанов да е бил критикуван от братята янки как е подслушвал незаконно, как е използвал МВР и ГДБОП като рекетьорски наказателни бригади, което дава знак що за типове са американците.

16

Анонимният

преди 10 години

Тоя има бръмбари - ама в главата и те не го подслушват, а му говорят.

15

Анонимен

преди 10 години

Цецо, дължиш 45 000 евро заради акция Медузи.