10

Българин

преди 10 години

"Информацията от вчера или онзи ден е, че българската армия, горката, е била заставена да им готви манджа, да им разсипва с черпаците. Ето дотам унижиха българската армия. Очевидно тя за друго вече не става, завърши Ташева."Българската армия с това както сте го нарекла "готвене на манджа" и "разсипване с черпаците" спасява човешки живот. Пак ли ще питате "Дотам ли е унижена българската армия ?", г-жа Ташева ? Или за вас депутатската ви заплата и изхвърлянията ви по медиите са по-достойни ?

9

Фен на Атака

преди 10 години

Формулата за светлото бъдеще на България е плана Сидеров упражняван чред диктатура, а диктатурата извършвана с протекцията на Русия за да не скочи всичката европейска и трансатлантическа еврейска и англосаксонска *** да се меси във вътрешните работи на малка България! Трудно е но не е невъзможно. Трябва само добър план за всичко, точните хора и воля!

8

Антоан

преди 10 години

ДПС вън оттук!Само атака

7

Владимир

преди 10 години

Е това изказване беше напълно безмислено ..ние това си го знаем ! Атака никога не би подкрепила ГЕРБ нали БКП и псевдо турците плащат на Сидер АГА ...как ще подкрепи ...Атака би подкрепила неща като Турция да превземе полвин България , Русия да избива невинни Българи ...такива неща с удоволствие сидер АГА би подкрепил нали за това му се плаща от неговите господари от Турция и Русия !! :) нали ве предател долен?!

6

алилиии

преди 10 години

кво стана с долен сиктероф, нали вече нема имунитет па нищо ни са пише ни са говори, щеа да го съдат ... помлеа работата и след 2 седмици, па наноо "ескадроните летат"... еее ноо гнусна ***, съде фесове, съде куманисти!!

5

Анонимен

преди 10 години

Е да ама няма да сме депутатини повече в тоя живот и за това няма да подкрепим вота....

4

optimist

преди 10 години

Защо да не го подкрепи? Каква по-добра възможност за сваляне на Йовчев от това?!

3

Анонимен

преди 10 години

Майка Турция каквото каже, ние ха-такистите това правим.Да живее ***!!!Болен президент!!!

2

луд атакист

преди 10 години

Ние от Атака подкрепяме ДПС! Искаме всички българи да са роби още 500 години, а ние от ДСП и Атака да ги мачкаме!

1

radostina.koleva.35

преди 10 години

много ясно!