19

Анонимен

преди 10 години

Вярно ли е, че Цветанов е заминал за щатите на молитвена закуска с Обама?

18

Анонимен

преди 10 години

Мая заприлича вече на червена бабичка

17

Анонимен

преди 10 години

Мая ти си на върха само благодарение на неграмотните в България ,грамотен и умен човек ни би ти гласувал доверие

16

!

преди 10 години

Аман от напъните на Мая Ми*ета !

15

знаещ

преди 10 години

Ваучери - не!!!КЕБАПЧЕТА И БИРА - ДА!!!

14

Анонимен

преди 10 години

Ако Барека обещае да я вкара в сливенският/манастир/ за геноцид над българите ще гласувам за него!

13

морски

преди 10 години

БСП ще я има винаги,докато ГЕРБ вече са в миналото и забравата.

12

странник

преди 10 години

Галевата,а участието на прокуратурата в изборите приемаш ли?!И денят за размисъл да бъде ден за доноси от тебе и геят приемаш ли????

11

Анонимен

преди 10 години

А 30 лш по коледа за пенсионерите ако не е подкуп здраве му кажи.

10

мая манолова

преди 10 години

Комунизмът се разпространява широко из всички еврейски общности. В някои страни евреите стават водещо звено в легалните и нелегални комунистически партии, а в нередки случаи дори биват инструктирани от лидерите на комунистическия Интернационал да променят своите еврейски имена и да се представят като неевреи, с оглед да не се потвърждава разпространяваното от дясната пропаганда виждане, че комунизмът е чуждестранен, еврейски заговор16

9

Неформална

преди 10 години

Логично е да не приемат електронното гласуване. Много по лесно е да прикриеш екип от 2 или 5 хакери, които да подправят вота отколкото всичките платени гласуващи. А тази идея с ваучерите беше абсурдна. Аз като данъкоплатец, не желая парите ми да отиват при някой, който не плаща данъци, но е задължен да гласува.

8

Анонимен

преди 10 години

Браво!

7

Оххх...

преди 10 години

Как да ти повярвам с тая ехидна усмивка дето вадиш?

6

nedkodd

преди 10 години

лелята да си взема редовно хапченцата и да се бръсне през ден,а бъдещето ще бъде без гнили червени комуноиди, деписе и пр.

5

япая

преди 10 години

Добре де, какво пречи, гласуването да е електронно, но да се извършва само в секциите? Така нито ще се отпечатват бюлетини, нито после ще се губи толкова време за сортирането и броенето им. А и ще се спести хартия. Или ще ме опонирате, че веднага може да се разбере кой какъв бутон е натиснал? А сега какво пречи да се види кой каква бюлетина е пуснал?

4

Пич

преди 10 години

Ще бе Мая?! Така вашите избиратели ще са по-мотивирани. Първо ще взимат ор държавата, после ще взимат и от вас. Ще докарате повече *** пред урните. Или вас ви притеснява, че пред урните ще дойдат и тези, които не искат да ви взимат рушветите и няма да гласуват за вас? Тия заспалите интелектуалци в дясно, дето като дойдат избори и ги мързи да се довлекат до урните. И после подскачат и недоволстват, че *** ги управляват. Така е, скъпи ми десни мързеливци, спете още по изборите ...

3

Анонимен

преди 10 години

само не ми е ясно *** как ще гласуват като бъдещето ви е в тях, то не са програми за социализиране, ограмотяване, къщи им строите, блокове, палати...а пустия *** не ще да работи и до и държавата и данъкоплатците...

2

анонимен

преди 10 години

Я, кокошката се появи! Сестра Галева няма срам!

1

АНОНИМЕН

преди 10 години

По голям фалшификатор от тази смрадлива Кюстендилска слива няма,затова и *** там нямат страх и свян от нищо ,там законът е кака Мая.