33

Анонимен

преди 10 години

политическа цвеко мас тия

32

марш при бай Ставри

преди 10 години

Във всека нормална държава престъпниците от тежката организирана престъпност се подслушват ...какво още иска тоя бандит упалнишки и що не е е при бай Ставри

31

Анонимен

преди 10 години

Абе, вие друга работа нямате ли? За това ли ви плащаме, да се занимавате със скандали,? Народа чака добро управление а не скандалджии на високи държавни заплати

30

Анонимен

преди 10 години

тука има хора дето постоянно повтарят думите на Слави ТРИФОНОВТой така повтаряше: да отиват Бойко и Цецо в затвора ,бойко и цецо са виновни за всичко тоя СЛАВИ ви проми мозъците

29

Анонимен

преди 10 години

тоя с какви пари обикаля? ако е от парите, които хората даваме на партиите, то това е отврат, ако е с лични, да докаже произход на всяка стотинка. разберете, този суек е един *** гражданин, на когото е била дадена власт да управлява някога, но бяха изритани от властта като кучета. неговото говорене си е направо лай.

28

Анонимен

преди 10 години

Да го арестуват и да го накарат да стои на колене, тъй като е истински престъпник ! А и някоя барета да го просне по очи на земята и без да иска да му настъпи ръката ! А и ако каже нещо да го погнат с палките, може и да открият 2 кутии с контрабанди цигари у тях !

27

Анонимен

преди 10 години

Гласувайте за БеСеПе за да не идва ГЕРБ пак да ви е*бе!

26

Анонимен

преди 10 години

Хайде сега Борисов да излезе и да каже кой ходи из Европа и се оплаква, че го бият.

25

135

преди 10 години

Май е време да му вземат паспорта и да седи там където му е мястото. Това недоразумение си изфабрикува поредния скандал и тръгна да се разхожда по Европа да реве. За кой ли път вече го играе това и няма кой да го спре.

24

Анонимен

преди 10 години

"Цветанов във Виена:....."ОТВРАТ!Така беше и преди да дойдат на власт. Боко Кривоглавов-банкянски обикаляшe посолстватаи плюеше.Такова беше и поведението на *** Лостов.Все едно един К.. ги правил.Гласуваш за Боко, получаваш и ***.

23

Анонимен

преди 10 години

"Цветанов запозна Амон с вътрешнополитическата ситуация в страната и последните скандални разкрития как управляващите контролират опозицията"После да мине през Армения да се оплаче на попа.

22

Анонимен

преди 10 години

искам да попитам защо подсъдим по три дела свободно обикаля европа?! не е ли време да си седне н дир ника?! отдавна вече разбрахме кои са господарите и господарките му. прилича ми на проскубана немска овчарка.

21

Анонимен

преди 10 години

***, вие не схванахте ли че с тези активни мероприятия нямате място в Европа и ще ви нацепят канчетата?Докато не се направи истинска и цялостна лустрация, включително и в съдебната система, няма да станем нормална страна!За какво е разследван Цветанов - за отвертката, и за това че е пенсионирал някакъв човек в Търново. А сегашните мафиоти обслужват мафията по един абсурден начин!

20

Анонимен

преди 10 години

Айде тоя пак в чужбина да клепа и доносничи.

19

Анонимен

преди 10 години

Съседите с които граничим и сме водили войни на живот и смърт не мразят България толкова, колкото този Квазимодо !

18

Хайван

преди 10 години

издишате ***, много жалки коментари нещо

17

Анонимен

преди 10 години

Този да е благодарен, че не е в ареста !!! Крайно време е баретите да го арестуват рано сутрин пред погледа на децата му !

16

да,да

преди 10 години

За злоупотребите с СРС от Ц.Ц, ЗАСЕГА са внушения на управляващите. До сега доказ.за това още не сме видели. Месеци наред слушаме как Цв.Цв. подслушвал поголовно,проглушиха ни ушите и стана така,че всички са убедени в това без и едно доказ. за това. Опорните точки и истерията си свършиха работата.Ама имам предложение: Който си прави "гимнастика" на гърба на Ц,Ц.,колкото пъти кажат,че подслушвал да излизат с доказ. за това ."Безпристрасната" прокур. му раздели делото ,за да му повдигне колкото мо

15

Debora1

преди 10 години

Скандалът трябва да бъде коментиран в Европа"Абе, вие друга работа нямате ли? За това ли ви плащаме, да се занимавате със скандали,? Народа чака добро управление а не скандалджии на високи държавни заплати

14

bolka

преди 10 години

След като не успяха на родна почва с всевъзможните опити да се върнат във властта, прибягват до помощ от външни сили.Е, няма по-голямо престъпление от това, да клепаш страната си. От това може само да губи, но не и да печели.Явно обаче не може да го осъзнае. Предателите и продажниците никой не ги обича. Рано или късно отиват на бунището на историята. При него се очертава да е рано.