36

анонимен

преди 10 години

Ало герберисти прочетете по добре статията Соколова е ваш представител така,че вашата партия е на страната на обратните вашите хора го искат това ще се задавите от злоба.За Станишев не ми е симпатичен но бракът му не е еднополов има си и деца така ,че бъдете реалисти в писането.А този на снимката е бил СТРАНДЖАТА е сега разбрах защо са му такива коментарите жалко само,че омаскарява името на такъв герай на Вазов.

35

Анонимен

преди 10 години

41 Той Путин ти го слага не се безпокой , с тази цена на газа таката и го слага и то ежедневно.

34

Анонимен

преди 10 години

""Който е безгрешен, да хвърли камък пръв", призова депутатка от ГЕРБ"Струва ли ми се, или тая призовава да бъде пребита с камъни?

33

Анонимен

преди 10 години

Путин можеше да сложи руедна бърза ръка по тоя въпрос

32

Анонимен

преди 10 години

Да се въведе отново ергенския данък. Защо нашите деца ще плащат техните пенсии.

31

Анонимен

преди 10 години

Станишко се събудил от странен шум. - Какъв е тоя шум посред нощ бе Вигенин!- Не идва от мен, а от улицата!- Я *** на прозореца да разбереш, измъркал сънения Станишко.След малко Вигенин извикал - Сестра ми ставай, че навън нашите хора протестират на гей парад!- Как така, сега е 1 часа след полунощ - Абе тренират за утре, нали ще се провежда гей парада в София! Най-добре е и ние да излезем, че систърите ще ни се обидят!Като се разсъмнало двамата се прибирали в спалнята уморени, но щастливи

30

dimitar

преди 10 години

zakon protiv homoseksualizma v bg parlament nyama da mine zashtoto tam vsichki sa takiva ili tehni marionetki.politik=prostitutka=vsichko za prodan,vsichko za pari(dori i dushata-politik savest nyama).kakvo da chakash ot tezi skotove.

29

Анонимен

преди 10 години

Тази година най-големия *** ББ ще поведе парада.

28

Анонимен

преди 10 години

Боже! Цялата държава се тресе и се разпада, тия пак с глупости се занимават!

27

Анонимен

преди 10 години

14 истината им казваш, но те Библията не я четат гейберюгите, те четат Винету! За да угодят на американските гейове превърнаха България в Содом, но от ръцете на Твореца никой не може да се спаси, ще цвърчат като пържоли в Геената!

26

Анонимен

преди 10 години

Герберастите не са особено активни под тая статия, по-скоро са пасивни...

25

Пич

преди 10 години

Вместо да приемат закон, по който категорично да се осъждат хора, коите присвояват държавни пари и ги използват за лични забавления по скъпи хотели и курорти, заедно с ***, те тръгнали да се занимават с гейове. Волен Сидеров да си загаси пурата за 200 евро в *** на личната му *** Гаджева, докато Чуколина мастурбира в ъгъла. Омръзна ми, честно!

24

Анонимен

преди 10 години

do 18 na snimkata e qsno chii e elektorata prilicha mi na Stanishev na qhtata s gadjeto si Vaginen po prashki

23

El Che

преди 10 години

Платените гербери как пикаят газ от яд, че им е свършено със смешната мутренска партийка. Тотална герберастка паника във всяка тема. Всички в пандиза заедно с Цвоко Шестака и Боко Амфетата за престъпления срещу България.

22

Рали1

преди 10 години

Защо трябва да слугуваме за всичко на всеки?Кога ще има парад на нормалните?Защо трябва да афиширам това,че съм различна и да се натрапвам?Има много голяма разлика между хомосексуалист-това си в известен смисъл заболяване и откритата пропаганда на гей-парадите.На които се раздават шарените знаменца на децата ни и се опитват да ги въвличат в тази мръсотия.Първо паради,после ще искат узаконяване на еднополови бракове-накъде отиваме?Все пак сме българи,християни,имаме традиции,които мнозина спазват

21

Пич

преди 10 години

Е, нека да оставим Станишев и Вигенин да се обичат. Защо е необходим такъв закон?!

20

Анонимен

преди 10 години

Станишко и Вигенин си говорят под юргана! Станишко: Вчера си направих тест за бременност.- И какъв е резултатът? - попитал Вигенин- Положителен!- - Ясно, трябва пак да черпя колегите! - омърлушил се стиснатия Вигенин

19

Hacho

преди 10 години

Предложението на Атака ми напомня на едипов комплекс. Нали си спомняте снимките на загащения Волен, с потничето. Ами на кой от Атака викат Чуколина?

18

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 10 години

Добре, това за *** ясно, но защо пък пренебрегваме некрофили, геронтофили, педофили, скотоложци, и др. подобни. Нали все пак: Смятате ли, че сте хората, които можете да кажете, че интернет, вестниците, телевизиите са мястото, на което хората с различна ориентация трябва да бъдат неотразявани

17

Даката

преди 10 години

До АнонименМного добре казано.