31

Анонимен

преди 10 години

догодина може някоя Шаврантиева да спечели..те тези си вървят с имената

30

Big Bad Wolf

преди 10 години

За "Мис Ку*ка" е избрана госпожица Плеймейткова.

29

Анонимен

преди 10 години

МНОГО БАТАЛ ,МНОГО НЕЩО

28

Анонимен

преди 10 години

В момента Дяволът е в материалното и користно ориентирано мислене на човека готов да продаде интереса на обществото за пари, и то за малко пари. Например БТВ и други медии, продали се на Сорос и други над тази дребна риба, са типичен примеп за такъв "Дявол". Хубавото е, че болшинството хора в момента се осъзнават, епохата на войните и противопоставянето свършва, заедно с нейните поддръжници готови да се продадат за материални блага.

27

Анонимен

преди 10 години

Медиите и журналистите носят отговорност за службата си на властта,че са им послушни и подвеждат хората да вярват в тази система на парите и индивидуалното съществуване, която не само скоро няма да я има, но и всеки неин поддръжник ще изпитва трудности да оцелее. Парите тука няма да помогнат-пари се плащат на медии, социологически агенции и въобще всичко е впрегнато чрез купуването на ценностите на човека с пари за да изкара несправедливото справедливо и заслужаващо си да го подкрепиш.

26

до 26

преди 10 години

Ами порнография е ,кои спори или го изкарва по-различно ?Това зайче си уважава господата срещу влияние,кариера и придобивки,секса е разменна монета и най добрия социален асансъор.Султански историики ,мен не ми допадат тея разкази за жената която е играчка на мъжа ,но има комплексари които само опаковката им е в главата.

25

diavolcheto

преди 10 години

Подкрепям коментар #21 с две ръце: много точно казано!И тази така важна " новина " се съпровожда, разбира се, от тези така значими хора: вечно хленчещия за липсата на правилната жена в живота му - Христо Сираков - и до скоро плачещия колко тежко е болен - т.н. Пищов! Браво на нашите медии - първи на най-горещата и важна точка!

24

Анонимен

преди 10 години

Във Варна в момента времето си прави гавра. Допреди малко валеше дъжд върху снега и всичко стана помия и киша, а сега зафуча сняг и вятър и все едно сме на Антарктида.И времето се побърка след като навлезе в откачената ни държава.И циклонът след като навлезе в България стана ку*венски!К'во повече да кажа за това място наречено България.

23

Анонимен

преди 10 години

Тая фамилия, псевдоним или приятна случайност се явава ?

22

Анонимен

преди 10 години

Държавата се разпада а нацията загива и няма как другояче да е след като пример за младите и обект на подражание са "кучките".

21

бате Пешко от Шабла

преди 10 години

Малииии, на тва зайче колко кочана са му минали през пърдялото. Едно мреме и мойта бабичка беше готино парче, ама ся за нищо не става. Добре поне, че от време на време опардява кочана. То на човек кво му остана!

20

юнака

преди 10 години

тия на пролет ще ги хвана да ми окопаят лозето.

19

митов

преди 10 години

Е, не мога да ги разбера тия женоря...Да си показваш голия *** за пари , независимо колко е сексапилен, си е тъпотия. Имам чувството ,че такива конкурси се правят с цел да анонсират ,че на пазара за елитни *** има прясно месо.Щото ,това не е конкурс за красота , а си е чиста порнография.

18

Анонимен

преди 10 години

И Ванко 1 е бил там...ще попълват задграничната колекция!

17

аз съм българче

преди 10 години

Разбира се подобно събитие не би могло да се проведе без Митьо Пищова, тукашния Дон Жуан, или по-точно Дон Джолан. Кучкова получила ли е 50 кила суджук от наградния фонд или са минали директно на жасане-масане в жакузиту?

16

Анонимен

преди 10 години

*** бол ама повечето сме болни от параНЕМИЯ.Все пак лекарството което лекува тази болест се казва параБОЛ.Така че лекувайте се и отивайте да се гаврите с кучките .;)

15

Имам нож

преди 10 години

Що бе, за друго не, но за е.ане стават! Сами са избрали това, нека уважим избора им!

14

Кон с голем ...

преди 10 години

Ама името верно чудесно пасва на титлата. Аз се чудя защо в училищата не вземат да изучават житията на такива "строителки" на съвременна България, а си губят времето с "бунаци" като Левски, Ботев и Паисий?!?! Тъкмо чух че буксувал бизнеса с плът по хотелите за чуждестранни гости от 2009 год. насам, така хем ще имаме и подготвени кадри за "бизнеса" който нон стоп се оплаква как нямаме квалифицирани кадри. За васална *** като БГ това си е супер!!!

13

Анонимен

преди 10 години

Лозан Николетов ми липсва на тези снимки. Що сте го скрили заедно с Благо Джийзъса и Малката перука?

12

Анонимен

преди 10 години

soft порнография