92

Анонимен

преди 10 години

"украинските протестиращи, които демонстрират в подкрепа на демократичните принципи" - протестиращите украинци искат да ходят без виза да си купят западна марка кола.Протестиращите украинки искат без виза да проституират в Европа, като мислят че в Европа има по-богати мъже, от колкото в Украйна.

91

Иван Димитров

преди 10 години

До СандоИ ние бяхме такива прости през 1997-*** година като украинците.Чак ме е срам от себе си, че съм бил такъв наивник.Когато бяхме с руснаците живеехме не много богато, но спокойно.България не беше циганизирана и ислямизирана държава. Младите ни хора бяха болшинство, а нацията ни не беше застрашена от изчезване.

90

Сандо

преди 10 години

Уркайна ако знае къф *** го чака в ЕС въбще няма да се гъ*и така

89

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Владимир Путин е най-големият политик на нашето време. Факт !

88

Анонимен

преди 10 години

Граждани за ЕВРЕЙСКО Разграбване на България / ГЕРБ/ !

87

Анонимен

преди 10 години

Имперският проект наречен ЕС е заплаха за всички суверенни държави по света.

86

Анонимен

преди 10 години

"Имперският проект на Путин заплашва европейски ценности"Да се разбира:Имперският проект на Путин заплашва...еврейските ценни крадени парички!

85

jane

преди 10 години

Статията се казва "Behind Scenes, Ukraines Rich and Powerful Battle Over the Future" на NYTIMES. Прочетете я и после говорете дали си противореча или не.

84

jane

преди 10 години

@101 - имат нужда от 18 млрд .$ кеш до март, а не общо! Това е сумата, която им е нужна от вън, за да не фалират. А парите на Гърция, както влязат, така и излизат директно към европейските банки, които са им отпуснали заема. Още повече, че Гъргите вече бяха се хванали на хорото с междусъседските заеми, когато заемът им внезапно нарастна експоненциално. Изобщо няма база за сравнение.

83

не сме държава

преди 10 години

Русия, с всичките и силни и слаби страни, е държава! А ние сме на дистанционно управление от корупните и некомпетентни бюрократи от Брюксел. Ние вече, уви, не сме държава.

82

Анонимен

преди 10 години

Аре че украинците трябва да купуват западните коли 3та употреба на европейците и пластмасовите им храни и *** тоя кво се прави на империалист .

81

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевОт коя? И обосновка.

80

Анонимен

преди 10 години

До janeТи си самото противоречие! Гърция е 11 млн и дължи 300 млрд, а Украйна е 50 млн и дължи 18 млрд. Тимошенко е крадла. Правилно е това изречение:"Ако й ги даде ЕС или МВФ - това ще е междусъседска помощ, ако и ги даде Русия - очевидно имперска политика".

79

jane

преди 10 години

Не прочетох статията. Но пък преди малко прочетох друга, според която през март 2014 на Украйна ще и трябват 18 милиарда, за да не изпадне във фалит. Цялата борба е кой да й ги даде на заем и да обира после дивиденти десетилетия напред. Ако й ги даде ЕС или МВФ - това ще е междусъседска помощ, ако и ги даде Русия - очевидно имперска политика. А че Тимошенко си стои в затвора, а Янукович е диктатор и за ЕС и за Русия са подробности. Пък хората да се бият на площада, за тях никой не го е грижа.

78

МААНЕ

преди 10 години

ВСИЧКИ ЗНАЕМЕ ЧЕ ПУТИН СИ Е ЕДИН БИВШ КГБЕШНИК И СЕ СИ ГО ДЪРПА КЪМ ВЕЛИКОТО ИЗПЪРДЯНО МИНАЛО ДЕТО ВСИЧКИТЕ БЯХТЕ РАВНО НЕКЪДЪРНИ И ЩАСТЛИВИ ЗА 120ТЕ ЛВ ПОМОЩИ, ПАРДОН, ЗАПЛАТА ЗА ЛЕНТЯСТВАНЕ И КРАДЕНЕ,ЗА ТОВА И СИ ЗАСЛУЖАВАТЕ ТУРСКИЯ *** В КОЙТО ЖИВЕЕТЕ И БАШИБОЗУКА ДЕТО ВИ ГО МУШИ ОТ СЕКЪДЕ, ОПА - УПРАВЛЯВА ТА, ЧЕ ИМА ДА ПЛАЩАТЕ, ТА И ВНУЦИТЕ ВИ, ШОТО ОЩЕ ВЕРВАТЕ НА ТАКИВА ТАРИКАТИ В ГЕНЕТИЧНАТА СИ ПРОЗЗТОТИЯ

77

Коко

преди 10 години

91 е Анонимен гербер, той е платен предател, който се бои от Путин.

76

до 88

преди 10 години

каква машина на времето бе ***, до когато Русия/освободителка на България/беще с нас бяхме около 9 милиона предимно българи, сега когато ни го нахалаха гей отрядите сме около 7милиона с изчезващо българско население, и докога невежи хора с измислено образование ще имат мнение?

75

Коко

преди 10 години

Браво на Путин, браво на Русия!

74

аз съм българче

преди 10 години

Ако Русия играеше толкова мръсно, че да се опитва да отдалечи САЩ от съюзниците й с цел икономически срив и ограничаване на влиянието (тъй като не могат нито с военна сила, нито с разпалване на гражданска война там) щеше да бъде демонизирана, а Путин сравнен със самият Сатана. Евроатлантическото лицемерие и двойни стандарти граници не знаят.

73

пурко

преди 10 години

Абе украйни,къде се натискате да влизате в ЕС.Ще ви накарат да си затворите газовите находища както ние затворихме реактори и ще ядете големия мамул.