152

mitko

преди 10 години

NA IZPITI DA HODIAT BLIADOVETE ,A NE DA STA4KUVAT !!

151

Ганю Балкански

преди 10 години

Новите революционери, тези от ХХ в. искат да им е топло, да им дават храна и задължително Интернетът им да е бърз.Затуй бай ви *** казва - *** революционерите!

150

Do Korleone

преди 10 години

Отлично описа поддръжниците на статуквото - оскотяли овце, които ги устройва всичко, само и само да не им се застраши жалкото и безсмиелено ежедневие.

149

Пурко

преди 10 години

Аз ви казах, че ще стане като във вица: "Ден първи - руснаците превзеха гората, ден втори немците успяха да си я върнат, ден трети, руснаците отново отблънаха немците и превзеха гората и тн. Накрая дошъл Горския и ги изгонил всичките"...Пс.: вицът ги има в мног разновидности:)))

148

мм

преди 10 години

Какво-предадени от народа!Вие питахте ли ни като отидохте да окупирате университета?Жалки и продажни келешчета!Ако България ще разчита на вас да ни управлявате-тежко ни и горко!Добре,че свестните деца избягаха от тази държава-държава на *** народ!!!

147

Анонимен

преди 10 години

Какви студенти са тия ***? Народа застана за истинските студенти, тези които искат да учат и спазват правилата на своя университет. Те са 99,99%!Никой разумен младеж няма да застане зад оперетни фюрерчета като Манол Глистев, или *** като Ивайло Динев, дето си въобразява, че е новия Ботев?!!! Да, ама не!

146

не анонимен Петко

преди 10 години

До Анонимен 161 То и серГЕЙко е симпатичен на бабките и *** и виж какво направи - нови заеми една камара зам областни от дпс(умишлено е с малки букви името на противоконституционната партия) нови калинки и ТЪРТЕИ , никакви работни места , напротеив закриване на такива. Айде стига популизъм , а !

145

случаен

преди 10 години

На тези ***, все пак е останало малко акъл за да прекратят окупацията ! И слава Богу !

144

Дон Корлеоне

преди 10 години

Това не са млади и амбициозни хора от които извира живот, днешните студенти са продукт на пропаднало общество, по голямата си част са мързеливи. искат държавата да им плаща сметките по чалготеките в студентски град и след като това не се случва си намертиха алтернативен начин за изкарване на пари без работа а именно протестите. Така просто неможе глупоста и бездарието водят до това. Дори смислени искания не могат да измислят.

143

Не съм за Бсп..Но

преди 10 години

По-добре Бсп отколкото тоя изверг и рекетьор Борисов затова и не протестирам! Падне ли правителството идва служебно назначено от Плевнелиев герберско. Оттам тотална фалшификация и идва Бойко премиер .Това е!

142

Анонимен

преди 10 години

айде сега тия момченца окупатори да ги поосъдят малко.да отиват на село да окупират бостаните на бащите си.

141

Анонимен

преди 10 години

И как се "търсят" начини? Ще умоляваме мафията и тя на добра воля ще действа в наша полза? Аман от робски душици

140

До 162

преди 10 години

Да де, ама вашето "решение" е просто да си кротувате и да оставите други също толкова вредни гадове да правят каквото си щат.

139

Ей малко помислете

преди 10 години

Чета някои коментари и се чудя? Какво искате някои тука бе? Да запалите държавата ли, искате да е като в Украйна ли, и за какво? Сега Украйна не може да се възстанови едно цяло поколение, само за да се укроти обстановката и да се върнат инвеститорите и парите ще минат 15-20 години!Трябва разум, да се търсят други начини за да тръгнем напред!

138

Анонимен

преди 10 години

А добро утро. Народът не иска да му се "нарушава спокойствието" и положението си го кефи. е, тук-там някой не го кефи, но напук си подкрепя едните, че да не дойдели други.Отдавна протестите са неуместни и трябваше да бъдат прекратени.

137

Мони

преди 10 години

От целия този фарс с "окупацията" поуката е една - щом Реформаторския блок подкрепи нещо, то неминуемо се разпада или безславно отича в канавката....

136

Анонимен

преди 10 години

СУ е университет, хората плащат с триста зор, ЗА ДА УЧАТ. Иначе - първо говорят от името на "народа", после понеже никой не подкрепя този напън, иницииран и най-малкото в полза на РЕАНИМАТОРИТЕ и Боко *** се сърдят на "народа" и обявяват, че то ги бил "предал". Това, че народа не подкрепя "красивия" протест находящ се САМО В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ и той разбира се приключи след 200 дена циркове и окупацията на университети не означава че ви е предал, означава че вие сте малцинство.

135

Бойко

преди 10 години

Ама чакайте, бе! Аз вчера застанах зад вас и вие веднага избягахте?Таман казах на Пашата да отдели едни пари...ся кво да ги правя? Освен да ида при Коко, да си вземем ***...

134

Анонимен

преди 10 години

ВЕРИГИТЕ СА СРЯЗАНИ , НО ОКОВИТЕ ТИ РОБЕ ОСТАВАТ

133

Човек от соца

преди 10 години

Е*авам ти и демокрацията аз!! Какво не ви харесва преди 90 година? Не беше хубаво за лентяите, прекупвачите, тези дето правиха алъш -вериш, за калпазаните и т.н.Който работеше имаше пари и добър живот а сега бачкаш и пак си беден,тъпкан и рекетиран! Едно време беше всичко слънчево с усмихнати хора, навсякъде се чуваше смях и глъчка на деца а сега какво? Сивота, децата изпедерастени с тези компютри и интернет, боища ,насилие,престъпност! Е*авам ти и демокрацията, няма ли дисциплина нищо не става!