31

Анонимен

преди 10 години

Пишете когато Прокопиева посети окупаторите.

30

Анонимен

преди 10 години

Няма мъже в тая държава. Десет нечистоплътни платени гейчета разиграват студентите от цял университет и всеки си стои съвсем спокойно. Няма кой да им резне *** зелки

29

Анонимен

преди 10 години

О! я да дойдат качулки и полицаи и да опитат да влязат чрез сила и да видят какво ще им се случи.Май много ще е добре да се дойде до украински вариант и тогава най-после ще се отървем от управляващите БСП и ДПС.

28

135

преди 10 години

До АнонименСтига с това дране де! Стой си при прасетата и не се обаждай където не ти е работа! Ако някога си учил в този университет, щеше да ти светне за какво става дума, но на теб само прасета са ти в главата...

27

Анонимен

преди 10 години

Ректора е мръсно дсмилиционерче.

26

Анонимен

преди 10 години

Да отива МВР-то с по една пръчка и като хване та бои и после в патрулката айде стига ако бяха повечко хора разбирам ама 10 човека!

25

Анонимен

преди 10 години

Професор Илчев, ако НАИСТИНА се вълнува от съдбата на СУ, да разкара пиандета, *** и изгустирани дъртаци като Драгомир Драганов, Токушев и др.

24

айде

преди 10 години

Аллллооооууу, електоратът, освободете линия и дайте импулс на разума и логиката.Наистина ли си мислите, че това не е един театър?!?!Идват избори 2 в 1:ГЕРП БСП чрез своите вечни партньори ДПС и АБВ ще си стиснат ръцете.Ще кажат, неможе така, дайте заедно, така или иначе сме един и същи ***,всички подкрепяме Ал-Нусра и бунтовницитге в Сириявсички получаваме протоколите от Брюксел и Тел-Авивклякаме на МВФ и Турцитеи яко го подаваме на Българите.Тази коалиация е решениетоЩе видите..

23

окупатор

преди 10 години

Исканията ни са: Кой, кой, кой, оставка, оставка, кой, оставка, кой.

22

Анонимен

преди 10 години

ОТ КОМУНИСТ ВЛАСТ И ОТ ПРАСЕ МАС СЕ СВАЛЯТ САМО С ДРАНЕ

21

Анонимен

преди 10 години

Това прогонване на охраната е престъпление срещу длъжностно лице!Да ги хващат тия пикльовци за ушите и да ги карат направо в съда!Едно бързо производство може и да ги накара друг път,първо да мислят преди да започнат да вършат простотии!

20

neni4a

преди 10 години

Има и вариант ,който не включва бой и разправии. Спира им се тока и парното за тази вечер и пей сърце,утре в ранни зори ще са се изнесли. Ето ви решение ,без бой,псувни ,закани ,хуманно .

19

Анонимен

преди 10 години

izobsto ne mi puka dali Profesora Il4ev e bil, e ili ste bude 4len na BEKAPETO, ama i4 ne mi puka.Za nai goliamo sajalenie oba4e e fakta 4e dosta hora podkrepiha okupaciata i predisnata i segasnata.treba da si *** deto nito i Gestapo, nito DS nito KGB sa te iskali za da podkrepias okupacia na Universitet. Perdah i to iak na po4ivki treba da im se prepise- kade sa artistite, kade sa tikvite isobsto kade sa svinete podkrepiasti okupaciata na Cy

18

Анонимен

преди 10 години

БРАВО СТУДЕНТИ НАРОДА Е С ВАС И ТОЗИ ПЪТ ДО ПОСЛЕДНО ОТ КОМУНИСТ ВЛАСТ И ОТ ПРАСЕ МАС СЕ СВАЛЯТ САМО С ДРАНЕ

17

Анонимен

преди 10 години

Ами да скачат и колкото може по-високо и повече.Вече много често ще трябва да скачат а може да се наложи и да бягат и то бързо.

16

Соросоиди

преди 10 години

Цялото общество иска да бъдат изхвърлени тези наркомани от университета , само държавниците не искат! Егати държавата!

15

Анонимен

преди 10 години

качулките какво чакат , да вземат заложници тия земанета ли

14

Анонимен

преди 10 години

Следването не е за хлапета!Де да знаят горките ,че зад тея волности има хора които бачкат на 2 места и мизерстват с ясна цел да завършат и да имат шанс в живота.Само ми е любопитно записвам отново при такса 4000 годишно и някакви ,недоразвити *** ми се правят на пишман-революционери.Не тупа лупа ,а направо със зъби и нокти ще ги изритам.Мислете бе ! Има неща дето повторят ли се става като лъжливото овчарче!

13

Анонимен

преди 10 години

Интересно е, къде е родната ни милиция в този случай. Или отново си пресмятат трудовия стаж в първа категория и 20-те заплатки за пенсиониране. Наистина вече взе да писва от тия ***, които всеки ден тровят живота на хората по улиците

12

Пеевски

преди 10 години

Всички окупатори да бъдат избити! Да се помилват само сменилите вярата си и заклелите се във вярност на ДПС