66

Протестиращ

преди 10 години

Съвсем нормално е да се бяга от тук. Като всяка една посткомунистическа държава, емиграцията ни е висока. Страшното е, че това продължи 24 годни и така като гледам няма тенденции да затихва, дори напротив. В момента емиграцията е на нивата от 97-***. Защо ли? :) За съжаление, България е една умираща държава. И политиците не са главните виновници. Политиците са просто представителна извадка на народа. Тарикати, селяни, необразовани, непродуктивни, плачещи по комунизЪма. Можещите са тези 2.5 млн.

65

Анонимен

преди 10 години

И как ще връщате българите обратно. Как ще привлечете един магистър завършил телекомуникации в Германия с 8 години стаж във фирми като Сиеменс и Бош. Знаете ли какви заплати плащат такива фирми? И таквиа хора няма да толерират шуробаджанашки меринджеи над главите си.

64

Сетиха се

преди 10 години

Еми да де като притока на финанси спря и второто поколение почна да забравя, корените си ... се стиха ... ама е късно... Да исках да се върна в България, искам ама не мога...Купих си апартамент, намерих си работа и то за завидната сума от 2000 лв на месец...Но как да променя просташкия интелект, които се е изградил (има и много изключения), разбутаните болници, ужасните тротоари, джебчиите дебнейки от всяка страна, официалнити и легализирани рекетьори , а и идваш от чуж. цената е двойна :)

63

До 70

преди 10 години

Нека си ''гния'' на запад за 5000 евро, пък ме наричай ***. ***!

62

Анонимен

преди 10 години

Смятам, че на нашенеца ако му е добре в БГ никъде няма да ходи.Очаквам скоро 2-3 милиона *** да стоят наредени около единствения останал българин в БГ Бай Иван и да му подвикват : "Айде Бай Иване, копай, че сме гладни, челядта гладна, някой зеленчук да дадеш, че ни спряха помощите!"Най-лошото е, че децата на българите в чужбина не са българи, учат в чужди училища, учат чужда история, порастват с друго самосъзнание.

61

платен трол

преди 10 години

Не се притеснявайте, този път господата са ни подготвили още по-добро представление, справка-готвещото се престъпно малоумие с " Химко " . Ние разбира се ще им пляскаме възторжено, защото все пак изгониха " тиквата " а и намалиха тока с цели 5 стотинки. П.С. Всичко сме си заслужили, защото на избори или ходим за риба, или гласуваме, не с главите си, а със задните си части.

60

Анонимен

преди 10 години

До лекар-пенсионерИнженер-кандидат пенсионер - много си прав и напълно те подкрепям.Винаги съм гласувал против управляващата ***, но за съжаление няма резултат.

59

Анонимен

преди 10 години

Какво излиза? 2,5млн работещи в чужбина, някои са там семейно, да ги сметнем с децата и жените общо, 3млн .В същото време в България, по избирателни списъци 7млн, заедно с децата, около 7,5 млн, или ОБЩО 3+7,5 = 10,5 млн. Кой казва, че сме намалели ?

58

tih velikan 681

преди 10 години

Ha..ha..ha))GOLJAM TUR ZA RAZHODKA,POSLE NAPISHETE KNIGA I OT TAM DA IZKYARITE LEV.OBURNETE VNIMANIE NA MONOPOLITE,ZA DA IMA MALUK I SREDEN PRUST,A BIZNES ZA BG!TAM SA PIAVICITE...ASOCIACIITE NA GUBARI,VINARI,ZEMEDELCI,MIN.VODI,MESATA,MLEKATA...NIKOI NORMALEN BG V CHUJBINA,KOITO S MUKA SI E UREDIL DOKUMENTI I RABOTA NYAMA RABOTA V BG.DA DOIDAT BANDYUGI I DA IM IZSMUCHAT PARITE 30% ZA BSP,DPS,ATAKA 10%....RIBATA SE VMIRISVA OT GLAVATA!!!!!!

57

До 58

преди 10 години

До 58Щото цървулът си остава ***. Предпочитат да гният в западната мизерия, отколкото в българската.

56

Анонимен

преди 10 години

До Тома НеверниГа останат само комунисти и *** съвсем точно ще се разбере кой пие кой плаща!

55

лекар-пенсионер

преди 10 години

В България никога няма да има достойни заплати и доходи. Този подход е още от 1944 г. та до днес. Указанията на Сталин са да се мачкат с ниски доходи народната интелигенция-учители, лекари , инженери, всички с висше образование. Нашите мандраджии с удоволствие го изпълняват . Спомням си аз получавах заплата през 70-те години 105лв. , а хамалите по 300 лв.Сега същите идеолози ги назначиха за капиталисти от БСП-ДС и според тях най добре е ако може да работим без пари. Това е истината.

54

:-)

преди 10 години

С пари по програма ''Конкуренто способност'': Ясно!Някой пак ще ''усвоява'' европари!!!

53

Анонимен

преди 10 години

До Киро кофражистаПовечето от тях са на възраст между 25 и 35. Както искаш така го разбирай.

52

in

преди 10 години

Тези хора са най-големият инвестетор,ако не са те държавата ще фалира.

51

Турчин

преди 10 години

Хората бягат от държавата ***.

50

до 49

преди 10 години

До ЕмигрантТъй ли? А защо као живеят толкова мизерно не се връщат в България? Айде отговори си на въпроса! Възможен отговор: "Може би тук е по зле!" ;)

49

СЪВЕТ 2

преди 10 години

И за Борисов негласувайте защото той доведе детето чудо Дянков които заедно ви казаха пари за заплати сега няма.Пра-правнуците ви ще имат заплати по 1000 лева.Какво искате сега да обречем нашите бъдещи пра-правнуци на бедност вместо само сега вие да сте си бедни?Нас не ни гледайте ние отдавна сме си надвили на масрафа като ви окрадохме всички които ви управлявахме до тук.Затова в тъмната стаичка радикално-наказателен вот за България без Цензура или Атака партиите които не са управлявали и крали.

48

Анонимен

преди 10 години

2.5 млн. българи си вадят хляба зад граница да бе дамърмота къде е в схематаи ако е истина, колко всъщност е безработицата в бг

47

Петър

преди 10 години

До Емигрантсъгласен. Нито ходят някъде, нито имат какъвто и да е социален живот. Защото за да имаш социален живот в чужбина, това струва страшно много пари, което бедните българчета не могат да си позволят. В Англия правят по 2000 паунда месечно, като си платят квартири, хвани, глупости им остават по 1000 на месец. Това са 2300 лв. Ми в София средно-предприемчив човек прави повече. Кво се праскат тия нескопосани нещастници...Жалка история.