30

fsb

преди 10 години

продавахме ги за левче, купуваме ги за 50 милиона лева, разграмени и остарели... те тва е ***...

29

eeha

преди 10 години

е да ама отдавна са разрушени!

28

eeha

преди 10 години

До СоциалистТук няма ние и вие - всички са едни и са престъпници!

27

Х

преди 10 години

Държавата ,трябваше да си остави в всеки отрасъл по едно предприятие.Така щеше да конкурира частните фирми да не влизат в картелни споразумения.Тогва да видим щяха ли да бавят изкупуването на тютюна.

26

Анонимен

преди 10 години

Два завода, значи още имало надежда за тая държава. Тъкмо бях решил, че докато не остане тухла върху тухла няма да се спре съсипията.

25

Анонимен

преди 10 години

Химко е едно от първите предприятия подарени без пари на варненските мутри от трибуквената организация. Сега държавата ще ги финансира, заради участието им в предизборната кампания на БСП и ДПС с 50 млн. А иначе се нядявайте тройната *** да го съживи отдавна умрялото и останало без пазари предприятие. На кукуво лято. Спирайте да плащате каквото и да е на това правителсво и Оставка!

24

qdosan

преди 10 години

А така, сега чакаме да върнете и чл.1 от конституцията.

23

Анонимен

преди 10 години

До МРАВКАТи някога изкарвал ли си пари с работа?

22

Dan

преди 10 години

Това и американската "Коза ностра" и японската "Якудза" и китайскинте "Триади" не могат да го направят само БКП може, да продаде един завод на безценица на свои хора които да го източат, да изкарат пари от него, независимо от продажба на активи от вземане на заеми или от неизпълнени задължения, и след това държавата пак да им го купи за немалката сума от 50 млн., с идеята , че след някой и друг мандат пак ще могат да го продадат и това защото"Основният проблем на българските граждани е, че са бедни. За да забогатеем, ние наистина трябва да използваме всички необходими ресурси и програми, които

21

DDT

преди 10 години

О, да! Сега ще има борд на директорите, постчета, ПР, кампаниики. Ще погушкаме едни пари, после пак ще го фалираме, ще го продадем пак ше го купим.Ще дадем 50млн. за скрап на някои от нашите..Само така. Стойнев, ***....

20

Сър Пичук

преди 10 години

Купуването на предприятия обратно от държавата е голяма грешка, огромна стъпка назад, защото сега те ще се превърнат в хранилка на политическия елит и обръчите от фирми около него. Сега парите на данъкоплатците ще се точат от още едно място от приближени на отрепките от позитано.

19

ДС

преди 10 години

Нещо хубаво да чуя.

18

до Пф

преди 10 години

Питай чичо Ваньо, той е по изгодните сделки с предприятия.

17

Пф

преди 10 години

А защо не се търси сметка от предишния собственик за състоянието на дружеството. Защо държавата ще купува нещо фалирало в тотални борчове за ЦЕЛИ 50 милиона, вместо да развали договора за приватзация и да си го вземе? Кой го е подписал този договор и при какви условия!!!???

16

МРАВКА

преди 10 години

ПИСАЛ СЪМ И ПАК ПИША.ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ОГРОМНИ ДЪРЖАВНИ ЗАВОДИ И КОМБИНАТИ ИЗГРАДЕНИ ОТ ДЪРЖАВАТА ,А,НЕ ОТ ЧУЖДЕНЦИ.МАИНАТА ИМ НА ПАЗАРНИ ИКОНОМИКИ И МНОГО ДРУГИ ПРАВИЛА НА Е.С. САМО ТОВА Е НАЧИНА ДА ИМА ДОБРА ИКОНОМИКА И РАБОТА ЗА ХОРАТА.

15

бай Х

преди 10 години

До DARKЕх, DARK, държавата първо трябва да навре червената мафия където й е мястото... Инак ще стане "как обычно".

14

до 4 анонимен

преди 10 години

Ти пък ако си мислиш, че врачани някой ги пита...

13

DARK

преди 10 години

Много ги мразя тия нещастия крадливи БСП но реиндустриализацията на България е стъпка в правилната посока.И щом очевидно частният бизнес неможе да го направи е време държавата да се намеси!!

12

Социалист

преди 10 години

До eehaКой ги продаде? Един който е *** и вие го избрахте като "демократ"! Смешни сте! Ако Виденов тогава беше останал на власт щяхме да изкараме минимум 20 пъти повече пари от приватизация!

11

ВВВ

преди 10 години

BRAVO!!!