13

qdosan

преди 10 години

А защо не отидете да се запознаете с някоя държава от Полинезия. Там също ще ви поемат разноските, на само за отиването - много обичат охранени депутати :).

12

cs

преди 10 години

4oveka samolet hahah se okaza lakomnik

11

tih vellkan 681

преди 10 години

Hodili sa zaradi prostitutkite

10

БСПИН

преди 10 години

така ще е когато човек с потенциал за шофьор на междуселски автобус ( какъвто и изглежда ) , става депутат. Да живее Маркс и Ленин ! Диктатурата на пролетариата ни донесе неземни благини !! Ура Другари !

9

Рали1

преди 10 години

Нагли до безобразие !Българските данъкоплатци са ви изпратили в Парламента да работите за тях,да ковете законите на страната и с парите си ви плащат заплатите ,а не да си веете задните части из целия свят !

8

Невен

преди 10 години

ТЕлефона ми, лаптопа ми, таблета ми все са тайвански, а децата ти и те ли? Ей, много изнагляха нашите ваканцуващи депутати ;).

7

Анонимен

преди 10 години

Бойко летял със самолета от едно игрище в България до друго А тия какво правят обиколиха цял свят

6

Анонимен

преди 10 години

Направили са си плажче на гърба на данъкоплатеца. Стотици такива "посещения" се правят всяка година, просто остават скрити. Явно тези са направили нещо не по правилата, та са ги изпортили :-))))

5

Анонимен

преди 10 години

Що не направите и едно поучително пътуване до Лас Вегас на държавни разноски? Или в Тайланд да тествате бардаците с парите на парламента? Както разбрахме и кубинските плажове могат да са поучителни. Сега са на ред ДПС да отидат някъде... примерно в Дубай там много хубаво се харчат пари.

4

продължение от 2

преди 10 години

България може да развие много силен ИТ-сектор, както да стане и доставчик на автомобилни технологии и други машини. Но вместо това, нашите маймуноподобни в парламента (съжелявам, че обиждам маймуните) се карат как да си поделят наркоканалите и евросубсидиите, а умният българин си стяга куфарите и гради кариера далече от родината си. Не се научиха на простото правило: Колкото по-богат е един народ, толкова по-богати са му и управляващите. Поне крадените пари да ги инвестират. Но се иска МОЗЪК!!!

3

Анонимен

преди 10 години

Депутатите от "Атака" ли ще ни казват кое е вярно или не. На тях вече не може да се има доверие и никой вече не им вярва на лъжите.

2

Анонимен

преди 10 години

Ако искате да взимате пример от тайван, тогава вкарайте България във война, после нека настъпи мизерия и глад, нека заплатите да паднат на няколко долара на месец и тогава ще дойдат западняците и ще ни превърнат в евтина фабрика на чипове и техника. И тогава ще имаме голям икономически разтеж ... *** политици. Толкова сте ***, че не осъзнавате, че хората имат глави на раменета си и не им се слуша простотиите ви. Това може да го разказвате в *** махали, но не и по медиите.ОСТАВКА

1

възмутен

преди 10 години

"Съединението прави силата", бе, хора - дружно от четирите парламентарни групи по един преставител плеснали с ръце, та се прегърнали, обванати от "общата идея за екскурзийка с народни пари"! Това е истината - всички са еднакви и п.....т в едно гърне! Стане ли въпрос за лапане - там разногласия няма никакви - погледнете ги колко са солидарни и за безотчетните пари, които взимат под масата, и за командировки, и за заплати .... Да сте чули някакви изблици на недоволство?