44

Сепаратизъм

преди 10 години

Оказа се че БСП са троянските коне на руската мафия и терористи от ислямистки правителства.

43

Emigrant

преди 10 години

V edna DEMOKRACIJA povedenieto na Strahil Angelov bi bilo normalno.No za Gerbadjiskite prodazni podlogi ne e.

42

Мдкхф

преди 10 години

За да го приемат радушно работата е опечена.Там всеки не може да влиза...само диктатори като от БКП.

41

Атака - Победа

преди 10 години

Искаме главатарите на грабителската хунта ГРОБ в затвора за предателство към Българския народ и за опоскането на държавата като термити

40

Димитър Главчев

преди 10 години

Народен представител в лично качество може да бъде на много ограничен брой места- на терена да рита топка, на плаж в Катар, на лично посещение в Израел...

39

Bravo na

преди 10 години

STRAHIl Voivoda ! Ima smelost choveka. Podkrepa za Asad i HRISTIJANITE ot Germania.

38

Атака-победа!

преди 10 години

герб-*** на еничари,*** и ционисти синове!

37

ПП ГЕРБ

преди 10 години

Пиронкова отпадна от последния тенис турнир в Австралия, искаме незабавна оставка на министъра на спорта, на правителството и предсрочни избори!

36

Анонимен

преди 10 години

МУТРАТА БОЙКО БОРИСОВ И НЕГОВАТА ПРОДАЖНА ,СЪБИРАНА ОТ КОЛ И ВЪЖЕ ШАЙКА ГЕРБ СЕ ДОКАЗАХА ,КАТО НАЙ ПРОДАЖНАТА И АНТИ БЪЛГАРСКА КЛИКА,ПОМНИМ КАКВО СТОРИХА ЛИДЕРИТЕ НА ГЕРБ ББ И ЦЦ СЛЕД СЛУЧАЯ В КАТУНИЦА ,КОГАТО ВМЕСТО ВЛАСТТА ДА ОЗАПТИ САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ *** ГЕРБАВИТЕ ИЗПРАТИХА ДЖАНДАРИТЕ ДА ПРЕБИВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА ИЗЛЕЗЛИ ДА ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ *** СВОЕВОЛИЯ,ПОМНИМ И ,ЧЕ ЕВРЕИНА НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ ПОКАНИ В СОФИЯ ТЕРОРИСТИТЕ ОТ АЛ КАЙДА И АЛ НУСРА ДЕТО РЕЖАТ ГЛАВИ В СИРИЯ НА ХРИСТИЯНИ

35

тиква = Венету

преди 10 години

Кои сте вие тикви та ще искате нещо.Оставето.е това на Бсп това си тяхна работа а не ваша Вашата я видяхме ББ ,ЦЦ ИФ ЦЦ

34

Анонимен

преди 10 години

Бре, ГЕРБ искали оставка на цялото правителство и предсрочни избори. А не искат ли правителството да следва модела на Борисов- дистанциране от своя кадър и изключването му от партията без особени сътресения. Естествено че не искат, защото не им изнася така.

33

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ да бъдат съдени ,защото приемаха като братя бандюгите на Ал Кайда. На *** на историята.........

32

Язе

преди 10 години

Едно време така гонеха и съдеха за прозападно мислене.И къде е гафа в писмото, където се казва, че подкрепят борбата на Асад срещу тероризма? Или Асад няма право да се бори с терористи?

31

Лудо куче, хихи

преди 10 години

Невероятна герб етика наглост, вече и от най-малкото се надяват да се завърнат

30

до 24

преди 10 години

Спри тия нещастни неграмотни коментари бе! Първо се научи да пишеш, че ми разваляш гледката.

29

яя

преди 10 години

пак смрад се разнася.пак насраните гербави *** лопат по клавиатурите.вече едно е ясно-гербер това е природно глупав или нискоинтелигентен човек.и държи да си умре такъв.има вечерно обучение бе ***,учете не спете

28

Всичко друго но не и

преди 10 години

отново ГЕРБ, начело с мафиота, убиеца на стотици Бойко Борисов.

27

...

преди 10 години

И не разбрах, тоя ТАЛИБАН дето отишъл да си види любовниците в сирия като какъв е отишъл там!? И още щоо като е отишъл там не е взел и некви от разните лагери та да си ги върне за без пари по сирииско!? И после ако е отишъл там пък да си лафи с тоя Асад що не му е казал да си пази сирииците у тех си? Ааа май май е ходил там или да си напраи кефа или некоя и друга далаверка да врътне. Я уружиице я тревица! Ама депутатин си бре, кат ходиш земи та свършиш и за народа нещо не само за патията!

26

Анонимен

преди 10 години

"РБ настояват, че най-доброто последствие, което може да се случи от скандала с визитата на Страхил Ангелов в Сирия, е правителството да си подаде оставката и да се отиде към предсрочни избори."Те от ГЕРБ ще искат оставка и предсрочни избори дори ако някой министър не си е вързал обувката, така че все едно нищо не са казали. Напънала се планината и родила...мишка.

25

Анонимен

преди 10 години

Прокурорите да питат таз Джема, кой и какви ангажименти е поемал? И да не би нейната партия да е поела ангажимент към терористите в Сирия?Ще се лежи Джема, да знайш.