39

Анонимен

преди 10 години

Ataka pred razcveta si !ATAKA POBEDA !

38

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Машинистът на влака е...виновен,за а стане...сакактлъка.Ако беше слязъл да...бута влака,нямаше да стане...дерайлирането.

37

Анонимен

преди 10 години

Ataka POBEDA !

36

Aquila1488

преди 10 години

"Епохите на крушение на държавата се характеризират с преобладаващата роля на полюса на най-лошите хора."Адолф Хитлер, канцлер на Германия и Фюрер на Третия Райх, борец за благополучието на бялата раса, загинал в битка срещу световното еврейство и останалата част ***

35

Анонимен

преди 10 години

ако са откраднати тази нощ, 100% има как да бъдат открити, и това ТРЯБВА да се случи на всяка цена, веднага!!! а после виновните трябва да бъдат умъртвени с жестоки ритници в стомаха и провисени на някое дърво за назидание!

34

Димитър Димитров

преди 10 години

Тия *** като ги хванат, трябва да ги съдят за тероризъм..... А, ако това беше пътнически влак, нямаше ли да се квалифицира като терористичен акт?Взе да ми писва, някакви неграмотни ***, който нямат грам мисъл за това какво може да се случи в следствие от безчинствата им да се измъкват безнаказано....

33

Иван

преди 10 години

Докато се толерират ***, така ще бъде.

32

Анонимен

преди 10 години

Кражбата на релси трябва да се води за териристичен акт! Нали нов кодекс нещо пробутваха.

31

Бай Иван

преди 10 години

класифицират,то като терористичен акт (щото според мен,няма разлика) намират виновните и лежат 20г. в затвора.Докато в Европа гонят скорости от 300-340км/ч, в България за 25г. средната скорост е паднала наполовина, а максималната до 80-100км/ч

30

Защо сме толерантни

преди 10 години

Докато в тази държава няма морал и има пунктове за изкупуване на желязо така ще бъде. Докато се толерират ***, така ще бъде. Боже благодаря от сърце, че не е било пътнически влак. Дано ръцете да им изсъхнат на *** крадци! Тя справедливостта рано или късно възтържествува!

29

Анонимен

преди 10 години

Дреме му на Станишев, той ще става еврокомисар, вие си ***.

28

ДА

преди 10 години

Аз не знам какво се чака още,та не се затвяарят тези пунктове!Ако имаше хора в тези вагони,какво щеше да стане!?ЗАТВОРЕТЕ ГИ!Така ще спрат кражбите и по селата,дворовете,паметниците и т.н.

27

мдааа

преди 10 години

БСП участва в с две *** партии в Коалиция за България...Едната е Еврома, другата не я знам. БСП играе с *** - очевидно. Не се надявайте да си мръднат пръста и продължавайте все така да не гласувате, а да псувате по форумите....РАЯ!!!

26

Анонимен

преди 10 години

" Липсвали около 170 метра по дължина в едната посока или общо около 340 метра в двете посоки" - колко сте неграмотни, срамота !

25

Momo

преди 10 години

"Ако извършителите бъдат разкрити, компанията ще търси парите си от тях."Ха-ха-ха... :DГолям виц!

24

Анонимен

преди 10 години

do 27Абсолютно си прав. Тия пунктове за скрап са причината *** да крадат на поразия. Да останат само пунктовете за изкупуване на пластмасови шишета. *** хем ще очистват природата от тях ровейки в контейнерите, хем ще си вадят някой лев без да се налага да крадат.

23

Анонимен

преди 10 години

Срам за скрападжийската мафия и нейните слуги - политиците.Забранете ги тия пунктове за скрап вече

22

Илия Стойнев

преди 10 години

Сметката от щетите да се връчи по телевизията на Цветелин Кънчев за да се разбере за какво става дума.

21

Анонимен

преди 10 години

През 1980г също си бяхме бедняците на Европа, който е пътувал по това време знае за какво става дума.

20

ЙОВЧЕВ

преди 10 години

НЯМА ДАННИ МВР ДА Е ВЗЕЛО УЧАСТИЕ В В РАЗГРАБВАНЕТО НА СКРЕПИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ТАКА ,ЧЕ ТОВА НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА.МЕНЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ДА ПАЗЯ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.ТАКА МИ НАРЕДИ ДОГАН ЧРЕЗ ПЕЕВСКИ.ТАКА ЩЕ СЕ РАЗПЛАТИМ С ХОРАТА НА ЦВЕТЕЛИН КЪНЧЕВ ЗА ПОДКРЕПАТА.