15

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен - 10Защо нищо не споменаваш при лапането от ВЕИ-тата за любовницата на Тиквата, за приятеля на Тиквата Златев и за роднините на Цвъко и Фидосова?Май доста си тенденциозен. Като кажеш А давай и натам

14

Анонимен

преди 10 години

Ей я на, и Ореха се срещна с Американската Търговска камара!!Тези, които ни заличиха като народ.Айде да ви видя ГЕРБунгели, да викат руски агенти и путински еничари!Всички са в ръцете на големия брат и няма измъкване!!Само Сидера може да ни измъкне от този мизерен гьол на мутро-комунисти и турбо-либерасти.

13

Анонимен

преди 10 години

ехеееееееее,кой му даде думата на този По принцип Станишев и Местан не му дават на тоя много да говориЯвно СТанишев тия дни е с високо кръвно и не може да говориа пък Местан е зает с делата *Октай * и *Бисеров*затова оставиха Ореха да обели и той някоя дума

12

наблюдател

преди 10 години

ВЕИ-тата са един от малките проблеми. Големите проблеми са монополите и точенето на държавните енергийни предприятия - в това число и похарчените пари за Белене.

11

Анонимен

преди 10 години

"До Анонимен Андрешко, всички цени за изкупуване от ВЕИ бяха приети по времето на тройната коалиция "И за четири години всевластие уродът Ви не можа да промени правилата и цените?Дано да ти е сладка паницата леща, за която си се продал на мутрите, ***.

10

баба яга

преди 10 години

Боже,колко е жалък тоя на снимката...Пази държавицата ни от него и от такива като него.

9

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАндрешко, всички цени за изкупуване от ВЕИ бяха приети по времето на тройната коалиция и този *** Ореха беше финансов министър тогава. А кой е лапал здраво от ВЕЙ загледаи се в БСП и ДПС, пример БИСЕРОВ. Аман от червена помия вече, това комунистическата пропаганда няма граници и срам

8

Черен Петър

преди 10 години

Кой, кой назначи Орешарски и Пеевски?Роден през 1966 в СССР и живял 30 год със съветско, по-късно руско гражданство до 1996, когато го внедряват в България и получава Българско. Баща - министър в тоталитарното време, секретар на ЦК на БКП, отговарящ за международните връзки на БКП.Завършва МГУ, Москва с дипломна работа Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия - явно ценен научен труд в тази сложна материя.Сергей Димитревиеч Станишев КПСС - БКП

7

Анонимен

преди 10 години

"тази "такса" или данък или не знам си какво е противоконституционна"Глупости. В правата на правителството е да слага данък на един отрасъл на икономиката - по същия начин, както някои коли са с по-висок данък, защото нямат катализатор например или пък са по-стари, или пък са по-мощни.

6

Анонимен

преди 10 години

На снимката горе на бързо като четох мислех, че пише "Ugandan government, 2014 in Sofia"...

5

Анонимен

преди 10 години

Поредната постановка на Костов.Костов - гениалният злодей.

4

гешев

преди 10 години

божее, какъв празен поглед има този буратино!

3

Анонимен

преди 10 години

"Да не почвам от 2008 г., но ще се фокусирам върху 2012 година, когато безконтролно до мрежата е допусната огромна мощност, която сигурно ни прави водещи в Европа. Сега България изпълнява ангажимента си по стратегията Европа 2020"При уродът от Банкя за една петилетка се изпълни плана за три петилетки напред. И всичко в джоба на мутресата му и неговите добри ортаци. Ефективен бе Боко - 8 часа на ден с джипа по села и паланки да реже ленти, и хоп - стотина милиона евро в края на мандата в джоба.

2

край

преди 10 години

тази "такса" или данък или не знам си какво е противоконституционна и най-вероятно ще бъде отменена. За съжаление назначените милионери с ВЕИ не може да бъдат прецакани с такъв ход.

1

sokrat62

преди 10 години

Как, като с тия 100 на милиона платиш кражбите на ел. енергия от *** ли?????