29

boyko_stoew

преди 10 години

Като чета писанията си мисля ,че повечко време ще ни трябва да си подобрим живота.Надявам се повечето писачи тук, просто да са платени момченца и момиченца -иначе ГОРКО ни!ГОРКО на НАРОД ,който е дотам зомбиран,че да пише такива простотии...Как може нормален човек да ВЯРВА в която и да е било от настоящите ни парламентарно представени партии и техните лидери?Как може някой да вярва на изкукуригалия Бареков,или на Кунева и на останалата сбирщина от реформаторския блок.

28

megi 55

преди 10 години

Местанчо,аллах наскоро ти прати една "телеграмка" с посланието,че и ти като всички си земен и всяко начало си има и край.Не се напъвай отново ,да не вземеш да гушнеш букета!

27

Bad Company

преди 10 години

Разиграва се един цирк. Истината е, че БСП го очаква катастрофална загуба на изборите. Самият електорат на червените е отвратен от Станишев и компания. И ко? Ами ко...политическите инженери от Позитано великодушно им предлагат "избор". Цаца или хамсия. В краен случай копърката Бареков. Ще го играят "врагове". После ще "пляснат с ръце и ще се прегърнат" И ще го играят "победители".......зер много хора ще са гласували за една партия....... с две крила.......:)) И краденето си продължава.....

26

ха ха ха

преди 10 години

Днеска преди протестите,в *** махала обикаляха партиини емисари на съсело да събират *** за контрапротеста.До там ли я докара бе съсел,до манговците ли опре бе ?!

25

киро

преди 10 години

Айдеее, и Местан като Станишев и *** започна да развява плашилото Бойко.Крайно време е да измислят друг номер,че този вече се изтърка!

24

Filio

преди 10 години

Г-н Местан, Мишо Бирата почина преди 2 години и вие сега се хванахте. Какво да кажем за Невинния Христо Бисеров.

23

акуд

преди 10 години

Що е то коалиция "обръчи от фирми" и кой е в нея???? само роми на доган или и малко роми на саудитска мангалия

22

georgi ishkitiev

преди 10 години

Първанов прави услуга на БСП. Иначе недоволните хора щяха да гласуват масово за Кунева и Борисов. Сега ще посъбере една част от гласовете.То е ясно, че в следващия парламент пак ще се правят коалиции. Само че този път техни хора са БСП, АБВ, ДПС, АТАКА и Бареков ако направи нещо. Това плюене е само за пред хората, реално пак са си едни и същи хора.

21

Гец

преди 10 години

До Одисей 1Да прав си до Първанов има евреин, но подобре до, отколкото директно- майката на Станишев е еврейка! Нямам нищо против евреите, изпитвам уважение към нацията им! Крайно време е България да се ръководи поне 10-тина години от българи, та ако се затрием ние да сме си виновни! А не да ни ръководят всякакви етноси, да ни обясняват колко сме гадни българите, а да ни смучат кръвчицата!!!

20

Анонимен

преди 10 години

Успех на Първанов, той поне се съобразяваше с общественото мнение. Тия от БСП в парламента са някакви чучела без мнение. Срам

19

родолюбец

преди 10 години

Браво на истинските българи и честни социалисти , които най-после решиха че са родолюбци и излизат от буржоазната партия БСП и се вливат в редиците на АБВ!Всички българи обичащи и милеещи за България в коалиция за спасение на Родината, без цветове и партии!България е една и ние призоваваме всички партии в патриотичен блок, без право в него са само бсп, дпс, атака и бареков.

18

СИДЕРАСТ

преди 10 години

До ЩирлицТЦ. Коалиция "Хохегер-Моника" по-бе благозвучна:)))

17

Щирлиц

преди 10 години

Същото като коалицията "Цанков камък"+"Водно огледало"+АЕЦ "Белене".

16

СИДЕРАСТ

преди 10 години

ДПС+Атака! Вечна дружба!

15

СМЯХХL

преди 10 години

Комунисти нямам време да чета кви са ви тезисите, та накратко плюете ли по Гоце и Петков и т.н или не ?

14

инспектор Тюхчев

преди 10 години

Агент Павел от дс си живее още в мухлясалото байтошово време, изживява се още като нещо, а той си е едно нещо като нищо...

13

СИДЕРАСТ

преди 10 години

Давай партньоре!!! Екстра сме заедно!

12

boyko_stoew

преди 10 години

Днес Местан се раздаде от парламентарната тибуна.За пореден път изпадна в опиянение от собствените си прозрениия и литературният им изказ.Започвам да си мисля,че Местан има нужда от това да се изказва в Парламата, за да си направи "* на душата",а и да се хареса на Почетния председател...Местан пита:... "КОЙ...?"Доста нагло е преди да получим отговор на ВЪПРОСА ЗА Пеевски.ТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ да не разбират,че въпросът за" Пеевски " не е заяждане ,а е фундаментален за вярата ни в полит. клас

11

ибрям ибрикчи

преди 10 години

само АБВ

10

stanick

преди 10 години

Местафесоф не се коси пак ще събереш границите