10

s

преди 10 години

Хаха, че те всичките трябва да са в панделата, начело с оня кукумицин народния предател и антибългарин Сидеров. Ама като са тръгнали *** да оставят имунитети, и ГРОБ да ги дадат, и червените *** също, заедно с турците. Всичките са и без това един дол дренки. Всички предадоха народа, всички!

9

макето

преди 10 години

Баш ме боли к........ц дека тия изперкалите са изперкали я си пием вино и то по кило на сабале

8

Debora1

преди 10 години

Всички депутати от "Атака" се отказват от имунитета си ?Циpкoве, за които плаща народа !

7

Анонимен

преди 10 години

Аве гледам тука много атакисти има ве,явно още не са тръгнали на Работа при БОЛЕН Паша.Не да си дадът имунитета а да се махнат от парламента че всички от атака не са там да вършат нещо а само да си напълнят банковите сметки че идват гладни години.А за Боленчо той вече си има милиони в сметките си от БСП и ДПС и дори да се махне той пак ще си има много милиони а атакистчетата тука ще го възхваляват като бог.Една дума само ***.

6

Анонимен

преди 10 години

Аз не знам защо Франция не ни е окупирала вече сигурно чакат цацата да каже кога може.

5

Анонимен

преди 10 години

До Оня АналитичнияМНОГО СИ *** САШЕ.......

4

Анонимен

преди 10 години

До ИванА СЕТА ВЗЕМИ СИ ЗНАМЕНЦЕТО И ВКУПОМ НА 4 И КИЛОМЕТЪР ! ТАМ ВИ ЧАКАТ !

3

хахахахаха

преди 10 години

Сидеров се държи понякога необуздано,добре,ама се движи сред хората без охрана от НСО,а с привърженици-я ми посочете това да го е правил друг?Това първо,второ-не може някаква дришла да се заяжда с хората какви значки носят,както със Сидеров,така и с който и да е от вас,дето много лаете-ако утре някоя *** ви обиди заради значка,шал на любимия отбор,или кво и да е-ВИЕ как ще постъпите? Всеки има право да носи квото си иска!А впрочем,като не е запозната отде знае каква му е значката?Мислете МОЛЯ

2

Х

преди 10 години

ОЧАКВАМ СКОРО ОТ СЕКТАТА АГАКА ДА ПОЧНАТ ДА СЕ САМОУБИВАТ В ЧЕСТ НА ВОЖДА БОЛЕН.

1

28 years old

преди 10 години

Тези сега светци ли ще го раздават ? Трябва да изминат много години и да направят много неща за българския народ политиците ни,за да измият петносаното име , което си изградиха в очите на хората за последните 30 , че и повече години . Уж било ДЕМОКРАЦИЯ след 1989,глупости на търкалета !!! Вълка е същия,но в овча кожа !!!