192

Анонимен

преди 10 години

До walking deadЛютя се когато уж българи сами стават еничари. Моята фамилия завършва на ОВ. Християнин съм и обичам България. Служил съм на тази страна и тук си плащам данъците. За ЧАЛАМБАААА съм чел, че е патент на ибрикчиите. Такива в нащи дни станаха БСП и Юруш. Всеки сам прави своя избор. Аз национален предател няма да стана.Пак питам, защо доброволният *** гьотферен сидер ага не е служил в редовете на БА?

191

Анонимен

преди 10 години

Напълно нормално поведение за едно руско *** като Волен Сидеров. Нищо друго не може да се очаква от типичения представител на русифицираните путинисти у нас. Само магарии на гърба на обиковените българи.

190

Do Одисей1

преди 10 години

Е Убаво де няма да се караме за такива дремболийки : D

189

walking dead

преди 10 години

До Одисей 1БРАВО, най-сетне се реши да излезеш на светло.

188

Анонимен

преди 10 години

А бе то и аз съм се клел С ОСТАНАЛИТЕ КАШОНИ АМА ОТ МЕН МУТРА НЕ СТАНА ЛОШ БЕШЕ МАТРЯЛА

187

putnik

преди 10 години

Такова поведение е срамно! Лично аз бих избягвал да се кача в едно превозно средство с човек, който не само е доказал но и утвърждава лицето си на избухлив, своенравен, незадоволен и вечно мърморещ срещу другите човек. Никога не съм вярвал, че някой който планира и говори за разрушаване, може да изгради нещо смислено и стойностно!Напълно подкрепям БГ (255) по въпросите за армията, защото съм бил там и знам за какво става въпрос!

186

walking dead

преди 10 години

До БГИ сигурно ти изпълни свещеният ритуал ЧАЛАМБАААА та така се лютиш.

185

До Одисей

преди 10 години

Стига съ Буначи Молътсъъъъъ

184

walking dead

преди 10 години

До Одисей 1Ти може би си спаринг партньора на лудият каратист? Вашият лидер е не-по малко луд....:D:D:D:D:D......."Цветанов с багера копаеше трупове",това е цитат на ГЕРБ лидера

183

Анонимен

преди 10 години

До одигей 1Абе то така по форумите е лесно да фрасваш, ама ако срещнеш мутрите му ще осереш гащите. Стой си мирен по-добре, тия не си поплюват.

182

Иво

преди 10 години

На тази снимка ми прилича на *** :)

181

Анонимен

преди 10 години

ЕС няма да се сринне ДНЕС ИЗПИСАХА МЕРКЕЛ ОТ БОЛНИЦАТА НАЧИ НЕ МИ СЕ СТРУВА ЛОША ЖЕНИЦАТА ЧЕ НЕ ОТПУСКАТ ПАРИ ПО ФОНДОВЕТЕ Е ЗАЩОТО НЯКОЙ ХОРА НЕМИСЛЯТ ЗА НИЩО ПОВЕЧЕ ОСВЕН ОСВЕН ЗА СЕБЕ СИ И НЯКОЙ И ДРУГ ОРТАК-СЪДРУЖНИК ТАКА ДА СЕ КАЖЕ

180

gorituz

преди 10 години

Ние не обичаме Сидеров, обичаме си французите, които ни продават водата по 1,76 лева. При социализма комунистите ни я продаваха по 15 стотинки.

179

Локо

преди 10 години

Който казва истината трябва да скандализира! Иначе няма кой да го чуе.. Не продаваме България!!!!

178

Анонимен

преди 10 години

ЕС е на път да се срине. Цялата компрадорска олигархия - от *** п...али, през креативната класа, оялите се чиновници и съдебна система, та чак до топ политиците и олигарсите са в паника. Подобни кампании се вихрят в цяла Европа. И тука няма дясно, ляво, център. Тук борбата е за отлагане на неизбежното - отговорност, наказателна и имуществена за действията през последните 25 години. В тази светлина трябва да се гледа на сагата "Сидеров".

177

Анонимен

преди 10 години

Много на място се появи новия скандал.След като Волен потуши простотията със снимките, като напомни, че всъщност няма нито автомобил, нито жилище в София.На снимката виждате единият политик, който е против главорезите в Сирия, които всички останали партии подкрепят.Теззи терористи изклаха цели села, деца, семейства, в интернет можете да видите как ядар сърца и режат с моторен трион глави, как взривяват с камион най-голямата болница в Сирия.Волен е единственив не-комунист и за това го мачкат

176

момо

преди 10 години

Тука гледам едни хвалят Сидеров - бил много честен. Абе, аланкоулу, такива като теб гласуват за един ***, с извинение, дето после ще ти .... на гласа и ще управлява с ДПС. Кво ми го хвалите, вижте себе си, колко сте ограничени и задръстени.

175

Анонимен

преди 10 години

Атакистите имат шпицкоманди, сигурно отвън им доставят и оръжие. Ако се посегне на Сидеров може да стане страшно! Трябва да искаме помощ от нато, а дотогава да внимаваме, че може да пламне всичко. Най-добре да не ги дразним излишно, чувал съм, че много мощни служби ги въоражават.

174

момо

преди 10 години

Отдавна сме жертви на простака Болен. Иронията е, че олен е нещо като шеф на етичната комисия при Парламента. Да ви имах Парламента, а?

173

Анонимен

преди 10 години

Ех къде са ония славни години когато Волен и Бойко заедно бутаха барбекюто на Доган.