141

Анонимен

преди 10 години

До Дон Кольо - на думи много сте силни, ама коато ви дадат пистолет в ръка и пуснете жълто отпред на гащите :)

140

Кажи

преди 10 години

кои са ти приятелите и ще ти кажа какъв си.АМИ СЕГА?

139

Дон Кольо

преди 10 години

Искам да обясня, Волен не е за лудницата, той си е за разстрел. Прав е единия колега да казва, че в Западна Европа, че и в САЩ и Канада, ако удариш ченге, ако щеш и депутат да си, ще ти шибнат 2 палки и на топло за 24 часа, отделно, повече държавна длъжност няма да видиш.

138

гражданин

преди 10 години

До 1Абе, какви хора сте вие?- не отчитате дали Бахнев е постъпил правилно и отговорно, а пак започвате с простотии и клевети "бил внук на някой си" и какво имал? Името се свързва с "постъпката", той не е кандидат за длъжност , та да влияе от коя партия е и какво му е потеклото - кажете правилно ли е постъпил в създалата се ситуация, като гражданин ? Не ровете и търсете как да го злепоставите . Според вас да се остави този Болен да унижава личности, служебни лица, институции - ненаказано!

137

kremenaabv

преди 10 години

фалшив,като всичко в тая държава.ни дете ни коте отгледал,на времето скатал и военна служба с фалшиво медицинско,сега трупа пачки и разпива по чужбинта,абе що за будали има в тая комична държава

136

prorururhj

преди 10 години

v taia gadna selska durzava na selianduri i pomiari vseki se oplita v pomii a nakraia pomiarite i negodnizite turzesttvuvat

135

КУКУ

преди 10 години

ПРЕДЛАГАМ ВЕДНАГА ДА СЕ САМОСЕЗИРА ПСИХИАТРИЯТА И ТОЯ ДА БЪДЕ ПРИБРАН

134

бай Петко

преди 10 години

Тоя май си ритна бакърчето...

133

Анонимен

преди 10 години

Време е да се спре тази трагикомедия. Куриозите с Пеевски, Бисеров, постоянните скандали със Сидеров! Е, това Народно събрание ли е или цирк? Няма ли вече достойни хора в България? Или наистина си имаме това, което заслужаваме?

132

Майко мила,

преди 10 години

Да удари полицай.То си личи,че ходи само в братска Куба.Че *** удари полицай в Европа или САЩ и ще ти навре палката и пищова,дето депутата ганьовски си носи,там,където слънцето не те огрява или ще ти резне опашката само до ....врата.

131

vesko02

преди 10 години

Вече незнам къде му е мястото,парламента се превръща в луксозно лечебно заведение за хора със зависимости.

130

1

преди 10 години

Да е жив и здрав Димитърчо Бахнев, внучето на ПОЛКОВНИКА от ДС Юрий Бахнев, собственик на верига магазини за мебели и зам.председател на младжкото ГЕРБ в Бургас !

129

ицо

преди 10 години

Абе тоя поплювко още ли му дават да се пеняви,Воленка,Воленка къде ли брато ще ядеш шамарите ти и твоята банда *** (к...ви и пияници)....Колко ли още ще те чакат,колко ли?

128

NIK

преди 10 години

TSATSAROV SPISH LI ILI SE PRAVISH NA LUD? TOZI *** PREMINA VECHE VSIAKAKVI GRANITSI !! KADE E DARZHAVATA TOZI SE SAMOZABRAVI VECHE

127

Венелин

преди 10 години

Тези свидетели са лъжливи!Воленчо е кинта и петдесет и не може да удари човек в главата и да иска...

126

Цацаров е "прав

преди 10 години

Ще се образува до неизвестен извършител, защото още не е получил нишан какво да прави от Моника!Докато няма дадени ОПОРНИ ТОЧКИ от Моника Станишева в тази държава никой не смее нещо да направи.Вчера когато протеста тръгна към СУ полицайте изпаднаха в паника какво да правятДобре че, имаше един офоцер та се обади директно на Моника и тя му даде наставления какво да прави -- последните и думи бяха, това че сте изпуснали контрол не трябва да се появява в общественото пространство.ОСТАВКА

125

bobo

преди 10 години

Ех Цацаров,Цацаров така е,ще му лижеш и тоя онва!!! Тоя болен мозък отдавна трябваше да е на топло,ама като ни са смотани институциите,така е!!! Той е толкова мирен и послушен и все някой го предизвиква!!! ***!!!

124

ДО 135

преди 10 години

Внимавай сега е БОЛЕН депутата и ще ти НАПРАВИ ГНОМА ГРАЖДАНСКИ АРЕСТt:-) тоя е мъж ама пред догана лази като мишок даже и други работи му прави ама сега *** ще вкарва ДУДУЧЕТО новата метреса на ***

123

dimitar

преди 10 години

EH TOZI SIDEROV-VSE NEGO PROVOKIRAT,NEGO SNIMAT.TO NE BESHE SAMOLETAT NA LUFTHANZA,PARIJ,KUBA I KADE LI NE.OSTAVETE CHOVEKA-NEVINEN E,TOLKOVA SI MU E AKALA A I NA TEZI KOITO MU VYARVAT NA LAJITE.

122

цър цър

преди 10 години

храни куче да те лае...