34

Бобчо

преди 10 години

Този се е взел много насериозно и скоро ще бъде издухан както други такива тарикати. Явно или е ***, или си е повярвал че е велик. Историята показва как такива грандомани се сгромолясват за една нощ. Което впрочем важи и за нашите измислени политици. Отделно Путин още малко ще изчака и него и саудитския принц да си нахлузят въжето и ще ритне бурето.

33

ердоан баш насран

преди 10 години

ердоан баш *ранТоя го хванаха да краде и се почна,,, досущ като нашите пачивидители това била инсинуация или преврат, абе сутляш смърдятти чорапите като на нашите "политици" всички сте едни и същи артистиДОСТОЙНИТЕ ХОРА НЯМАТ РАБОТА В ПОЛИТИКАТА ТЯ ОТДАВНА Е ПРЕВЗЕТА ОТУРОДЛИВИ МОШЕННИЦИ ДЕЛО НА БЛИЗО 70 ГОДИШНО КРЪВОСМЕШЕНИЕ.

32

anonim1000

преди 10 години

До kokalalaВ Турция има кюрдска партия. Парламентарно представена е, но ролята и е ограничена. Не е като ДПС тук, т.е. не е важен фактор в турската политика. Има 24 излъчване на кюрдски по TRT 6 - шести канал на държавната телевизия. Но кюрдите не могат да изучават кюрдски в училище, което за тях е голям проблем. И не могат да се самоопределят като кюрди, което е проблем. Според сегашната конституция всеки роден в Турция е турчин. Готвят се промени в конституцията. Но все още не са направени.

31

TURKO

преди 10 години

ERDOGAN=GYOTVEREN !!!!!!

30

anonim1000

преди 10 години

Гледах новогодишното му обръщение към турците. Не е глупав. Ако и нашите политици говореха така, щеше да е друго. Проблемът на Турция е религията. Т.е. че не са на правилната страна. Ако бяха християни щеше да е друго. Иначе имат и интелекти и възможности и родолюбие. Не са имали комунизъм, който да ги унищожи. Но религията ги дърпа в една недобра посока и целият им манталитет е един скапан именно заради религията им. Жалко, че не са християни.

29

истината

преди 10 години

Ердогане, даже и да ви закрият и унищожат държавата на никой няма да му е мъчно за вас, защото толкова много злини и пакости сте направили на другите народи, че сте си спечелили вековно презрение.

28

kokalala

преди 10 години

Има ли Арменска Кюрдска партия в Турция?Българите сме най-големите балъци.

27

Параноик

преди 10 години

Яко го друса параноята. Май той иска да унищожи бъдещето, но на други страни.

26

Одисей 1

преди 10 години

19 Кашчейче ходи се скрий някъде , едва ли Турция ни дължи някакви парив момента , но до скоро русия ни дължеше мака че бяха много повече при разтурването на СИВ но направиха врътки още тогава и те се стопиха , накрая се оказаха едни кирливи 150 млн , които пак не ги платиха май кеш . Прав си Ердоган като че ли има претенции към определени облати , само че Путин има претенции към цяла България , а ти си негова *** .

25

Dedovia

преди 10 години

Искат да унищожат бъдещето на страната Турция?Чудесно! С какво да помагаме?

24

напушен

преди 10 години

Стига сте ни занимавали с ***!Имаме си достатъчно и тука.Един от тях е в депресия,от която се надявам никога да не излезе!

23

ХА ХА ХА

преди 10 години

интересно как още не са се появили платените ромски(турски) даскачи-яребицата,999,деди

22

Анонимен

преди 10 години

Навремето Западът "отглеждаха" Аятолах Хомейни във Франция. Сега "отглеждат" Фетхуллах Гюлен в САЩ.Ердоган престана да ги слуша и Гюлен се обърна против него.

21

Монархист

преди 10 години

И при тоя, както и при Бойко му се привиждат подривни дейности, конспирации, чудесии. Такива хора не трябва да заемат управленски постове по държавата, а да бъдат хоспитализирани в специализираните за това медицински заведения.

20

Бай Ганьo

преди 10 години

Какъвто Боко, такива и приятелите му - единствения лидер на държава които пожела успех на Боко беше Ердоган :D

19

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Явно магистратите в Турция,са в истинския смисъл...независими,щом са посегнали на управляващата партия и излъченото от нея правителство.Може само да мечтаем за турското...правораздаване,положило основи с твърди закони от монарха Сюлейман Великолепни.

18

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До Одисей 1Ердоган ни дължи пари.Ние дължим на Путин пари.Дядовците на Ердоган са клали българи, а дядовците на Путин са ни освободили.Ама ти си *** мамалигар и тези неща не ги разбираш.Освен това този мустакясъл мазен *** има териториални "намеци" към България.А бе, що не се скриеш някъде?

17

Анонимен

преди 10 години

Благодаря на милостивата съдба за три неща: че не съм се родил мюсюлманин, хомосексуалист или турчин. А Турция е обречена, както и други страни с примитивна неестествена религия и свръхпопулация. Вижте какво става в арабския свят. Не правете нищо, само стойте и ги наблюдавайте, ислямските *** сами се прецакват.

16

До bg turk

преди 10 години

Разбираемо е, че защитаваш Ердоган, той действително е направил много за Турция,но ние няма как да сме безразлични при положение ,че предявява къде скрито, къде по-явно териториални претенции към България и дрги балкански страни.

15

Одисей 1

преди 10 години

Интересно възхищавате се на Путин а отричате Ердоган като и двамата си приличат като две капки , възстановяват Империите си , стабилизират икономически страните си , вдигат международния им имидж . Да те са еднакво амбицирани да наложат еднолично властта си и суспендират конституциите си постепенно . На Ердоган ме е виновна юристпруденцията на Путин НПО-тата .