52

Морското

преди 10 години

Мили драги сънародници. Преди 3 години си купих БМВ 525д за скромната сума от 68000 евра. Слагах нафта само от ЕКО и резултата - пурвата година 2 дюзи 720 лв пар4ето. Няма на кого да се жалваш... И гаранцията не поема подобна щета

51

6678

преди 10 години

Как ще ги съдят като не казват от кои бензиностации са тези проби....в момента ти говориш глупости!

50

info.

преди 10 години

Моят съвет към всички е!При зареждане на гориво слагайте си добавка за дизел в зависимост от температурата!Колкото повече е тя в горивото толкова повече и ще издържа горивото при минусови температури и толкова повече ще ВРЕДИ НА ВАШИЯТ ДВИГАТЕЛ.В случая не търсете под вола теле.

49

Анонимен

преди 10 години

Вижте внимателно репортажа в сайта на "Нова"... Термометърът показва -13 по Фаренхайд!... Съседната скала е по Целзий и на нея градусите са -24...Мисля, че всички бензиностанции могат спокойно да съдят "Нова" за глупостта им!...

48

!!!

преди 10 години

Шест от водещите вериги-ШЕЛ, ОМВ, Лукойл, Петрол, ЕКО, РОМПЕТРОЛ...други водещи има ли?И къде да зареждаме? Измикяри..не стига че надувате цената и дизела е по скъп от бензина..ами не е качествен продукта...!!!!!

47

Мунчо

преди 10 години

Сега очаквам от Метрологията да вземат мерки и да глобят и обяват виновните с имената им, срещу които да заведем колективен иск и да ни платят милиони лива обезщетение. А като се има предвид, че всички купуват от един производител (без румънската верига) - нещата са ясни.

46

Салахадин

преди 10 години

до 46.Има един малък известен филм на Куросава.Там се разказва за един чиновник ,който почва да бохемства,когато разбира, че е болен от рак.Но както и да е.Та именно от този филм идва една велика фраза."Искаш ли нещо да не се свърши..назначи комисия"И така нататъка роби....трайте си още :)

45

Vesko

преди 10 години

Срам и позор за комисията. Началника трябва да си подаде оставка. Може ли такова нещо. Една работа имате мамка му. И не я вършите като хората. Ами тогава аут. Как така дори телевизите ви хващат грешките. СРАМ и ПОЗОР.

44

Анонимен

преди 10 години

хехе е как става така, цяла година цяла комисия проверява бензиностанциите и открива само 2 такива случая, а спонтанна проверка на няква телевизия открива проблема в 6 от 6 случая ?? аз бих уволнил цялата комисия ! апропо страдал съм от този проблем с нафта от ОМВ и последващи ремонти за 600 лева, за това всички бензиностанции които мамят по този начин трябва да се спират поне за 6 месеца, а при повторно нарушение да се затварят !

43

х.м

преди 10 години

шест от водещи вериги ................ хахаха...............на ти лукоил на ти шел и т.н.

42

Анонимен

преди 10 години

Ако новината се отнася за някой обикновен човечец ще му напишете ЕГН-то и адреса. Някакъв закон ли има който да защитава големите?

41

Мразим нагли шумкари

преди 10 години

До карач на нафтаА бе ***, Дянков нали затова го махнаха..защото искаше да им сложи уреди за измерване на постъпващите суровини и продаваното количества гориво...Танов също ги натискаше, но честният и неподкупен български съд им разреши на Златев и Лукойл да си развяват байрака. Знаеш ли колко фиктивен износ на нефтопродукти въртят тези мошеници, знаеш ли колко млрд. крадат годишно от възстановени данъци и т.н. Та нали Боко загуби изборите заради Златев и руската енергийна мафия!!!

40

Анонимен

преди 10 години

Нищо ново. Аз втори път правя ГНП. Даже си е в нормата бензинджията да налива от пистолета и Горна Баня 1.5 трапезна едновременно. Аз тука в Бг ако ми направят сървис както си трябва, ми става неудобно. Ние сме второ качество хора и затова е добре дори цистерните да имат и вакум помпа за външни ***. Така с чиста съвест могат да кажат, че ни продават лааайна!

39

бай Петко

преди 10 години

Недейте да криете от кои обекти сте взели пробите. Така и Вие влизате в съучастие. Мошенниците трябва да се линчуват, макар и по форумите !

38

Запознат

преди 10 години

Лукойл произвежда 6 месеца дизел т.н.зимен и 6 месеца летен.В нормалните страни бензиностанциите имат резервоари за летен и зимен.При нас всичко е микс.Отделно никой не ги контролира дали ги почистват.В България сме бе хора,никой за нищо не е отговорен.

37

Анонимен

преди 10 години

В БЪЛГАРИЯ КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ ВСИЧКО Е МЕНТЕ И ***

36

Анонимен

преди 10 години

КАЖЕТЕ ИМ ИМЕНАТА САМО ТАКА , ЩЕ СЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ , НО ЕДВА ЛИ БИХА ПОСМЕЛИ ДА ГО НАПРАВЯТ И ЗА ТОВА НЯМА И ДА СЕ ОПРАВИМ

35

bashkircho

преди 10 години

I razbirase sega vsichki shte sa mnogo uchudeni kak e stanalo nali :D

34

kotarakavi4o

преди 10 години

До USAПреди 20 години имаше два вида нафта -лятна и зимна за съответния сезон,така че е нормално ако е била лятна нафтата да 'замръзне' при минус 12'С.Просто лятната нафта бе с повече парафин в нея и ако не дай Боже зимата по грешка заредиш от някъде такава, после горивния филтър се запушваше и заприличваше на лоена топка от вътре. За това и някои шофьори си подгряваха предварително нафтата използвайки всякакви изобретателни начини.Попитай някой стар шофьор да ти разкаже зимата как се пали.

33

Петър Асенов

преди 10 години

Зареждах дизел само от бензиностанцията на Лукойл до разклона за аерогарата в София.Вследствие наличието на вода в това гориво претърпях авария,в Гърция/там не съм зареждал/.С репатриране до сервиз,хотел,ремонт, ми излезнаха 800 евро разходите,а моралните ми щети не подлежат на калкулация.Нямах Коледа и Нова година!Радвам се,че Нова ТВ започва разследване на гнусните далавери на мошениците-печалбариот бензиностанциите.Нужни са законови промени и такива *** да бъдат съдени за мародерство!